Αποστολέας Θέμα: Akagi Rei-sen -OWARI! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!  (Αναγνώστηκε 86002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Απ: Akagi Rei-sen..(on the carrier).
« Απάντηση #100 στις: Ιουνίου 13, 2013, 04:54:42 μμ »
ενα μικρο σπασμαρισμα εσυ τρεχεις δυο θεματα με ζερο η μπερδευτηκα ::glossa:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 13, 2013, 06:53:35 μμ »
ενα μικρο σπασμαρισμα εσυ τρεχεις δυο θεματα με ζερο η μπερδευτηκα ::glossa:: ::salut::
Σωστα..Η βινιετα με το Ζερο θα τρεχει σε ρυθμους χελωνας κ οποτε υπαρχει κενο απο το Ακαγκι..
Κωστη ευχαριστω για την επαληθευση!..

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 15, 2013, 09:09:38 μμ »
Mια μικρη παρακληση παιδια..Θα ηθελα καποιο καλο λινκ που να αναφερεται συγκεκριμενα για πετσωμα καταστρωματος..Γκουγκλαρω κι εγω στο κουτουρου βεβαια, αλλα το θεμα ειναι οτι οι γνωστες περι ξυλινων κ οχι μονο, θα εχετε στα υπ οψιν κατι καλο..
Ευχαριστω! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 16, 2013, 02:21:07 μμ »
 Καλημέρα Παναγιώτη , δε χρειάζεται να googl-άρεις  η απάντηση είναι  εδώ στο MC  --> Ξυλινα πλοία --> Τεχνική αρμών πετσώματος καταστρώματος , από τον Βασίλη , υπάρχουν και άλλες τεχνικές αλλά νομίζω αυτή θα σου αρέσει  , αντί για κλωστή , αν η διάσταση το επιτρέπει , μπορείς να βάλεις κάτι άλλο μια καρφίτσα π.χ. ή ένα χαρτονάκι και για πιο ευκολία θα πρότεινα τις εγκάρσιες τομές να τις κάνεις ,πριν κολλήσεις την σανίδα ,στην ενδεδειγμένη απόσταση .
 Καλή συνέχεια  ::salut::
 Αντώνης .

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 16, 2013, 06:21:14 μμ »
Καλημέρα Παναγιώτη , δε χρειάζεται να googl-άρεις  η απάντηση είναι  εδώ στο MC  --> Ξυλινα πλοία --> Τεχνική αρμών πετσώματος καταστρώματος , από τον Βασίλη , υπάρχουν και άλλες τεχνικές αλλά νομίζω αυτή θα σου αρέσει  , αντί για κλωστή , αν η διάσταση το επιτρέπει , μπορείς να βάλεις κάτι άλλο μια καρφίτσα π.χ. ή ένα χαρτονάκι και για πιο ευκολία θα πρότεινα τις εγκάρσιες τομές να τις κάνεις ,πριν κολλήσεις την σανίδα ,στην ενδεδειγμένη απόσταση .
 Καλή συνέχεια  ::salut::
 Αντώνης .
Και να σκεφτεις Αντωνη οτι ειχα κοιταξει σχεδον ολες τις δουλειες των παιδιων στην κατηγορια αυτη, εκτος απο την συγκεκριμενη τεχνικη που ηταν καρφιτσωμενη κιολας!! ::bioliicon:: :lol: Σε ευχαριστω!  Οπως βλεπεις κιολας το καταστρωμα του Ακάγκι δεν ηταν κ το πιο καθαρο, ε? :mrgreen:

Ευχαριστω τα παιδια που με βοηθησαν με π.μ. στην απορια μου..Ενα λινκ επισης σχετικα με το βαψιμο Ιαπωνικων καταστρωματων με την χαρακτηριστικη πορτοκαλί αποχρωση..
http://www.aeronautic.dk/Warship%20Ryujo-buildprocess.htm

