Αποστολέας Θέμα: R.M.S. TITANIC ...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΠΑΓΟΟΟΟΒΟΥΝΟ!!!!!  (Αναγνώστηκε 4933 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
R.M.S. TITANIC ...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΠΑΓΟΟΟΟΒΟΥΝΟ!!!!!
« στις: Απριλίου 15, 2012, 12:23:28 μμ »
Μια κατασκευη που κρατησε  περπου 6 μηνες για την υλοποιηση της γιατι το  ποιο δυσκολο κομματι της ολης ιδεας τοτε (1994-95) ηταν το στησιμο του διοραματος μιας και δεν υπηρχε η σχετικη  πειρα με το υγρο στοιχειο ,και μετα απο πολλες δοκιμες ,και διαφορες πατεντες με πολυεστερα , γυψο καλιτεχνιας,σιλικονες, διαφορα χρωματα μοντελισμου κλπ. βγηκε αυτο .
Η θαλασσα ειναι απο κυματιστο κρυσταλο ,μιγμα απο  πολυεστερα ,σιλικονη διαφανη και λευκη,και υδατοδιαλυτα χρωματα της WACO-GUNZE ,
και αναλογα απο ποια γωνια την κοιτας το.... νερο αλλαζει χρωμα.
To παγοβουνο ειναι απο γυψο καλιτεχνιας και πλαστικο γυψο Dall-extra περασμενο με γυαλιστερο βερνικι ακρυλικο.
Η φωτο ειναι τραβηγμενες το 1995 απο απλη αναλογικη καμερα και υπαρχει ενα θεματακι με την ποιοτητα.

FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
Απ: R.M.S. TITANIC ...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΠΑΓΟΟΟΟΒΟΥΝΟ!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 15, 2012, 12:30:12 μμ »
Γιάννη ωραίο το διόραμα...και μάλιστα την κατάλληλη ημέρα ε??
Ένας αιώνας σήμερα συμπληρώθηκε απο εκείνη την ημέρα που το διασημότερο πλοίο πήρε μαζί του 1500 και κάτι παραπάνω ανθρώπους....
14 Απριλίου χτυπήθηκε και 15 ξημερώματα βυθίστηκε...
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 15, 2012, 12:50:39 μμ »
Γιάννη ωραίο το διόραμα...και μάλιστα την κατάλληλη ημέρα ε??
Ένας αιώνας σήμερα συμπληρώθηκε απο εκείνη την ημέρα που το διασημότερο πλοίο πήρε μαζί του 1500 και κάτι παραπάνω ανθρώπους....
14 Απριλίου χτυπήθηκε και 15 ξημερώματα βυθίστηκε...
Σωστος φιλε μου !!  :wink:
Ο Τιτανικός που βυθίστηκε σαν σήμερα. Ήταν 14 Απριλίου του 1912, τοπική ώρα 23:40, όταν το μεγαλύτερο, πολυτελέστερο, ταχύτερο και προπάντων ασφαλέστερο πλοίο του κόσμου χτυπούσε πάνω σε ένα τεράστιο παγόβουνο, περίπου 460 μίλια ανοικτά των ακτών του Newfoundland.

Δύο ώρες μετά, το αβύθιστο υπερωκεάνιο  χανόταν στα παγωμένα νερά, παρασύροντας  στο βυθό περί τις 1500 ψυχές. Στο παρθενικό του ταξίδι.

Μέγεθος ρεκόρ: Ο Τιτανικός ήταν, το 1911 όταν ναυπηγήθηκε, το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο- 269 μέτρα μήκος, 28 μέτρα πλάτος και 53 μέτρα ύψος, με συνολική ιπποδύναμη 51.000. Η ναυπήγησή του στοίχισε 10 εκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχούν σήμερα με 213 εκατομμύρια. Η πλοιοκτήτρια εταιρία, η βρετανική White Star Line δεν επένδυσε σε ένα σύστημα προειδοποίησης και συναγερμού...Ο Τιτανικός, όλοι πίστευαν πως ήταν αβύθιστος.

Πολυτέλεια: Η επίπλωση στην πρώτη θέση ήταν πολύ σημαντική για τους πλοιοκτήτες. Μόνο εκατομμυριούχοι μπορούσαν πληρώσουν μια σουίτα 4.400 δολαρίων -περίπου 93.000 δολάρια σήμερα.

