Αποστολέας Θέμα: Akagi Rei-sen -OWARI! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!  (Αναγνώστηκε 85962 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Akagi Rei-sen (επιχείρηση yardarm)
« Απάντηση #625 στις: Μαρτίου 01, 2014, 12:28:46 πμ »
Βρε άνθρωπε του Θεού... έχει η Plastruct σκάλες σε ABS αλλά και Styrene
http://www.plastruct.com/picat/STRCTURAL_SHAPES_FTGS_9.pdf σελίς 13, κι εσύ έκατσες και σκράτσαρες !!!!!!!!!!
Οι μπίλιες πάλι γίνονταν και από εποξικό.
Anyway, well done.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #626 στις: Μαρτίου 01, 2014, 01:17:53 πμ »
KWSTAS πολύ ενδιαφέρον το pdf, δεν το είχα καν υπ όψη. Ούτως ή άλλως τα οικονομικά μου δν μου επιτρέπουν αγορές από το εξωτερικό.. Φίλε GIO είναι απλό: Όσο ειμαι άνεργος θα ξεταβλωνω με το χόμπι για να ξεχνάω τα άλλα. :roll: ::dontknow::
Σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά,ολους σας! ::thanks_smilie::

Υ.Γ.: Οι μπίλιες στο ανεμομετρο ειναι κομμένες και κουφιες και προσπάθησα να τις κανω ετσι κι εγώ.

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #627 στις: Μαρτίου 01, 2014, 08:01:28 πμ »
Προχωρα ρε ανθρωπε...και πολυ καλα κανεις......
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #628 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:28:37 πμ »
Υ.Γ.: Οι μπίλιες στο ανεμομετρο ειναι κομμένες και κουφιες και προσπάθησα να τις κανω ετσι κι εγώ.

Α οκ. Δεν το κατάλαβα από τις φωτό. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #629 στις: Μαρτίου 01, 2014, 11:54:06 πμ »
Παναγιώτη μου καλημέρα από Ριάντ.
Σε παρακολουθώ με μεγάλη χαρά. Κάνεις αριστουργήματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βλέπω και να ζηλεύω που δεν έχω στήσει εδώ κανένα πάγκο ακόμα.
Καλή συνέχεια
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #630 στις: Μαρτίου 02, 2014, 05:44:40 μμ »
νάμαι και εγώ στην υπερπαραγωγή του Παναγιώτη με την μικρή μου συνεισφορά στις φιγούρες. Καταρχήν να τον ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσε να βάλω την πινελιά μου στο ασύληπτο διόραμα του, άλλο που δεν ήθελα δηλαδή. Κατόπιν προτροπής και  συνεννόησης  του Παναγιώτη να ποστάρω βήμα βήμα την πρόοδο στο ίδιο θέμα, να ότι μπόρεσα να  αποθανατίσω.  Καταρχήν  παρέλαβα 12 φιγούρες όπως τις βλέπετε στη πρώτη φωτό, 10 ασκεπείς και 2 με  τζόκευ, με τα βελάκια να δείχνουν τον τελικό χρωματισμό, τα άσπρα και μπλε μονόχρωμα και οι άλλοι συνδυασμό τριών χρωμάτων. Καταρχήν λοιπόν φτιάχτηκαν τα γείσα απο  κυκλάκια φύλλο μολυβιού κομμένα με  punch and die  και στη συνέχεια κολλήθηκε ένα μικρό κυλινδράκι  evergreen για να έχει κάπου να γαντζώσει ο εποξικός.  Επειτα  με βάση τις φωτό και τα σκίτσα που μου έστειλε ο μάστερ έφτιαξα τα 10 τζόκευ όπως βλέπετε στις φωτό  με magic sculp , τον γνωστό εποξικό δυο συστατικών. Συνέχεια επι της οθόνης με βαψίματα ελπίζω συντόμως :wink: ::salut::

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #631 στις: Μαρτίου 03, 2014, 01:57:34 μμ »
Παναγιώτη, η οριζόντια μπάρα στο yardarm λέγεται grabhandle. Είναι για να δένεται η ζώνη ασφαλείας όσων πατάνε στα σχοινιά κατά τη διάρκεια εργασιών. Είναι συγκολλητή, σε μικρή σχετικά απόσταση από το yardarm. Από 10 πόντους εως και μισό μέτρο μπορεί να είναι η απόσταση, ανάλογα το σημείο.

