0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλλλά ρε φιλλλαράκι, έκατσες πριτσίνωσες και βελτίωσες το χρέπι, για να το... ξαναχρεπιάσεις στο βάψιμο? Πάς καλλλά? Επίσης καταγγέλεσαι γιατί δεν διαβάζεις τα ποστ των προηγούμενων! Τζάμπα το μελάνι που χαράμισα (και το blanco για να σβήσω απο την οθόνη ) για να προειδοποιήσω για τα σκέλη... και εσύ ανάποδα τα έβαλες! Τα ψαλίδια πρέπει να "κοιτούν" προς τα πίσω Edit (Piaf) Ρε κερατά διάβαζες τί σου έγραφα στη προεπισκόπηση και πρόλαβες να το αναφέρεις?!
Οκ, αν το ποστάρεις σε άλλο φόρουμ και τους πεις ότι είναι 48άρι, θα το φάνε αμάσητο! Προεγγραφή του έκανες όπως ρωτάει και ο Πρόεδρας??
έχεις μανία με την παρκετίνη :τι να την κάνεις τώρα ?
Το μαύρο των εθνοσήμων "χτυπάει" πολύ σε σχέση με την φθορά που έχει το υπόλοιπο αεροπλάνο. Μήπως παίρνει λίγο ξεθώριασμα;
Αν και μετά το Τ-2 του Γιάννη μάλλον έπρεπε να το πάρω και να το θάψω στον κήπο, μιας και τέλειωσε το ποστάρω. Κατ' αρχήν χρωστάω κάποις απαντήσεις.Απλά φοβήθηκα μήπως το επερχόμενο wash αντιδράσει με την λακ και το κάνει μαντάρα. Εβαλα μία στρώση παρκετίνη και ησύχασα.Ναι έχεις δίκιο. Πριν το τελικό ματ βερνίκι τα σήματα περάστηκαν ένα πολύ αραιωμένο γκρι 166 και "ξεθώριασαν".Και τώρα, λήξις! Ομολογώ πως το αποτέλεσμα μου αρέσει αλλά πιο πολύ μου άρεσε το ταξίδι στα παιδικά μου χρόνια. Δηλώνω ετοιμοπόλεμος για το επόμενο vintage GB! Τέλος να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. (Image removed from quote.)ΥΓΓιάννη, όπως βλέπεις υπάρχουν και πιο καθυστερημένοι από εσένα
(Image removed from quote.)