Επιβάτες: Από τη βύθιση του Τιτανικού, ο αριθμός των επιβατών έχει αλλάξει πολλές φορές. Το Βρετανικό Κοινοβούλιο το 1912 κατέληξε πως οι επιβαίνοντες ήταν 2.224, από τους οποίους 900 ήταν μέλη του πληρώματος. Από αυτούς, συνολικά 711 άνθρωποι διασώθηκαν και 1.513 έχασαν τη ζωή τους.

Σωσίβιες λέμβοι: Ο Τιτανικός είχε 20 σωσίβιες λέμβους που επαρκούσαν για 1.200 ανθρώπους. Ο αριθμός τους είχε υπολογιστεί όχι βάσει των επιβατών, αλλά σύμφωνα με το πλάτος του πλοίου...

Ελλείψεις: Οι υπαξιωματικοί που είχαν βάρδια δεν διέθεταν τηλεσκόπια και όπως ήταν φυσικό είδαν πολύ αργά το παγόβουνο. Παρά τις προειδοποιήσεις από άλλα πλοία ότι υπήρχαν πάγοι στην περιοχή, ο πλοίαρχος δεν όρισε επιπλέον βάρδιες. Στη διαδικασία εκκένωσης του πλοίου, αρκετοί αξιωματικοί παρερμήνευσαν το «παιδιά και γυναίκες πρώτα» σε «μόνο παιδιά και γυναίκες» με αποτέλεσμα πολλές λέμβοι να κατεβαίνουν μισοάδειες στη θάλασσα. Επίσης, αφού δεν υπήρχε σύστημα συναγερμού, τα κατώτερα καταστρώματα δεν ειδοποιήθηκαν για την επικείμενη καταστροφή, έτσι οι περισσότεροι από τους επιβάτες της τρίτης θέσης βρήκαν τραγικό θάνατο.

Η βύθιση: Ο Τιτανικός έπεσε στο παγόβουνο στις 23:40 στις 14 Απριλίου και βυθίστηκε στις 02:20 της 15ης Απριλίου. Η ορχήστρα του πλοίου συνέχισε να παίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όλα τα μέλη της πέθαναν.

Η διάσωση: Το SS Californian ήταν το πλοίο που βρισκόταν πιο κοντά στον Τιτανικό, όμως δεν έλαβε ποτέ το σήμα κινδύνου γιατί ο ραδιοτηλεγραφητής ήταν εκτός υπηρεσίας και κοιμόταν. Το πρώτο πλοίο που έφτασε στους επιζώντες ήταν το RMS Carpathia, περίπου στις 04:00, πολύ αργά για τους επιβάτες που είχαν πηδήξει στη θάλασσα και πέθαναν από το κρύο.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 15, 2012, 01:12:13 μμ »

Και κατι σχετικο με Ελληνικο ενδιαφερον ........Ο ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟΣ..

ΗΤΑΝ το νεώτερο «αδελφό» πλοίο του τραγικού «Τιτανικού» και του «Ολυμπιακού», το τρίτο και μεγαλύτερο υπερωκεάνιο της εταιρείας White Star Line΄s ΜΕ ΜΗΚΟΣ 269 μέτρων και εκτόπισμα 58.500 τόνων, ήταν το μεγαλύτερο εμπορικό πλοίο που χάθηκε και στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ το 1911 στα ναυπηγεία Ηarland & Wolff Ιnc. του Μπέλφαστ και δρομολογήθηκε αρχικά στη γραμμή Σαουθάμπτον- Νέα Υόρκη. Έναν χρόνο μετά την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πόλεμου, το βρετανικό ναυαρχείο αποφάσισε τη μετασκευή του σε νοσοκομειακό πλοίο με δυνατότητα μεταφοράς 3.309 τραυματιών.
 ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ τελικά στις 21 Νοεμβρίου 1916, μόλις στο έκτο ταξίδι του ως νοσοκομειακό πλοίο. Χτυπήθηκε στις 08.12, πιθανότατα από γερμανική νάρκη που είχε ποντίσει 2,5 μίλια ανοιχτά της Κέας (Τζιας) γερμανικό υποβρύχιο. Χάθηκαν συνολικά 30 άνθρωποι, πρόλαβαν να γλιτώσουν 1.036 σε 35 σωστικές βάρκες.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 15, 2012, 07:10:42 μμ »
Ακολουθούν  ::spam_emoticon:: και  ::mastigoma::
Spoiler (hover to show)

Λαμβανομένης υπόψη της εποχής που φτιάχτηκε, το μοντέλο είναι πολύ όμορφο!!!!