Για να καταλάβεις καλύτερα, φαντάσου ένα ναύτη με τα πόδια στα σχοινία, να φοράει ζώνη ασφαλείας (safety harness) η οποία είναι δεμένη στην μπάρα. Επίσης εκεί πιάνει με τα χέρια του για να μετακινείται αριστερά δεξιά.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #632 στις: Μαρτίου 03, 2014, 02:18:19 μμ »
Για να καταλάβεις καλύτερα, φαντάσου ένα ναύτη με τα πόδια στα σχοινία, να φοράει ζώνη ασφαλείας (safety harness) η οποία είναι δεμένη στην μπάρα. Επίσης εκεί πιάνει με τα χέρια του για να μετακινείται αριστερά δεξιά.

Ο Νίκος το περιέγραψε πολύ σωστά, βάζω και εγώ ο άσχετος μία φωτογραφία για να έχεις μία ιδέα.

Click to see the original size.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #633 στις: Μαρτίου 03, 2014, 08:41:24 μμ »
Παναγιώτη μου καλημέρα από Ριάντ.
Σε παρακολουθώ με μεγάλη χαρά. Κάνεις αριστουργήματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βλέπω και να ζηλεύω που δεν έχω στήσει εδώ κανένα πάγκο ακόμα.
Καλή συνέχεια
Salamoh aleako φιλε Αντωνη, σε ευχαριστω!

Λοχια, αψογος μεχρι τωρα! ::thumbleft:: Αυτο το μαντηλακι/καπελλακι στην τσεπη του ενος παλληκαριού θα το βαλεις τελικα? ::glossa:: Αναμενω εναγωνιως το βαψιμο! Υπαρχει περιπτωση να σου φερω παρεα κανα δυο πιλοτους-αν τα οικονομικα μου ηταν καλυτερα θα το χα κανει ηδη.. :( ::salut:: ::thanx::

Παναγιώτη, η οριζόντια μπάρα στο yardarm λέγεται grabhandle. Είναι για να δένεται η ζώνη ασφαλείας όσων πατάνε στα σχοινιά κατά τη διάρκεια εργασιών. Είναι συγκολλητή, σε μικρή σχετικά απόσταση από το yardarm. Από 10 πόντους εως και μισό μέτρο μπορεί να είναι η απόσταση, ανάλογα το σημείο.

φιλε 0-3 :mrgreen:  αψογος οπως παντα.. ::thanks_smilie::

Ο Νίκος το περιέγραψε πολύ σωστά, βάζω και εγώ ο άσχετος μία φωτογραφία για να έχεις μία ιδέα.

Γιωργο ευχαριστω πολυ, η φωτο βοηθαει πολυ!

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #634 στις: Μαρτίου 03, 2014, 11:30:37 μμ »

Λοχια, αψογος μεχρι τωρα! ::thumbleft:: Αυτο το μαντηλακι/καπελλακι στην τσεπη του ενος παλληκαριού θα το βαλεις τελικα? ::glossa:: Αναμενω εναγωνιως το βαψιμο! Υπαρχει περιπτωση να σου φερω παρεα κανα δυο πιλοτους-αν τα οικονομικα μου ηταν καλυτερα θα το χα κανει ηδη..
βεβαίως και έκανα προσθήκες σε 3 φιγούρες, αλλά δεν πόσταρα ακόμη, ετσι το είδα στις φωτό , με ζωνάρια και μεγάλα πανιά-μάπες-λινάτσες(???) η τι άλλο είναι τελως πάντων, αν δεν εγκρίνεις τα ξηλώνω, επίσης οποτε μπορείς στείλε και τους πιλότους να βαφούν όλοι μαζί καλύτερα  ::salut:: ::salut:: ::salut::