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:06:03 πμ »
θα συμφωνησω με τον Αντωνη
η αγαπημενη  μου τεχνικη ομως ειναι αν εχεις σανιδακια στο καταληλο παχος (κανουν και αυτα που δινουν στα ξυλινα οι εταιριες)
τα τοποθετεις οπως πρεπει ,μονοκοματα η κομενα αναλογα με το πραγματικο αφηνοντας κενα μεταξυ των
στοκαρεις με στοκο για ξυλο καφε σκουρο ολες τις επιφανειες και μετα τριβεις με γυαλοχαρτο αυτο θα παραμενει σε ολες τις εσοχες
αλλα και στα νερα του ξυλου(μπορεις να επιτεινεις και το εφε πριν στοκαρεις χαρασοντας το ξυλο με τον κοφτη)
(αα και επειδη ειδα καποιους φοβους για το αν θα αντεξουν τα σανιδια ουτε να το σκεφτεσαι ...αντεχουν ακομη και τα πολυ λεπτα για το πετσωμα φινιρισματος)

περνας κατοπιν με ενα διαφανες χρωμα την αποχρωση που θες και ελα μετα να μου πεις

περισσοτερα για τα διαφανη χρωματα στο....κουνουπι αν σου περασε το στομαχι 8)

καπως ετσι

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 19, 2013, 09:35:19 πμ »
Πάλι μας "φτιάχνεις" με τις κατασκευές σου!!!!!!

Αντε να δούμε από τα χεράκια σου καί κανά Nakajima Ki-115 Tsurugi!!!!!

Καλή συνέχεια.

Sernak
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi Rei-sen..(στο αεροπλανοφόρο).
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 20, 2013, 09:35:05 μμ »
Πάλι μας "φτιάχνεις" με τις κατασκευές σου!!!!!!

Αντε να δούμε από τα χεράκια σου καί κανά Nakajima Ki-115 Tsurugi!!!!!

Καλή συνέχεια.

Sernak
Σε ευχαριστω, αλλα δεν προβλεπεται! Αναμενουν Πεγκυ,Λίλυ κ Νικολάκης..Με το καλο βεβαια.. :wink: ::salut::

θα συμφωνησω με τον Αντωνη
η αγαπημενη  μου τεχνικη ομως ειναι αν εχεις σανιδακια στο καταληλο παχος (κανουν και αυτα που δινουν στα ξυλινα οι εταιριες)
τα τοποθετεις οπως πρεπει ,μονοκοματα η κομενα αναλογα με το πραγματικο αφηνοντας κενα μεταξυ των
στοκαρεις με στοκο για ξυλο καφε σκουρο ολες τις επιφανειες και μετα τριβεις με γυαλοχαρτο αυτο θα παραμενει σε ολες τις εσοχες
αλλα και στα νερα του ξυλου(μπορεις να επιτεινεις και το εφε πριν στοκαρεις χαρασοντας το ξυλο με τον κοφτη)
(αα και επειδη ειδα καποιους φοβους για το αν θα αντεξουν τα σανιδια ουτε να το σκεφτεσαι ...αντεχουν ακομη και τα πολυ λεπτα για το πετσωμα φινιρισματος)

περνας κατοπιν με ενα διαφανες χρωμα την αποχρωση που θες και ελα μετα να μου πεις

περισσοτερα για τα διαφανη χρωματα στο....κουνουπι αν σου περασε το στομαχι 8)

καπως ετσι

Ντιμι περιμενε να ποσταρω το Ζερακι κ μετα αναμενε(τε) μπαραζ ερωτησεων ξεκινωντας με οτι αφορα το καταστρωμα.. :roll: :roll: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Akagi Rei-sen..(στο αεροπλανοφόρο).-το τέλος της αρχής-
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 21, 2013, 03:32:41 πμ »
Καλημερα! Με αυτα κ με αλλα, η κατασκευη του Ρε'ι'σέν,[Ρέι=μηδεν.σεν(τούκι)=μαχητικο α/φος],εφτασε στο τελος της..Συνεχιζοντας το ποσταρισμα απο κει που ειχα μεινει, μασκαρισα τις καταλληλες επιφανειες κ ψεκασα τους κυκλους κ τον κωδικο ουρας που βαφοταν με πινελο ενιοτε και πανω στο αεροπλανοφορο λιγο καιρο πριν την επιδρομη..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Εφτιαξα οτι θα φαινοταν απο τις καννες των πολυβολων του ρυγχους,

Click to see the original size.