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Ktiniatros

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 15, 2012, 10:40:47 μμ »
Πάρα πολύ όμορφο και ο
Τιτανικός και το διόραμα.
Πολλά Συγχαρητήρια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 15, 2012, 10:51:32 μμ »
Dimitris 72  ::salut:: ::salut::
Ktiniatros   ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 16, 2012, 12:10:41 πμ »
Πολύ ωραίο θέμα Γιάννη. Πάντα ο Τιτανικός σε διόραμα είναι ενδιαφέρον.

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 16, 2012, 12:21:44 πμ »
Πολύ ωραίο θέμα Γιάννη. Πάντα ο Τιτανικός σε διόραμα είναι ενδιαφέρον.
Κωστη σε ευχαριστω  ::salut::
Γενικα τα ναυτικα θεματα μ,αρεσει να τα βλεπω στο ...στοιχειο τους,την θαλασσα.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 16, 2012, 12:41:33 πμ »
Ωραία υλοποίηση, (χάλια φωτογραφίες... :) )  Δεν υπάρχει περίπτωση υποθέτω να βγουν καλύτερες; Δεν υπάρχει πλέον το μοντέλο;
Το μοντέλο του πλοίου μου αρέσει, απ' ότι μπορώ να διακρίνω δηλαδή....
Για το διόραμα, από αυτό που βλέπω το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι κατά την γνώμη μου οι γραμμές των απόνερων είναι λάθος. Και εξηγώ.
Βάση των μαρτυριών και δεδομένων, το παγόβουνο το είδαν μεν εγκαίρως αλλά λόγο της ταχύτητας και της αδράνειας δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα.  Μάλιστα υπάρχουν θεωρίες ότι αν δεν προσπαθούσαν να στρίψουν το καράβι και το είχαν χτυπήσει με την πλώρη, το πλοίο θα πάθαινε μεν σοβαρές ζημιές αλλά δεν θα βυθιζόταν.
Το δεδομένο λοιπόν είναι (και το βλέπουμε και σε όλες τις ταινίες που γυρίστηκαν για τον Τιτανικό) ότι ο καπετάνιος διέταξε πηδάλιο όλο αριστερά και τις μηχανές σε full reverse μήπως και προλάβει και στρίψει ή το αποφύγει.
Βάσει αυτού λοιπόν το πλοίο ουσιαστικά έκανε "drift", πλαγιολίσθησε προς τα δεξιά, και το αποτέλεσμα ήταν το γνωστό.  Τα απόνερα λοιπόν, σε αυτή τη φάση που φαίνεται στο διόραμα, θα έπρεπε να είναι μόνο από την αριστερή πλευρά. και σε πιο πυκνή μορφή.
Δεν είμαι ναυτικός και ξέρω λίγα από πλοία.  Τα παραπάνω είναι η δική μου γνώμη βάσει των ντοκιμαντέρ που έχω παρακολουθήσει γύρω από το θέμα.

Χριστός Ανέστη.
Γιώργος
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 16, 2012, 01:18:08 πμ »
Στο κλίμα των ημερών λοιπόν,

ο Τιτανικός μπήκε σε περιοχή μεγάλης ατμοσφαιρικής πίεσης με αποτέλεσμα η επιφάνεια της θάλασσα να μοιάζει με λίμνη.Ο καπετάνιος είχε στείλει σκοπούς για να προσέχουν για παγόβουνα μιας και είχε λάβει μήνυμα άπο το California αν θυμάμαι καλά,βέβαια με μια σημαντική παράληψη απο την μεριά του ασυρματιστή.Είχε ξεχάσει να μεταφράσει στην αρχή του μηνύματος οτι επρόκειτο για πολύ σημαντικό μήνυμα (νομίζω οτι λέγεται M.S.G στην γλώσσα των ασυρματιστών αλλά δεν κόβω το κεφάλι μου).

Οι σκοποί ήταν όντως στην θέση τους αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών και κυριώς λόγω της θάλασσας "λάδι" δεν μπορούσαν να δουν αλλά δεν μπορούσαν και να ακούσουν το παγόβουνο.Το κύμα που έσκαγε στα παγόβουνα και ακούγονταν στην ησυχία του ωκεανού ήταν ένα "ρανταρ" της εποχής.
Βέβαια δεν ηταν όλα θέμα τύχης,ναι μεν ο Τιτανικός είχε σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να επιπλέει και να πλέει με 2 στεγανά πλυμμηρισμένα (άλλοι λένε4) όμως εκείνη την μέρα γέμισαν 5 αλλά απο την άλλη τα πριτσίνια που είχαν χρησιμοποιήσει δεν ήταν σωστής ποιότητας.Αυτό αποδείχθηκε πριν μερικά χρόνια,οπότε μόλις έσπασε ένα πριτσίνι τα άλλα απλά ακολούθησαν,όπως γίνεται και στο φερμουάρ.
Οι σωστικές λέμβοι ήταν οι ελάχιστες που επέτρεπε η τότε νομοθεσία οπότε εκεί θέμα παρατυπίας δεν προκύπτει τουλάχιστον επίσημα.
Η ατυχία κατα την γνώμη μου ήταν οτι ο ασυρματιστής του California έπεσε για ύπνο μιας και δεν έλαβε απάντηση απο τον Τιτανικό όταν έστειλε το μήνυμα του.Το California βρισκόταν περίπου 15 μίλια μακριά απο το τόπο του ατυχήματος ενώ το μήνυμα το έλαβε το Carpathia που βρισκόταν μερικές εκατοντάδες μακριά και έσπευσε πρώτο!!

Απο τότε βέβαια άλλαξε όλοι η νομοθεσία και η φιλοσοφία της ναυπήγησης.Μπορεί να πνίγηκαν 1513 άνθρωποι αλλά έχουν σωθεί πολλοί περισσότεροι.Έτσι γίνεται πάντα δυστυχώς,και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά όπως π.χ Ayrton Senna

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 16, 2012, 05:09:17 πμ »
Φίλε Αετέ καλημέρα ,από τις φωτο δεν μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα ,αλλα΄σίγουρα διακρίνεται η ιστορία και το όλο στήσιμο του διοράματος.Και για τότε που το έφτιαξες σίγουρα σου αξίζουν πολλά μπράβο μια και τέτοια στησίματα τα έβλεπες μόνο στο εξωτερικό.Ηθελα να ρωτήσω αν ποτέ το είχες σε κοινή θέμα στη βιτρίνα κάποιου καταστήματος στην Ιπποκράτους........αν ναι ,ευχαρίστως να σου πω κιάλλα!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 16, 2012, 06:18:29 πμ »
Φίλε Αετέ καλημέρα ,από τις φωτο δεν μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα ,αλλα΄σίγουρα διακρίνεται η ιστορία και το όλο στήσιμο του διοράματος.Και για τότε που το έφτιαξες σίγουρα σου αξίζουν πολλά μπράβο μια και τέτοια στησίματα τα έβλεπες μόνο στο εξωτερικό.Ηθελα να ρωτήσω αν ποτέ το είχες σε κοινή θέμα στη βιτρίνα κάποιου καταστήματος στην Ιπποκράτους........αν ναι ,ευχαρίστως να σου πω κιάλλα!
giwrgosd ,s-mat,καλημερα ,
Για τα απονερα μπορει και να εχεις δικιο μπορει και οχι,απλα κατεληξα σε αυτη την ιδεα γιατι μου αρεσε πολυ η κινηση του θεματος. :wink: ::salut::
Σταυρο σε ευχαριστω για το INFO.  :wink: ::salut::
Σταματη καλημερα ,
Το πλοιο και γενικα την μακετα την ειχα  κατασκευάσει αρχικα για μενα ,και επειτα απο λιγους μηνες αγοραστηκε απο Αξιωματικο (τοτε Υπαρχο του  Εμπορικου Ναυτικου).
Στην Αθηνα δεν υπαρχει περιπτωση να ειδες αυτη τη μακετα.  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 16, 2012, 10:49:28 πμ »
Πάρα πολύ όμορφο Αετέ.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 16, 2012, 02:40:27 μμ »
giwrgosd ,s-mat,καλημερα ,
Για τα απονερα μπορει και να εχεις δικιο μπορει και οχι,απλα κατεληξα σε αυτη την ιδεα γιατι μου αρεσε πολυ η κινηση του θεματος. :wink: ::salut::
Σταυρο σε ευχαριστω για το INFO.  :wink: ::salut::
Σταματη καλημερα ,
Το πλοιο και γενικα την μακετα την ειχα  κατασκευάσει αρχικα για μενα ,και επειτα απο λιγους μηνες αγοραστηκε απο Αξιωματικο (τοτε