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #635 στις: Μαρτίου 04, 2014, 03:11:32 πμ »
βεβαίως και έκανα προσθήκες σε 3 φιγούρες, αλλά δεν πόσταρα ακόμη, ετσι το είδα στις φωτό , με ζωνάρια και μεγάλα πανιά-μάπες-λινάτσες(???) η τι άλλο είναι τελως πάντων, αν δεν εγκρίνεις τα ξηλώνω, επίσης οποτε μπορείς στείλε και τους πιλότους να βαφούν όλοι μαζί καλύτερα  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Μπράβο φίλε, αυτό έλειπε να μη το έπιανε το μάτι σου! :wink: Για τους πιλότους δν ξέρω-υπάρχουν κ Ζερο πανω  στο κατάστρωμα.. Θα σε ενημερώσω σε λίγες μέρες Θοδωρή.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #636 στις: Μαρτίου 04, 2014, 08:09:14 μμ »
Με την προσθηκη των 8 τροχαλιων, ενος ανεμοδεικτη, δυο 'signal baskets' και μιας σιδεροβεργας πανω στο yardarm το βασικο μερος της επιχειρησης τελειωσε και ερχεται η ωρα μετα απο αρκετο καιρο ειναι αληθεια, να πιασω αερογραφο οπου με περιμενει πολυ δουλεια..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Θα ακολουθησει το 'σχοινενιο' 8) και υφασματινο κομματι της ιστοριας,(βλ. σχοινια και σημαιες), οπου εκει θα αναδειχτει-ή θα αφανιστει- η οποια δουλεια εχει γινει μεχρι τωρα..Απο τις φωτο εχω παρατηρησει οτι οι βασικες σημαιες κρεμονταν απο ενα σχοινι πισω ακριβως απο τον κεντρικο ιστο, ενω καποιες αλλες περιεργες τριγωνικες και οχι μονο κρεμονταν απο μια πλαινη τροχαλια..Με δεδομενο οτι απο τις ακριανες τροχαλιες κρεμονταν τα 'καλαθια' τοτε οι υπολοιπες τροχαλιες τί ρολο βαραγανε,οεο? Οποιος θελει ας σχολιασει παρακαλω.. ::dontknow::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #637 στις: Μαρτίου 04, 2014, 08:45:40 μμ »
Μετα φταιω εγω;Οχι πειτε μου..................

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #638 στις: Μαρτίου 04, 2014, 10:29:14 μμ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #639 στις: Μαρτίου 06, 2014, 01:51:00 πμ »
Παράθεση
Spoiler (hover to show)

Όμορφα πράγματα με την κλασική πλέον ευκολία .
 Καλή συνέχεια  ::salut::
 Αντώνης .

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi Rei-sen ('επιπλώνοντας' το island)
« Απάντηση #640 στις: Μαρτίου 17, 2014, 09:39:43 μμ »
Όμορφα πράγματα με την κλασική πλέον ευκολία .
 Καλή συνέχεια  ::salut::
 Αντώνης .
Οχι και τοση ευκολια φιλε αυτουργε! Τα dry fit δινουν και παιρνουν..Μακαρι να το χα με την πρωτη.. Σε ευχαριστω!
Λοιπον..Μετα την απολαυστικη κατασκευη διαφορων εξαρτηματων κατα την διαρκεια των τελευταιων εβδομαδων, ηρθε η σειρα για το αγχωτικο βαψιμο,το γουος, (απο το dark earth της ΑΚ), και τα ξανοιγματα..Σε ολα τα κυαλια προστεθηκαν τζαμακια και τα παντα τοποθετηθηκαν πανω στο island.Aπομενει μονο το γουος στα σημεια που τοποθετηθηκαν τα αντικειμενα πανω στις επιφανειες του island και αι εργασιαι στο συγκεκριμενο χωρο θα τελειωσουν με την προσθηκη τζαμιων στα φινιστρινια και στην γεφυρα των αξκων..
Υ.Γ.: Ο χωρος γενικα ηταν ασφυκτικα μικρος- το μικροτερο απο ολα τα islands απο τα υπολοιπα α/φορα στο Pearl Harbor εξαιρουμενου του 'αδελφου' Kaga..Ωστοσο μετα απο προσεχτικες μετρησεις στο Σαββατοκυριακο εκτιμησα οτι θα πρεπει να εχω 'φαει' ενα μετρο συνολικα -στην 1/1 φυσικα 8)  απο το πλατος της κατασκευης.. 
Σχολια(νά) δεχομεθα ευχαρίστως! :wink: ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τί εχει σειρα τωρα? :roll:  Αυτο που εχω ηδη ονομασει 'επιχείρηση flaghoist' :mrgreen: :wink:
 ::arrowdown::

