Παναγιώτη μου καλημέρα.....καταπληκτικός όπως πάντα.
Το πας θαυμάσια.
Να σε ρωτήσω.....θα κάνεις ανοίγματα (παράθυρα) προφανώς στην υπερκατασκευή (το island). Μέσα θα φαίνεται το εσωτερικό??? Γιατί σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κάνεις τα δάπεδα, τα χωρίσματα, και τις εσωτερικές λεπτομέρειες.
Κάτι άλλο.... Η λαμαρίνα της υπερκατασκευής ήταν εντελώς λεία ?? δηλ δεν είχε καμιά στρέβλωση ?? (αυτό που λέμε στα ελληνικά oilcanning).
Και η σκηνοθεσία μου φαίνεται λίγο άδεια. Έχεις μεγάλο χώρο κενό στο κατάστρωμα..... σίγουρα κάτι θα έχεις σκεφτεί.....
Σε ευχαριστω Αντωνη κ χαιρομαι ιδιαιτερα που σ αρεσει! Σε οτι αφορα την υπερκατασκευη-σιγα τα ωά

- ακολουθω οσο πιο πιστα μπορω, κανω βεβαια καποιες παρεκκλισεις,τη δουλεια του συναδελφου εξ Ιαπωνιας..Σε /72 αυτος, σε /48 εγω..

τα επομενα σταδια ειναι αυτα..

Το καμπυλωτο ματζαφλαρι στο κατω μερος της γεφυρας μου εφαγε 3 ωρες να το φτιαξω..Σειρα εχουν οι οπες κ μετα θα παω εδω..

Εννοειται οτι
δεν σκοπευω να αναπαραστησω εσωτερικο στα σημεια αυτα..

Στο compass bridge,(τζαμαρία), ομως, θα ριξω δουλιτσα..Εχω μια φωτο απο τα αρχεια της ταινιας tora tora tora για αναφορα..

αν υπαρχει καποια αλλη διαθεσιμη παρακαλω πλασαρετέ τη μου.

Για την στρεβλωση τωρα..Απο τις φωτο του αυθεντικου δεν εχω παρατηρησει παρουσια της καπου..Οι παραγωγοι της ταινιας που προανεφερα ειχαν προσθεσει πριτσινια..

..αλλα εγω δεν σκοπευω..Για την σκηνοθεσια ειναι νωρις ακομα..Σιγουρα θα υπαρχουν φουτον πανω στο καταστρωμα,καροτσακια..

ενω θα υπαρχει κ καποια κινηση στο χωρο γυρω απο το Ζερο..