Υπαρχο του  Εμπορικου Ναυτικου).
Στην Αθηνα δεν υπαρχει περιπτωση να ειδες αυτη τη μακετα.  :wink: ::salut::
Ok φίλε ,σκέφτεσαι να πιάσεις κάνα πλοίο στο εγγύς μέλλον;

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 16, 2012, 02:50:26 μμ »
Γιαννη πανεμορφο θεμα..αν και οντως το αδικουν οι φωτος,φαινεται πως εχεις κανει υπεροχη δουλεια...πολλα μπραβο  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 16, 2012, 05:18:35 μμ »
jim-eta, bill-larisa Thanks  :wink:  ::salut:: ::salut::

c.nemo Καπετανιε μου  :wink: εχω στην ακρη 3 τρικαταρτα,BOUNTYσε 1/87, CYTTY SHARK 1/350 ,SANTA MARIA 1/87, και 2 Αεροπλανοφορα στην 1/720 ,
τα οποια περιμενω την καταληλη στιγμη για να ξεκινησω καποιο απο αυτα μολις μου γινει  το .......κλικ  :lol:
Εχω και κατι αλλο στα σκαρια αλλα δεν στο λεω φιλε μου ειναι ..... :mrgreen: ......εκπληξη....αααντε θα σου πω μονο την κλιμακα .....1/72....και εχει φτερα.  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 16, 2012, 05:24:35 μμ »
jim-eta, bill-larisa Thanks  :wink:  ::salut:: ::salut::

c.nemo Καπετανιε μου  :wink: εχω στην ακρη 3 τρικαταρτα,BOUNTYσε 1/87, CYTTY SHARK 1/350 ,SANTA MARIA 1/87, και 2 Αεροπλανοφορα στην 1/720 ,
τα οποια περιμενω την καταληλη στιγμη για να ξεκινησω καποιο απο αυτα μολις μου γινει  το .......κλικ  :lol:
Εχω και κατι αλλο στα σκαρια αλλα δεν στο λεω φιλε μου ειναι ..... :mrgreen: ......εκπληξη....αααντε θα σου πω μονο την κλιμακα

.....1/72....και εχει φτερα.  :wink: ::salut::

πλωτό με φτερά;ρώσικο.;ρώσικο;
Θα χαρώ να δω δουλειές σου φίλε ,ξέρω οτι το έχεις σε όλα τα επίπεδα,όσο για τα 720αρια ...ιταλέρυ φαντάζομαι θέλουν πολύ δουλειά για να σταθούν ,έχω το Αμέρικα και δεν τολμώ να το αγγίξω ,οι τύποι όυτε που ξέρουν τι ήθελαν να κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 16, 2012, 05:32:03 μμ »
πλωτό με φτερά;ρώσικο.;ρώσικο;
Θα χαρώ να δω δουλειές σου φίλε ,ξέρω οτι το έχεις σε όλα τα επίπεδα,όσο για τα 720αρια ...ιταλέρυ φαντάζομαι θέλουν πολύ δουλειά για να σταθούν ,έχω το Αμέρικα και δεν τολμώ να το αγγίξω ,οι τύποι όυτε που ξέρουν τι ήθελαν να κάνουν.
MMMMM...Οχι δεν ειναι Ρωσικο αν και το μυαλο σου θα ειπε...Εκρανοπλανο ετσι ????  :lol: :wink:
Τα 720αρακια ειναι της Revell και τα ειχα αγορασει για να τα εχω για οδηγο για μελλοντικη μακετες αεροπλανοφορου που θελω να φτιαξω σε 1/72,48.και 32.  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 16, 2012, 05:46:20 μμ »
MMMMM...Οχι δεν ειναι Ρωσικο αν και το μυαλο σου θα ειπε...Εκρανοπλανο ετσι ????  :lol: :wink:
Τα 720αρακια ειναι της Revell και τα ειχα αγορασει για να τα εχω για οδηγο για μελλοντικη μακετες αεροπλανοφορου που θελω να φτιαξω σε 1/72,48.και 32.  :wink: ::salut::
Ναι για τέτοιο :mrgreen:
Οκ κατάλαβα ....έυχομαι σύντομα να δεις να ζωντανέυουν στον πάγκο σου! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 16, 2012, 06:11:37 μμ »
Ναι για τέτοιο :mrgreen:
Οκ κατάλαβα ....έυχομαι σύντομα να δεις να ζωντανέυουν στον πάγκο σου! ::salut::
Eπισης φιλε μου !!  :wink: ::salut::

Tags: