Ένα πρωινό πίνοντας το φραπεδάκι μου και σερφάροντας στο net έπεσε το μάτι μου σε μια ταινία θρύλο.
"TOP GUN"ʼτιμο "Hollywood" μας κατέστρεψες. Τι ωραία θα ήταν να είναι έτσι το "αεροποριλίκι". Γκομενάκια, Beach Volley, τρελίτσες με το αεροπλάνο κλπ, κλπ.
ΧΧΧΧΜΜΜΜ στο θέμα μας
Και σκέφτομαι, Μήτσο το F-14 το έφτιαξες, δεν φτιάχνεις και το Α-4 και συγκεκριμένα του "μαμάτου" χαρακτήρα "JESTER" της ταινίας (αεροπόρος εεεε;)
Ορίστε και οι φώτο μας.

Βέβαια στη ταινία, το Αεροσκάφος δεν είναι ξεθωριασμένο, είναι φρεσκοβαμμένο και σατινέ. Κάπως έτσι και θα γίνει!!!!!!
( Το γκομενάκι δεν περιλαμβάνεται

)
Έψαξα λοιπόν και βρήκα το κίτ της HASEGAWA A-4 1/48 "TOP GUN" EDITION το οποίο τα περιλαμβάνει όλα.

Τέλειο πιλοτήριο, φανταστική λεπτομέρεια στις φωλιές του Συστήματος Προσγείωσης ( Σ/Π ), Γράμμωση, το συγκεκριμένο προφίλ, ένα κίτ να το πιεις στο ποτήρι!!!!!!!
Για λεπτομέρειες κοιτάξτε εδώ.
http://www.aircraftresourcecenter.com/Rev4/3501-3600/rev3516-A-4-Moore/00.shtm
Από aftermarket δεν χρειάζεται τίποτα. Τα έχει όλα!!!!!!
Το θέμα μας λοιπόν θα γίνει ΟΟΒ, άντε με δυο τρία σωληνάκια στο Σ/Π.
Μετά κόπων και βασάνων, ένεκα ελλείψεως χρόνου λόγω υποχρεώσεων προχωράμε σιγά σιγά στη κατασκευή.
Μέχρι τώρα το μόνο που έχω καταφέρει είναι το πιλοτήριο και ο πίνακας οργάνων όπου οι λεπτομέρειες αναδείχθηκαν με στεγνό πινέλο.
Μερικές φώτο από τη δουλεία μέχρι να το δείτε ολοκληρωμένο όταν τελειώσει και το κάθισμα.

Δεν είναι και σπουδαία η πρόοδος, αλλά θα κάνουμε λίγο υπομονή!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και προσοχή μην βαρυστομαχιάσουμε.

Δημήτρης
ση!!!!!!!!!! Δημήτρης