Την καλησπερα μου σε ολους.Εγω γιατι δεν μπορουσα να μπω μεχρι τις 5 το απογευμα κι εσεις μπαινατε?Νομιζα οτι ηταν αυτο που λεει ο Αρκας "ελεγχος λειτουργιας" αλλα μαλλον καποια κουλαμαρα θα εκανα με το pc παλι

Γιώργη, του κάμησες τη μάνα... αλλά πολύ καλά τού έκανες

Απλά εξαιρετικό 

ΜΦΧ
Μανο να σαι καλα φιλε.Οσο για το αλλο που λες δεν ηταν ακριβως ετσι.Στιγμιαιο λαθος ητανε:mrgreen:

Νομίζεις, να μην τολμήσεις να εμφανιστείς κι εσύ και αυτό άνευ βάσεως.

Τότε και μόνο τότε, μπορεί και να σου πούμε ότι είναι εξαίσιο!!
ΥΓ Πολύ σώβρακο το σώβρακο μπρε, αυτό είναι πιο βρώμικο και από τα ντικά μου!! Από πότε έχεις ν'αλλάξεις μπρε;;

Νικολα να σαι καλα ρε φιλαρακι.Για τη βαση θα δουμε
Υ.Γ.Απο ποτε εχω να αλλαξω δεν θυμαμαι αλλα το γυριζω μεσα εξω τακτικα.Μαλλον θα πρεπει να αρχισω και το μπρος πισω

Πολύ όμορφο - καραμάχημο άρμα 
Πολλά μπράβο Γιώργο 

Πατερ ευλογησον.Να σαι καλα συνονοματε

Mπραβο Georgievits!Πανεμορφο κι απο τις καλυτερες δουλειες σε σοβιετικους "μονολιθους" που εχω δει ποτε στο forum μας 

Ολοι στη Ставка (STAVKA) ειναι περηφανοι για σενα! 
Κωσταααα να σαι καλα ρε φιλε.Περιμενες υπομονετικα αλλα την πηρες την εκδικηση σου.Την εριξες τη φωτο με τον καραφλα που κανει silvering

Εξαιρετικό!!!!!
Πάρα πολύ ωραίο βρώμισμα, ξεφλούδισμα, ξεθώριασμα, λάσπωμα, όλα του!!!
Μπράβο!!
Alex ευχαριστω πολυ φιλε.Ολα τα ξε εχει πανω του εχεις δικιο

Με ξέκανες!!!!
Έχω μείνει κυριολεκτικά άφωνος!!!!!
Το καλυτερο KV που έχω δεί ποτε!!!!!! Και μάλιστα όπως πραγματικά του "αξίζει" καραμάχιμο και κουρέλι!!!!!!
Σε αυτό το post, θα έβαζα παλαμάκια και προσκυνητές, χωρίς καμία ντροπή!!!!!!!
Στραταρχα μου χαιρομαι που σου αρεσε.Σ ευχαριστω πολυ και για τα καλα σου λογια αλλα και για την πολυτιμη βοηθεια σου στη βιβλιογραφια.Να σαι καλα ρε φιλαρακι

'νταξ' τώρα έχω χαζέψει.
Το είχα δει από κοντά σε ένα πρώιμο στάδιο και έλεγα ότι ήταν τελειωμένο...
Μπράβο Γιώργο!!! 
Εσυ σταματα να χαζευεις,εχουμε δουλειες να κανουμε

:mrgreen:Να σαι καλα ρε φιλε

Εξαιρετική δουλειά!Συνέχισε έτσι Γιώργο, μπράβο. 
Μια απορία μόνο (χωρίς να είναι παρατήρηση)για το χρώμα στα συρματόσχοινα μετά το "μάτι" έλξης αν είναι για κάποιο λόγο τόσο ανοικτό 
Φου να σαι καλα φιλε μου.Για τα αποτετοια που λες καπου διαβασα για πρωιμα υφασματινα "μανικια" οτι εφεραν τα συρματοσχοινα τετοιας μορφης πριν αρχισουν να βαζουν τα αλλα πιο βαρεως τυπου.Επισης το κιτ ειχε μια ψιλοαπομιμηση υφασματος στην περιοχη.Τωρα για το αν ειναι στο σωστο χρωμα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια,οποτε για μια ακομη φορα θα ζητησω τη βοηθεια των φιλων που ξερουν περισσοτερα.