0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχουν ολα .... ΖΙΚΟ....??????
Συνεχισε ετσι και κανονισε να ειναι ετοιμο στα τελη του μηνα!Πρεπει να το δουμε απο κοντα!!
Παναγιώτη αυτός είναι ο ποιος σωστός Ζήκος Πραγματικά αναμένω την συνέχεια. Έχω παρακολουθήσει πάρα πολλές κατασκευές σου αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι ως τώρα η ποιο απαιτητική αλλά για εμένα ίσως η καλύτερη σου
τι χαμο εχεις κανει εδω βρε μαστορα. τι να σου σχολιασω εγω τωρα τα εχουν πει ολα οι προηγουμενοι, εγω θαυμαζω απλα καλη συνεχεια παναγιωτη και υπομονη
Α καλααααα!Απολαυσα με καφε την προοδο σου . Τα σεβη μου
Tα δικα μας νευρα δεν τα λυπασαι;;Σε βλεπω ομως λιγο αγχωμενο για να προλαβεις την εκθεση φιλε Πανο.....χαλαρωσε φιλε.Ειναι και οι πρωτη απωλεια βαθμων για την ομαδα σου.....
Δεν το'κανα αυτο εγω Παναη που να με σκοτωνες!! "Καλυτερα ενα φριχτο τελος παρα μια φρικη χωρις τελος" Ιωβεια υπομονη!!Τα ειλικρινεστατα συγχαρητηρια μου φιλτατε!Οσο για την χειρα βοηθειας....πες εσυ το ναι και φορτωνω ενα αμαξι πραματα και για 5 ημερες,νερο και παξιμαδι θα σ'εχω αλλα θα τελειωσει
Παναγιώτη...!!!! το τζάμι λογικά θα μπαίνει ανάμεσα στα δυο μεταλλικά στεφάνια που βιδώνουν με τις "χοντρόβιδες"... αν κατάλαβα καλά αυτά έχεις σημειώσει με το κόκκινο χρώμα...τα shutters... λογικά είναι στο μεγάλο στεφάνι... (ίσως θα έπρεπε να μπορούν και να κινούνται... ???? δεν ξέρω.... )δεν είναι φαντάζομαι προβολέας σηματωρού...!!!!αλλά ας περιμένεις κιόλας κάποιον ποιό έμπειρο απο εμένα...! πχ. gtdeath13Γιώργος
Παναγιώτη καλησπέρα , αφού οι προηγούμενοι προβολείς πήγαν στην .. αποθήκη τι θα έλεγες αν στους νέους έβαζες και φωτισμό αν βέβαια βάλεις και στο υπόλοιπο island , θα μπορούσαν βέβαια να περιστρέφονται κιόλας ( είδες τι εύκολα ρίχνω τις ιδέες ) . Καλή συνέχεια Αντώνης .
Αυτουργε μου,με εβαλες στο λουκι με αυτο το παλουκι που φτιαχνω θελεις να μ αποτελειωσεις??
δεν είναι φαντάζομαι προβολέας σηματωρού...!!!!
Ωραίος Γιώργο. Τι άλλο θα ήταν;