Αψογη δουλεια Παναγιωτη!!!! 
Τα συγχαρητηρια μου φιλε!! 
Εισαι και στο πιο διασκεδαστικο σημειο της κατασκευης,οταν ερχονται ολες οι επιμερους κατασκευες και συρναμολογουνται για να σου δωσουν επιτελους την πρωτη συνολικη εικονα!!Διασκεδασε το οσο μπορεις!!

Αν και ειναι αργα για δακρυα...εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγακι χοντρα τα καγκελα και η σκαλα...και με την τοση microλεπτομερεια που εχεις βαλει παντου τριγυρω,φοβαμαι μην σου χαλασει το συνολο... 
Τασο,οχι,τα καγκελα και η σκαλα ειναι στο ιδιο παχος με τα υπολοιπα γκρι, απλα το λευκο τα κανει να δειχνουν πιο χοντρα..Επισης στις φωτο αναφορας τα καγκελα και η σκαλα εχουν το ιδιο παχος..Σε ευχαριστώ για το σχολιο κ την παρατηρηση, ενω η επισημανση σου περι 'διασκεδασης' δεν θα μπορουσε να ειναι σωστοτερη!

GIO και Νικο, σας ευχαριστω πολυ!
Λοιπον, συνεχεια με το ''μπουρί''! Προκειται για το
2km signal light, δηλαδη τρεχα γυρευε..

Αν θελει καποιος λεει κανα δυο πραγματακια παραπανω.Παντως ο τιτλος ομολογω οτι ειναι ξεκαθαρος..Α! ..Η λαμπα θα προστεθει αργοτερα..
Υ.Γ.¨: Τα ποσταρισματα μου σε οτι εχει να κανει με το Ακαγκι ειναι πολυ πυκνοτερα οχι για να αλιευω τους επαινους σας, αλλα για να με ελεγχετε εγκαιρα πριν κανω καμια
ανεπανορθωτη γκαφα, αλλά επισης γιατι επιθυμω να σας 'ξεναγω' βημα-βημα στον χωρο της γεφυρας και του island..