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
Απ: Akagi Rei-sen ('επιπλώνοντας' το island)
« Απάντηση #641 στις: Μαρτίου 17, 2014, 09:45:38 μμ »
Υπεροχη και αυτη η δουλεια σου οσο και οι προηγουμενες αλλωστε...Σεμιναριακου επιπεδου και ευχαριστουμε που την μοιραζεσαι μαζι μας!!
Απλα χαζευεις και μαθαινεις!!! ::thumbleft:: ::thumbleft::
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi Rei-sen
« Απάντηση #642 στις: Μαρτίου 18, 2014, 08:10:11 πμ »
Υπεροχη και αυτη η δουλεια σου οσο και οι προηγουμενες αλλωστε...Σεμιναριακου επιπεδου και ευχαριστουμε που την μοιραζεσαι μαζι μας!!
Απλα χαζευεις και μαθαινεις!!! ::thumbleft:: ::thumbleft::
Nά σαι καλα Γιωργο! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #643 στις: Μαρτίου 19, 2014, 05:55:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος manoskarapidakis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη
  • «Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα»
« Απάντηση #644 στις: Μαρτίου 20, 2014, 01:07:41 πμ »
καλησπέρα φίλε μου Παναγιώτη (αν μου επιτρέπεις)
δύο μέρες τώρα διαβάζω το θέμα και δεν έχω τίποτε άλλο να πω.......  έχουν ειπωθεί όλα.  ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!  και λίγο είναι.
δε μένει  άλλο  από  το να προετοιμαστώ για  "σεπούκου".......
 ::handshake:: τα συγχαρητήρια μου για την υπέροχη δουλειά σου!!!
έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα,  ζωγράφισε τον παράδεισο και μπές μέσα.....
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #645 στις: Μαρτίου 21, 2014, 07:49:00 μμ »
Ζηση και Μανο σας ευχαριστω πολυ για τον σχολιασμο σας! ::thanks_smilie::

Τοποθετωντας προχειρα τα στοιχεια του διοραματος πανω στο καταστρωμα διαπιστωσα οτι θα επρεπε να προσθεσω μερικες ακομα ταβλες πανω του αλλιως το τηλεμετρο και το καταρτι θα στηριζονταν στο...κενο. 8)  (Δυστυχως ουτε λογος για το σηματοθεσιο που σκοπευα να βαλω) :(.  Με τη γνωστη συνταγη λοιπον του μακετοχαρτου και της μπαλσας εγινε η προσθηκη και προχωρω στο βαψιμο..
Με πολυ υπομονη και -δυστυχως- καποιες στιγμες με καντηλια- τοποθετησα τα 19 :evil: τζαμακια στην γεφυρα των αξκων..Σειρα εχουν τα 25  ::pop:: τζαμακια στα φινιστρινια οπου εδω προς στιγμην σκεφτηκα να γλυτωσω πολυτιμο χρονο αλλα και να δωσω μεγαλυτερη αληθοφανεια με το να τοποθετησω κομματακια ζελατινας μεσα απο το αιλανντ..Θα πρεπε να τοχα προνοησει πριν προσθεσω ολα τα επι μερους στοιχεια πανω του γιατι μια πτωση που σταματησα ευτυχως την τελευταια στιγμη με κρατησε εν ζωη ::pop:: Τη γλυτωσα ευτυχως με το σπασιμο των μπροστινων διοπτρων, καποιων καγκελων κ ενος βραχιονα του τηλεμετρου της οροφης..Και μη χειροτερα..Αναγκαστικα λοιπον τσουκου-τσουκου με τα τζαμακια, ενω ενα τελευταιο δυνατο wash με πολυ σκουρο μπλε λαδι σε ολο το island θα ειναι και η τελευταια επεμβαση στο συγκεκριμενο κομματι.. ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος ερπιστριοφόρος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ελλαδα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #646 στις: Μαρτίου 21, 2014, 09:18:23 μμ »
Παναγιώτη... ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::
απίστευτος λέμε...! πως γλύτωσες το εγκεφαλικό...? εδώ εγώ απλά το διάβαζα το σημείο με την πρ(Τ)ώση... και ενα μούδιασμα στα χείλια το ένιωσα....! εσύ πως τα κατάφερες...????? ::brancard::

Τέλος καλό όλα καλά... κουράγιο... τελειώνεις.... !!!!(τελειώνεις...?) γιατί βάλε τούτο βάλε τ' άλλο... μάλλον εμάς τελειώνεις σιγά σιγά και βασανιστικά!
 ::icon_hang::

ΜΠΡΑΒΟ για όλα... δουλειά και παρουσίαση ...
συνέχισε λέμε....! ::mastigio::
με θαυμασμό και αγάπη  ::thumbleft:: ::thumbleft::

Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Μανούσος

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #647 στις: Μαρτίου 22, 2014, 12:28:04 μμ »
Κοιτάω τις φωτογραφίες σου & το οπτικό μου νεύρο, στέλνει στον εγκέφαλο, την πληροφορία, ότι βλέπω το πραγματικό Akagi!
Έχεις εξελιχθεί σε μεγάλο "απατεώνα"!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το μόνο που μένει να βελτιώσει,ς στις αναπαραστάσεις σου, είναι η σύνθεση. Δίνεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, & χάνεις στο σύνολο.
Για παράδειγμα, οι δύο "τσόντες", που αναγκάστηκες να προσθέσεις,για να "χωρέσεις", επιμέρους λεπτομέρειες, θυμίζει πίνακα που μέρος, του συνεχίζεται πάνω στην κορνίζα του!
Η σύνθεση αποτελλεί σημαντικό στοιχείο,ενός υπο κλίμακα έργου & με τους κανόνες της - όπως ο κάναβος, οι άξονες, η χρυσή τομή, κ.α.- κάνει τη διαφορά.
Τι σου λέω τώρα ε;
Keep up the good work!!!

::salut:: ::salut:: ::salut::
Μέτρον Άριστον

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #648 στις: Μαρτίου 22, 2014, 01:08:36 μμ »
Απλα να επισημανω κατι το οποιο δεν πρεπει να ξεχναμε.........ΕΙΝΑΙ 1/48 SCALE..........
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #649 στις: Μαρτίου 22, 2014, 09:49:16 μμ »
χάνεις στο σύνολο.
Για παράδειγμα, οι δύο "τσόντες", που αναγκάστηκες να προσθέσεις,για να "χωρέσεις", επιμέρους λεπτομέρειες, θυμίζει πίνακα που μέρος, του συνεχίζεται πάνω στην κορνίζα του!
Η σύνθεση αποτελλεί σημαντικό στοιχείο,ενός υπο κλίμακα έργου & με τους κανόνες της - όπως ο κάναβος, οι άξονες, η χρυσή τομή, κ.α.- κάνει τη διαφορά.
Τι σου λέω τώρα ε;
Keep up the good work!!!

::salut:: ::salut:: ::salut::
Επιτρεψε μου να διαφωνησω.Θα βγαινα εκτος κορνιζας αν οι 'τσοντες' εξειχαν απο την βαση κατω απο το deck. Εκτιμω πως αν καταφερω να δεσω χρωματικα τις προσθηκες αυτες με το υπολοιπο ντεκ δεν θα υπαρξει προβλημα. :wink:
Ευχαριστω πολυ Γιωργηδες και Μανουσο! ::salut:: ::salut::

Tags: