Κατασκευής συνέχεια... Και να η πρώτη σοβαρή 'πατάτα' της τρομπέτας, κακός ευθυγραμμισμός των καλουπιών:

Τέλος πάντων, ένα μόνο κομμάτι (το πρώτο) θα κατασκευαστεί από το μηδέν γιατί με το φάγωμα θα μείνει το μισό... Τα άλλα κάπως σώζονται...
Και περνάμε σε μια πρωτιά για μένα, πρώτο ψέκασμα με μεταλλικό χρώμα, και ταυτόχρονα πρώτη εμπειρία από alclad. Ναι μεν θα μπορούσε να είναι ΑΡΚΕΤʼ καλύτερα, κυρίως αν είχα στοκαροτρίψει επιμελέστερα, αλλά αφού πρόκειται ουσιαστικά για σημείο που ελάχιστα θα φαίνονται, πιστεύω δεν χρειάζεται περισσότερο παίδεμα.
Ως χρώμα πρέπει να ομολογήσω οτι αν και είχα τις επιφυλάξεις μου, τελικά έμεινα με ανοικτό το στόμα: πανεύκολο στη χρήση, και αν εξαιρέσουμε δικές μου λανθασμένες κινήσεις/ απροσεξίες, τέλεια απόδοση. Δεν έβγαλα φωτογραφίες με το αστάρωμα, αλλά έκανα, με γυαλιστερό μαύρο χρώμα της Gunze, το οποίο μετά από δοκιμές έχω διαπιστώσει έχει για μένα την καλύτερη συμπεριφορά.

Αγνοήστε κάποια βαθουλώματα στα πλα'ι'νά τμήματα, όπως είπα και πριν οφείλονται σε ελλειπές στοκαροτρίψιμο - τα βλέπω καλύτερα από κάποιες γωνίες από ότι έχουν βγει στις φωτογραφίες.
Αυτό που
κυρίως θα ήθελα να ξέρω, είναι κυρίως αν έχει στρώσει καλά ή όχι κατά τη γνώμη σας, και τι επιπλέον μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την απόδοσή του στο επόμενο ψέκασμα!

Συνεχίζεται . . .