Αποστολέας Θέμα: Leopard 2A6 Snow Camo, 1/72 Revell  (Αναγνώστηκε 1532 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chrysostomos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Leopard 2A6 Snow Camo, 1/72 Revell
« στις: Απριλίου 25, 2012, 05:09:33 μμ »
Χαιρετώ με την πρώτη μου κατασκευή μετά από πολλά χρόνια. Οπως λέει και η περιγραφή είναι ένα Leopard 2A6 σε καμουφλάζ χιονιού. Η κατασκευή κράτησε περίπου 3 εβδομάδες και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά όσο νά ναι, είναι το πρώτο που έφτιαξα.

Βάφτηκε εξ ολοκλήρου με πινέλο, με χρώματα της Model Master και της Revell. Γενικά αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες με το βάψιμο. Κάποιες λεπτομέριες χάνονται κάτω από τα παχιά στρώματα μπογιάς γιατί το λευκό δεν έλεγε να απλωθεί.
Οσον αφορά το κιτ ίσως να έκανα λάθος με το να ασχοληθώ μαζί του με το ξεκίνημα. Είχε αρκετές δυσκολίες και μερικά προβληματάκια, που δεν ξέρω αν ήταν δικό μου το φταίξιμο ή του κιτ. Ο τρόπος σύνδεσης των κομματιών από τις ερπύστριες ήταν λίγο άκυρος και μάλιστα δεν κάθονται και πολύ καλά. Επίσης οι άξονες από τις ρόδες αν και έχουν σαφή σχεδιασμό δεν καθόταν όλες με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα δύο τρείς ρόδες να είναι στον αέρα. Αρκετές φορές έφτασα στο σημείο να τα πετάξω όλα από το παράθυρο  γιατί μου έσπασαν 3-4 φορές μερικές ρόδες στην προσπάθεια να τις συνεφέρω.

Αυτά λοιπόν. Την κατασκευή την καταευχαριστήθηκα, το αποτέλεσμα μ'αρεσε, αλλά δεν ενθουσιάστικα και κάποια στιγμή θέλω το ίδιο κιτ να το ξανακάνω. Θα περάσει όμως λίγος καιρός μέχρι να ξανασχοληθώ με άρμα (Εχω βάλει στο μάτι και ένα Jagdpanzer).

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Leopard 2A6 Snow Camo, 1/72 Revell
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 25, 2012, 07:00:00 μμ »
Χρυσόστομε ωραίο το γατάκι σαν καμουφλάζ και πολύ πρωτότυπο... Βασίστηκες σε κάποιο πραγματικό;

Κατασκευαστικά και βαφτικά ελπίζω να σου πουν οι "λασπουριάρηδες" του φόρουμ... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chrysostomos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 25, 2012, 09:11:00 μμ »
Νάσαι καλά.
Είναι τελείως προσωπικό το σχέδιο και λίγο random. Πραγματικό δεν βρήκα πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 24, 2012, 11:44:31 πμ »
παρα πολυ ομορφη κατασκευη ::salut:: ::salut::
Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *