Φίλε bloden, δεν είναι θέμα αδιαφορίας, αλλά τουλάχιστον εγώ, τώρα το είδα το θέμα...
Λοιπόν. Είναι πολύ ωραία δουλειά, αλλά το μόνο που χτυπάει άσχημα είναι το chipping με ασημί που έκανες (silver ή gunmetal, δεν μπορώ να καταλάβω). Στην θέση σου θα το περνούσα από πάνω με ένα σκούρο γκρι, ή ακόμη και σκούρο καφέ για την απόδοση του χάλυβα και της σκουριάς του αντίστοιχα.
προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω οτι ειστε αδιαφοροι απεναντι μου
αλλα οτι το θεμα μπορει να μην εχει ενδιαφερον αλλιως ειναι ενα θεμα με ενα Τιγρη ας πουμε
στο chipping εβαλα silver πιστευοντας οτι ετσι θα εδειχνε περισσοτερη φθορα αφου θα ειχε
φανει ο χαλυβας προτεινεις να το διορθωσω περνωντας ενα καφε τοπικα η να περασω φιλτρα
για να μην ειναι τοσο εντονο ?
σκηνοθετικά έμενα μου αρέσει με ίσος να χαλάει την εικόνα η φιγούρα πίσω από το άρμα.
Κατα την γνώμη μου δεν είναι ρεαλιστικός ο δρόμος, την επόμενη φορά στο μείγμα που θα κάνεις να βάλεις κοσκινισμένο χώμα και αφού το απλώσεις να κοσκινίσεις απο πάνω και άλλο χώμα. Για να πετύχεις καλή απόδοση του εδάφους δεν είναι εύκολη δουλειά(και εγώ παιδευτικά αρκετά).
για το εδαφος εβαλα κοσκινισμενο χωμα για γατες μαζι με λιγο γυψο και ατλακολ
δεν ξερω αν διορθωνεται τωρα την επομενη φορα ομως θα προσπαθησω περισσοτερο
και οι δυο μου λετε να βγαλω καποια φιγουρα αρα ο τυπος πισω απο το αρμα θα θυσιαστει