0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2. Μιλαμε... ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μεσα στο κοκπιτ κ αν τελικα σφηνωνα, το κεφαλι μου θα επρεπε να κοπει για να κλεισει η καλυπτρα!!
Τί έγινε παλλικάρι μου σε ματιάσαμε ή πήρες την οικογένεια καί πήγες για Χριστουγγενιάτικες διακοπές;;;;Έχεις πολύ καιρό να ποστάρεις καί μας κάνεις να ανησυχούμε!!!!
Για Ιάπωνες ήταν σχεδιασμένο το αεροπλάνο, όχι για μας τους νταγλαράδες...
Επιτελους! Θα αφησεις τις σακαρακες και θα φτιαξεις κανα σοβαρο αεροπλανο!
Μητσο, τα αεροπλανα της Αεροποριας Στρατου που επονται-οσα ειναι αυτα-κανενα τους δεν θα ναι αρτιμελές!
Ενα Κi-84 παρακαλω,οσο πιο αρτιμελες γινεται!
Τη δικιά μου την παραγγελιά την ξέρεις... Αλλά κάνεις τον άσχετο... Και είναι και πολύ επίκαιρη...
Επειδή είχες απαντήσει ήδη αρνητικά... και το διέγραψες από τη μνήμη σου. Αλλά κάνω ...έφεση για να το ξαναεξετάσεις, μιας και βρήκαν το Sen Toku και είναι επίκαιρο. Και αυτά τα "τελείωσα με IJN" δεν υπολογίζονται.
....Αεροπλανάς ειμαι παναθεμα με!
Πολυ καλο αποτελεσμα με τις διορθωσεις που εκανες Πανο.Περιμενω με ενδιαφερον το βαψιμο της γεφυρας.
...και εμένα γιατί μου φέρνεις σε διοραματάς τότε..
明けましておめでとうございます καλη συνεχεια και καλες κατασκευες ΠανοΚωστας
Καλή χρονιά Παναγιώτη, πρόσεχε λίγο με τα βάρη και τις αντοχές των υλικών που χρησιμοποίησες. Δεν πρόσεξα κάτι απλά πολλοί την πατάνε προσθέτοντας συνέχεια πράγματα χωρίς να τα έχουν υπολογίσει στην αρχή. Γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο χρώμα; Βασικά πρέπει να δούμε τι χρώμα ήταν βαμμένο το πλοίο γιατί τα Γιαπωνέζικα ναυπηγεία χρησιμοποιούσαν διαφορετικές αποχρώσεις.
Παναγιώτη καλημέρα και Καλή χρονιά να έχουμε ή μάλλον καλύτερη . Όμορφο δείχνει έτσι αλλά βλέποντας πάλι τους προβολείς ασταρωμένους είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είναι ιδιοκατασκευή μπράβο ρε Παναγιώτη , δε μου λες τα κάγκελα στον όροφο πότε θα τα βάλεις ; Καλή συνέχεια Αντώνης .
Καλή χρονιά σε όλους!Βλέποντας τις νέες φωτογραφίες σου αναρωτήθηκα πως έφτιαξες τις υδατοστεγείς πόρτες που φαίνεται να έχουν σωστό πάχος.Έτσι ανέτρεξα πίσω στο thread για να δω αλλά τελικά δεν το έχεις γράψει κάπου.Είναι φ/π και περιμετρικά έχεις κολλήσει πηχάκι ε?
To χρωμα μου το ανεφερε ο Dan Kaplan απο το ship model forum,