0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναγιώτη καλησπέρα νομίζω ότι η sbs απλώς σου γλύτωσε χρόνο για να τον αφιερώσεις στα .. δικά σου . Καλή επιστροφή και καλή συνέχεια Spoiler (hover to show) Με την έκθεση τι έγινε ; Συμμετείχες ; Είχες κάποια διάκριση ; Αντώνης
το βαψιμο βασικα με αγχωνει παρα με ευχαριστει..
ολο τον κοσμο γυρισα
Είχα πολύ καιρό να παρακολουθήσω το φόρουμ,η δουλειά σου Παναγιώτη είναι καταπληκτική
Απο εμας εχεις το χρυσο Αν ποτε φτιαξεις ενα dvd με αναλυτικες οδηγιες βημα βημα βαψιματος-παλαιωσης ευχαριστως το αγοραζω δασκαλε
Αν αγχωνει εσενα ρε Παναη αυτο το βαψιμο που κανεις....σε εμας τι side effect νομιζεις οτι εχει????Καποια στιγμη,θα σε βαλω να τα πεις ΟΛΑ!!Που,πως,τι και γιατι εβγαλες το πανεμορφο αυτο αποτελεσμα!!Τα σεβη μου μεσιε!Ευγε!
... εισαι τρελός...!!!δεν σε αντέχω άλλο λέμε...!!!
Παναγιώτη καλησπέρα , τυχαία βρήκα αυτό , πάρτο για τη συλλογή σου έχει μερικές καλές και αξιποιήσημες εικόνες , αν δε το έχεις δει βέβαια . Καλή συνέχεια Αντώνης .
Σας ευχαριστω παιδια για τα σχολια σας! Απο τα 1828 μ. του Ακάγκι, μοντελιστικα πρεπει να εχω φτασει περιπου εδω...
Μοντελιστικά εχεις φτάσει εδω... και εμεις .....εδω...!
Υπέροχη δουλειά Καλή δυνάμη και υπομονή για την συνέχεια...
Σα δε ντρέπεσαι και βρέχει κι όλας σήμερα, και δε φαίνεται το κλάμα που έχω ρίξει από τότε που άνοιξα τις φώτο...Ντροπής...
ΤΟΚΟΙΤΑΕΙ! ΤΟΚΟΙΤΑΕΙ!! ΤΟΚΟΙΤΑΕΙ!!!(φαντάζομαι να τον ξέρεις τον ρυθμό του άσματος...)