0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το τελευταίο παρακαλείται ο διαχειριστής να το διαγράψει!
Eχασες....... ο διαχειριστης ειναι γαβρος
Spoiler (hover to show)Παναγιώτη μου γιατί διαμαρτύρεσαι?!?!?!εδώ στην υπογραφή σου έχεις κοτσάρει μια ερυθρόλευκη σημαία ΝΑ,με το συμπάθιο (πάντα),για να μην αναφερθώ στα λάβαρα του καραβιού!!! Τι νομίζεις πώς λίγο κιτρινάκι θα ξεπλύνει το ατόπημα?!?!?! Κάντα τουλάχιστον ασπρόμαυρα!!! Καλή Ανάσταση!!!
Παναγιώτη καλημέρα και Χριστός Ανέστη , πολύ όμορφη δουλειά , το μάτι σου δουλεύει σαν φωτοτυπικό ότι βλέπει το φτιάχνει . Ερώτηση : Με αυτό το πανί στα κάγκελα πώς δένανε τα φουτόν ; ( Μήπως πρέπει να φαίνονται τίποτα σχοινιά από την μέσα πλευρά ) . Καλά τελειώματα Αντώνης .
Αν και είμαι ο πλέον αναρμόδιος να σχολιάσω τέτοιου έιδους θέματα η δουλειά που κάνεις είναι καταπληκτική !!!Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια Παναγιώτη !!
Πραγματικα θα λυπηθω παρα πολυ,οταν με το καλο(-για εσενα) τελειωσει αυτη η υπερπαραγωγη!!!Ειναι σαν να βλεπεις την τελευταια σεζον απο το αγαπημενο σου σηριαλ!!
Ευχάριστα νέα Παναγιώτη. Νομίζω ότι είναι στο ίδιο πόστο όπως παλαιότερα έτσι;Καλή αρχή και καλά τελειώματα με το διόραμά σου σου εύχομαι.
Χ100
Πεσμου ότι αυτό είναι σκατσιά.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις φωτό σου στο photobucket γιατί έχουν γενικά χαθεί και από προηγούμενα projects :Καλή συνέχεια με το υπόλοιπο 10%!
Εναρξη εργασιων λοιπον και το κοκπιτ του Ζερο ετοιμο..Στο φτωχο συγκεκριμενο κομματι της Χασεγκαβα, προσθεσα καλωδιωσεις, λεπτυνα κ τρυπησα το καθισμα,προεκτεινα το πισω μερος του πιλοτηριου οσο φτανει το ματι μετα την κολληση του στην ατρακτο κ πολλα αλλα ψιλοπραγματακια ωστε να του δωσω καποια καλυτερη εικονα..Στο FS 34098 που ειναι γενικα ο πιο αποδεκτος χρωματισμος για το Mitsubishi interior green εκανα καποιες φωτοσκιασεις με τον παλιο, καλο μου 150αρη badger..Moλις τελειωσα το πιλοτηριο, με εναν προχειρο αυτοσχεδιο αλουμινενιο 'χαρακα' και το θαυμασιο rosie the riveter, 'εραψα' ολες τις επιφανειες του λεπτου πλαστικου της Χασεγκαβα με βαση σχεδια του πραγματικου..Τα ξαναλεμε εν ευθετω χρονω..
Πανε ΟΛΕΣ! Και φυσικα δεν κρατω αρχεια στο PC μου!