κ με βαση φωτο του πραγματικου βελτιωσα το απλουστευμενο gunsight της Hasegawa..Δυστυχως δν ειχα το καταλληλο σταυρονημα κ ετσι εκανα εναν συμβιβασμο.. :roll:

Click to see the original size. Click to see the original size.

Στη συνεχεια κατα την προσφιλη μου τακτικη εφταξα απο αυτοκολλητο μαυρο ρολο τον σκελετο της καλυπτρας ο οποιος βαφοταν στο 'Μιτσουμπισικο' Ζερο μαυρομπλε μεσα κ το χρωμα του καμουφλαζ απεξω..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Το μοντελο αφου πλυθηκε καλααααααααααα :mrgreen: με πολυ σκουρο καφε λαδι,

καθαριστηκε,του εκανα λιγο στεγνο πινελο,
το φωτογραφισα,

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

και με μοναδικη εκκρεμοτητα την κεραια, το τοποθετησα στο κουτι του για να ξαναβγει οταν με το καλο τελειωσω την περιοχη του Ακαγκι που σκοπευω να αναπαραστησω..

Περαν του σχεδον ΟΟΒ της κατασκευης, το Ζερο με την οχι κ τοσο αντικειμενικη αποψη μου 8) ηταν ενα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ελικοφορο κ κυριως η 'κρεμ καραμελε' παραλλαγη του αναδεικυε την θαυμασια σιλουετα του..Περιττο λοιπον να προσθεσω το ποσο πολυ απολαυσα την κατασκευη του υπο κλιμακα..
Τα δυσκολα,αγνωστα οπότε και πολυ ενδιαφεροντα της συνεχειας του προτζεκτ, ΤΩΡΑ αρχιζουν... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 21, 2013, 04:20:57 πμ »
Εκπληκτικο! ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!

Καλη συνεχεια με τα υπολοιπα  ::salut::

Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 21, 2013, 02:56:51 μμ »
Εκπληκτικο! ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!

Καλη συνεχεια με τα υπολοιπα  ::salut::

Χρηστος
Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο! ::salut:: Το Ζίρο τελειωσε, η επιχειρηση bei-matsu αρχιζει τωρα... :mrgreen:
http://www.j-aircraft.org/smf/index.php?topic=13752.0

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 21, 2013, 10:57:14 μμ »
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 21, 2013, 11:03:09 μμ »
Για ρίξε μια ματιά http://cs.finescale.com/fsm/modeling_subjects/f/19/t/130028.aspx
Δεν το χα υπ οψιν καθολου! Παρα πολυ καλο! Σε ευχαριστω πολυ Αντωνη! ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 21, 2013, 11:06:32 μμ »
Πανέμορφο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 21, 2013, 11:39:39 μμ »
Πανέμορφο  ::salut::
Σε ευχαριστω πολυ Σταυρο! ::salut::
Με την ευκαιρια της σημαντικης παρεμβασης του Αντωνη,(που θα τον ηθελα πολυτιμο συμβουλο στην πορεια της κατασκευης του αιλανντ και λογω γνωσεων),αλλαξα καπως τα πλανα του αρχικου στησιματος..Τα 50χ70 εκ. ηταν υπερβολικα πολλα κ το θεμα περαν της γεφυρας κ του Ζερο θα δειχνε απλα ποοοολλες ταβλες απλωμενες στη σειρα.. :mrgreen:
Γι αυτο λοιπον πηρα την αποφαση να περιορισω τις διαστασεις κ να δωσω στη βαση σχημα τραπέζιου με λοξη την κατω πλευρα, ετσι ωστε να μην ειναι 'στημενο' το σκηνικο με τα παντα παραλληλα :evil:
Η ερωτηση-χαζη νομιζω- που εχω προς το παρον ειναι: Στρωνω τις σανιδες παντου,οκ? Δηλαδη ακομα κ το αιλανντ ειχε χτισθει πανω σε αυτες,σωστα?Για να μην τις κοψω τσαμπα στα ορια του αιλανντ.. :oops:

