Για το Buckeye τώρα,ρε συ με το humbrol βερνίκι δεν θα κιτρινίσει πάνω στο λευκό?
Δεν πλάκωνες 2-3 χέρια πινελάτο Future?
Δεν εμπιστευόμουν ότι το future θα άντεχε τη διαδικασία του τριψίματος γι'αυτό και πήγα σε enamel. Επιπλέον, το
Clear Gloss Cote γράφει οτι "overcomes the yellowing effect associated with conventional varnishes" κάτι που δείχνει να ισχύει, αφού στο μπουκαλάκι του δείχνει διαφανο σε αντιθεση με τα απλά enamel βερνίκια. Τώρα αν στο μελλον αποδειχθεί διαφορετικά, δεν νομίζω οτι θα ήθελα να το διαπιστώσω σε κάποιο άλλο πιό "δουλεμένο" μοντέλο! Είναι και λευκό, οπότε το T-2 ήταν το ιδανικό testbed!

Το αστείο είναι οτι αν και είχαμε πεί οτι επιτρέπονται και νεότερες χαλκομανίες, όλοι βάλαμε τις αρχικές .
Είχα και τα σήματα απο την περσινή επανακυκλοφορία της Revell αλλα είναι διαφορετικά απο αυτά που είχε ως Matchbox (με τη μαύρη καλύπτρα-ράχη) που μου άρεσαν περισσότερο!
Ετσι! Μόνο που ίσως αν γίνει για Airfix, ακριβώς λόγω του οτι τα Airfix σε γενικές γραμμές είναι πιο "ζόρικα" από τα Matchbox, μήπως γινόταν "Μήνας Airfix". Αν πάλι όχι, δε χάλασε και τίποτα, ένα AEC Matador ή ένα Lysander το παλεύω για πλάκα. Ή μήπως εκείνο το Lancaster με την Grand slam; Εχω και το Stirling που έχει και το τρακτεράκι με τις βόμβες... μου κλείνουν και το μάτι ένα DH4 και ένα Bristol Fighter... άστα να πάνε... Γιάννο σε (ευχάριστους) μπελάδες μας έβαλες!
Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν μερικά Airfixάκια που είναι πολύ ωραία και επιπλέον θα επέτρεπε στους αρματάδες να συμμετέχουν, αφού με τη Heller θα περιοριστούν σε AMX-30, VAB, GMC, Hotchkiss άντε και καμιά Gnome Rhone μοτοσυκλέτα - άν τη βρούν πουθενά!