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 21, 2013, 11:45:05 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ Σταυρο! ::salut::
Με την ευκαιρια της σημαντικης παρεμβασης του Αντωνη,(που θα τον ηθελα πολυτιμο συμβουλο στην πορεια της κατασκευης του αιλανντ και λογω γνωσεων),αλλαξα καπως τα πλανα του αρχικου στησιματος..Τα 50χ70 εκ. ηταν υπερβολικα πολλα κ το θεμα περαν της γεφυρας κ του Ζερο θα δειχνε απλα ποοοολλες ταβλες απλωμενες στη σειρα.. :mrgreen:
Γι αυτο λοιπον πηρα την αποφαση να περιορισω τις διαστασεις κ να δωσω στη βαση σχημα τραπέζιου με λοξη την κατω πλευρα, ετσι ωστε να μην ειναι 'στημενο' το σκηνικο με τα παντα παραλληλα :evil:
Η ερωτηση-χαζη νομιζω- που εχω προς το παρον ειναι: Στρωνω τις σανιδες παντου,οκ? Δηλαδη ακομα κ το αιλανντ ειχε χτισθει πανω σε αυτες,σωστα?Για να μην τις κοψω τσαμπα στα ορια του αιλανντ.. :oops:

Λίγο δύσκολο το βλέπω να έβαλαν την υπερκατασκευή πάνω από τις σανίδες.
Δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο ο οποίος θα συνέτεινε σε κάτι τέτοιο.
Ψάξτο καλά..

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 22, 2013, 12:26:16 πμ »
Λίγο δύσκολο το βλέπω να έβαλαν την υπερκατασκευή πάνω από τις σανίδες.
Δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο ο οποίος θα συνέτεινε σε κάτι τέτοιο.
Ψάξτο καλά..
Παναγιωτη ναι, ετσι πρεπει να ναι..Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να μπει η βαση του άιλανντ κ μετα το πετσωμα..ΩΩΩΩχχ! :?

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 22, 2013, 12:39:40 πμ »
Παναγιώτη
Πρέπει να δεις στο πραγματικό, αν η υπερκατασκευή στο σημείο που εφάπτεται με το κατάστρωμα, ερχόταν σύριζα με το ξύλο, ή υπήρχε μια ζώνη μεταλλική γύρω-γύρω,  όπως συνηθίζεται.
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 22, 2013, 12:41:26 πμ »
-

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 22, 2013, 01:28:40 πμ »
Εμεινα με το στομα ανοιχτο με το βαψιμο...απλα δεν παιζεται,,, ::salut::

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 22, 2013, 06:27:39 μμ »
Παναγιώτη, πανέμορφο αποτέλεσμα και άψογο φινίρισμα στο ''μηδενικό''!!!
Καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα  ::salut:: ::salut::

Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 23, 2013, 02:00:25 πμ »
Παναγιώτη
Πρέπει να δεις στο πραγματικό, αν η υπερκατασκευή στο σημείο που εφάπτεται με το κατάστρωμα, ερχόταν σύριζα με το ξύλο, ή υπήρχε μια ζώνη μεταλλική γύρω-γύρω,  όπως συνηθίζεται.
-Η απαντηση που πηρα απο τα παιδια στο: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewforum.php?f=2 ηταν:
α.The wood deck was not structural. It provided a good surface for tires and feet as well as insulation from the sun.The island was connected to metal, and the wood deck was mounted to that same metal. I do not have any details of how the planks looked next to the island though
β.The deck was planked around the island
Αντωνη οι φωτο που εχω δν δειχνουν το σημειο 'επαφης΄σανιδων κ βασης του αιλανντ.Δεν ξερω αν βοηθα η φωτο απο την ταινια 'Isoroku' η οποια (ταινια) παντως ειναι πολυ πιστη στην απεικονιση του Ακάγκι οπως θα διαπιστωσετε κ στη συνεχεια..

Οπως κ να χει πιστευω οτι δεν υπηρχε περιπτωση να υπηρχαν σανιδες απο κατω παρα μονο γυρω..
Και ερχομαστε τωρα στο κυριως ερωτημααααααααα.. :mrgreen: Τί υλικο να χρησιμοποιησω για το φτιαξιμο του άιλανντ?Κλασικα φυλλο πλαστικου ισως, αυτες ομως τις καμπυλες πώς τις κανω,ΟΕΟ?? :twisted:
Πιστευω οτι αν ξεκινησει καλα η βαση, τα υπολοιπα θα γινουν πιο ευκολα.. ::dontknow::

Βασιλη,Γιαννο,σας ευχαριστω πολυ! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 23, 2013, 02:54:39 πμ »
Καλησπέρα, μπορεί οι παρακάτω φψτογραφίες να μην είναι από το AKAGI, αλλά πιστεύω ότι είναι ενδεικτικές της κατασκευής και του συγκεκριμένου αεροπλανοφόρου:

Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.

Πηγή για τις δύο πρώτες φωτογραφίες

Η τελευταία είναι από τα γυρίσματα της ταινίας TORA! TORA! TORA! και είναι από το μοντέλο του καταστρώματος που κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία.

Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 23, 2013, 04:33:20 πμ »
Καλησπέρα, μπορεί οι παρακάτω φψτογραφίες να μην είναι από το AKAGI, αλλά πιστεύω ότι είναι ενδεικτικές της κατασκευής και του συγκεκριμένου αεροπλανοφόρου:

Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.

Η τελευταία είναι από τα γυρίσματα της ταινίας TORA! TORA! TORA! και είναι από το μοντέλο του καταστρώματος που κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία.
Σε ευχαριστω Γιωργο!Οντως η μεσαια ειναι κατατοπιστικη ::thumbleft:: η αριστερη φωτο δεν εμφανιζεται :?:, οσο για την δεξια την εχω..Εχω γενικα παμπολλες φωτο και απο την συγκεκριμενη ταινια..Το μονο σφαλμα που εκαναν σε σχεση με την πιο προσφατη ταινια 'Ισοροκου' ηταν οτι ειχαν τοποθετησει το αιλανντ δεξια, ενω στην πραγματικοτητα ηταν στα αριστερα,οπως κ του KAGA αλλωστε!..
Oσο για την βαση ηρθε η απαντηση κ απο εδω ::arrowred:: http://www.j-aircraft.org/smf/index.php?topic=13720.msg98366#new κ το θεμα των σανιδων εληξε! :wink:

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 23, 2013, 10:15:05 πμ »
Για τις καμπύλες μπορείς να κάνεις το εξής...
Πάιρνεις το φύλλο πλαστικού και αφού το κόψεις στις διαστάσεις που θες
με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά το ζεσταίνεις ενώ το έχεις τοποθετήσει πάνω
σε έναν κύλινδρο με περιφέρεια ανάλογη των τόξων που θες να σχηματίσεις.
Έτσι λοιπόν το πλαστικό θα φορμάρει γύρω από τον κύλινδρο ομαλά και
εύκολα.Τώρα για κυλίνδρους θα κοίταγα σε καταστήματα με σωλήνες κυρίως
μεταλλικούς για να μην επηρεαστούν από την θερμοκρασία καθόλου.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Tags: