Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2012 - Matchbox [20/4 - 30/4]  (Αναγνώστηκε 98787 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Απ: Vintage Weeks 2012 - Matchbox [20/4 - 30/4]
« Απάντηση #500 στις: Απριλίου 29, 2012, 02:43:39 μμ »
Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει μέχρι τώρα.Ακόμα και τα αρματικά θέματα (παρ'όλο που δεν είναι το θέμα μου) είναι φανταστικά.
Τι να πρωτοθαυμάσω?Το Viggen ,το Beufighter,το G-91?Ολα είναι άψογα .
Στο πάγκο μου κι εγώ σήμερα όπως πολλοί άλλοι εδώ,ασχολήθηκα με το Corsair.Βασικά το έτρεξα για να προλάβω τη προθεσμία.Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε και ορίστε μερικές από τις σημερινές.
Αύριο η κατασκευή τελειώνει με wash ,βάψιμο καλύπτρας ,διόρθωση ατελειών και ένα τελευταίο βερνιίκι αν χρειαστεί.

Καλό ξημέρωμα
Κώστας Κολυβάκης

Κώστα θυμάμαι ότι όταν το είχα φτιάξει μικρός το είχα βαψει με πινέλο μαυρο ματ. Δεν υπήρχαν κ φωτογραφίες ή το διαδυκτιο τότε... κ θυμάμαι επίσης ότι όταν είχα βαλει τις πρασινες χαλκομανίες επείδη στο ματ δεν ποιασανε καλα μετα απο καιρο είχαν ξεκολλήσει... μεγαλες στιγμες αξέχαστες τότε....

Πολύ καλό το αποτέλεσμα....
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #501 στις: Απριλίου 29, 2012, 02:45:46 μμ »
Παιδια εχετε κανει φοβερες δουλειες ολοι σας. Κ ειναι κ matchbox!!!

Συνεχεια κ εγω....ειχα καποιο θεματακι με το ξεμασκαρισμα στο λευκο κ τωρα πρεπει να το ξαναβαψω, σπασανε και καποιες αντενες και το ενα πτερυγιο και θελει προσεκτικο κολλημα πλεον....Φυσικα υπαρχουν σημεια που θελουν λιγη περιποιηση ακομα. Παλι καλα που πηρε παραταση το group build κ λογικα θα προλαβω  ::salut::

Μια χαρα θα βγει...έχεις κ χρόνο για βελτιώσεις τώρα

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #502 στις: Απριλίου 29, 2012, 02:48:28 μμ »
Καλημέρα σας.

Πάκη και θείε Νώντα η Σουδέζα και η Ιταλίδα σας κάνουνε θραύση... και τα δύο μοντέλα τα σπάνε.
Τάλω, έχει δίκιο ο Κοντογιάννης, βγάλε καλύτερες φωτό να θαυμάσουμε... το zippo δείχνει μια χαρά.
Σταύρο, ωραιότατος ο τενεκές, όσο για το γιοφύρι της... ʼρτας, καλό μέν αλλά νομίζω ότι θα ήθελε λίγο περισσότερο "ζωντανά" χρώματα. Anyway.
Μιχάλη το υδροπλάνο βγήκε κουκλί.
Μπράβο σε όλους σας :wink: :mrgreen:

Και ένα update από το δικό μου:

Έπεσε εχτές λοιπόν η ιδέα από τον κόρακα να πάω να το βάψω σπίτι του.
Όπως καταλαβαίνετε, σε χώρο με άβαφτο μοντέλο, χρώματα και αερογράφους, το να πάρεις τον αερογράφο από τα χέρια του Κόρακα είναι μάλλον αδύνατο :roll: :mrgreen:
Έτσι το F-5 βάφτηκε σχεδόν όλο από το Κοράκι :mrgreen:

Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.
Όπως βλέπετε του άρεσε τόσο πολύ που παρ' ολίγο να το φάει ::glossa:: :mrgreen:

Μπήκαν και οι χαλκομανίες:

Click to see the original size.    Click to see the original size.    Click to see the original size.

Και προχωράω...

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Λογικό να θέλει ο Μητσος (CROW) να φάει το F-5.... τον κέρασες τίποτα όταν ήρθε?

Πολύ καλο έχει βγει.... ::salut::

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #503 στις: Απριλίου 29, 2012, 02:51:02 μμ »
To Heinkel τελειωσε
Πιο πολλες φωτο στα τελειωμενα!
Ευχαριστω για την καλη παρεα καλη συνεχεια σε ολους .
Πιθανον να "ξαναχτυπησω"
KEEP MODELING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Μιχάλη παρα πολυ όμορφο...βγηκε...αντε να το δουμε κ απο κοντα... θα πας κ για 3ο θέμα?

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #504 στις: Απριλίου 29, 2012, 03:03:07 μμ »
CROW => Κουκλί το P-40! Προσωπικά θα πρόσθετα καπνιές στην εξάτμιση αλλά αυτά είναι γούστα, το αποτέλεσμα είναι πολύ, πολύ όμορφο, μπράβο!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #505 στις: Απριλίου 29, 2012, 03:05:24 μμ »
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!Τελικά είμαστε πιό παραγωγικοί υπό πίεση και κάτω από καθεστώς γερο-ξεκουτίασης!! :mrgreen:Αρχαιοκάπηλοι :lol: :lol: :lol: :lol:
I ride my fate with all my hate!!!

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #506 στις: Απριλίου 29, 2012, 03:06:33 μμ »
Μαγκες εχετε τρομερες κατασκευες λεμε!!!!Εχω χαζεψει!!!!Οριστε και μια γευση απο την δικια μου κατασκευη  ::arrowred::
πιο απογευμα θα ξεκινησει και η βαφη της παραλλαγης.
 ::salut::

Μια χαρα πας... αλλα θα ήλελα να εκφρασω ένα μικρό παράπονο. Με τόσες συμμετοχες Τ-2 φτιαχναμε ολη την μοιρα στην Καλαματα κ δεν έχουμε δει ακόμα κανένα έτοιμο ακόμα. :? :(

Κάντε κάτι βρε παιδία να θαυμασουμε κανένα buckeye!!!

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #507 στις: Απριλίου 29, 2012, 03:07:50 μμ »
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!Τελικά είμαστε πιό παραγωγικοί υπό πίεση και κάτω από καθεστώς γερο-ξεκουτίασης!! :mrgreen:Αρχαιοκάπηλοι :lol: :lol: :lol: :lol:

χαρακτηριστικό του Ελληνα :D

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #508 στις: Απριλίου 29, 2012, 03:29:28 μμ »
Κάντε κάτι βρε παιδία να θαυμασουμε κανένα buckeye!!!
Παράταση δόθηκε. Το μόνο που μένει από την μεριά μας να κάνουμε είναι να στείλουμε τους buckeye-modellers να κανουν πρωτομαγιά στου...Crow :!: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #509 στις: Απριλίου 29, 2012, 04:18:04 μμ »
Λογικό να θέλει ο Μητσος (CROW) να φάει το F-5.... τον κέρασες τίποτα όταν ήρθε?

Πολύ καλο έχει βγει.... ::salut::
Πάκη, το έγκλημα διεπράχθη στη γιάφκα του Μήτσου και είχε προηγηθεί κατάποση γλυκισμάτων, που είχα προμηθευτεί από το γνωστό ζαχαροπλαστείο με τους πειρασμούς του Παπαιωάννου :twisted: :mrgreen:
Χώρια τα πιτόγυρα ::gyros:: που καταναλώθηκαν μετά το βάψιμο (η σκανδάλη του αερογράφου ως γνωστόν κουράζει και σε κάνει να πεινάς) :mrgreen:

Ευχαριστώ, αν και από κοντά είναι ψιλοαίσχος (όχι το βάψιμο) - ξεπέτα γάρ :wink:

ΜΦΧ

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #510 στις: Απριλίου 29, 2012, 04:39:00 μμ »
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #511 στις: Απριλίου 29, 2012, 05:07:48 μμ »

Η πρόοδος των εργασιών σήμερα:

Πάντως την απορία περί μή κατασκευής πλοίων στο GB δεν μου την λύσατε ακόμη...
Ούτε ένα Kelly βρέ παιδιά; Ούτε ένα Fletcher; ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #512 στις: Απριλίου 29, 2012, 06:35:06 μμ »
Ελιξιριε πιο δυσκολο ειναι να βρεθουν κιτακια (επανεκδοσεις) των φλοτεριων παρα των υπολοιπων.
Γι αυτο και πλοια γιοκ.
Τωρα μονο η ρεβελλ βγαζει το Indianapolis &San Diego.
Ασε που οι φλοτεραδες για να τελειωσουν ενα κιτ με ολες τις βελτιωσεις του (σιγα μην κανουνΟΟΒ) οχι 10 αλλα ουτε 110 μερες δεν φτανουν.
Ειναι πιο ψειρες τι να κανουμε;(Καλα κανουν  :wink:)
BTW ωραιο το καφασακι με τα συρματοσχοινα (που δεν εχεις βαλει  ::glossa::)Σισκιν ειπαμαν;Ή φιουρι; :oops:
Καλα τελειωματα

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #513 στις: Απριλίου 29, 2012, 06:56:45 μμ »
Μπραβο βρε παιδια,πολυ ομορφες ολες οι δουλειες  :wink: Δεν αναφερω ξεχωριστα ποιες μου αρεσαν περισσοτερο γιατι πραγματικα θα αδικησω καποιους.Συγχαρητηρια σε ολους σας για το κεφι,την ποιοτητα κατασκευων,την ορεξη και την ευχαριστη διαθεση  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #514 στις: Απριλίου 29, 2012, 06:57:15 μμ »
Εντάξει, θα αγχωθώ και θα τρέχω, αλλά ο πειρασμός ήταν μεγάλος και τελικά ενέδωσα (όχι πως το πάλεψα και πολύ, αλλά λέμε...) He 115 λοιπόν, απίστευτη βοθτιά στο παρελθόν, είναι τρελλό πόσες αναμνήσεις βγήκαν στην επιφάνεια και μόνο που κοίταγα τα πλαίσια του κιτ.

Κόλλημα οι πτέρυγες και λίγο χάραγμα, ίσα να έχει να πατήσει κάπυο σαν οδηγό το post shading.

Κόλλημα και οι τεράστιοι πλωτήρες...

...και μία γενική δοκιμή όπου για μία ακόμα φορά εντύπωση μου έκανε η ποιότητα της εφαρμογής σε ένα καλούδι το οποίο φέρει έτπος κατασκευής 1972!!!

Τώρα για τη συνέχεια, κάπου έχω θαμμένα RLM72 και RLM73, πρέπει να τα βρώ για να είμαι 100% (και ψυχωτικά ::glossa:: ) σωστός. Πρέπει να βρω και μεγάλες σβάστικες οπότε με περιμένει και δεύτερη κατάδυση... Το προορίζω για χειμερινή παραλλαγή, λευκό που πέρναγαν πρόχειρα σε τυχαία patterns πάνω από την ήδη αρκετά ταλαιπωρημένη παραλλαγή.

Καλή συνέχεια σε όλους. Οι κατασκευές είναι εξαιρετικές, προβλέπεται πολύ μπούγιο στην έκθεση στο σχετικό τραπέζι. Ξαναπροτείνω: ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη Matchbox σήμερα; Νομίζω η Revell. Πιστεύω πως πρέπει να λάβει γνώση του συμβάντος.

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #515 στις: Απριλίου 29, 2012, 07:11:07 μμ »
Ελιξιριε πιο δυσκολο ειναι να βρεθουν κιτακια (επανεκδοσεις) των φλοτεριων παρα των υπολοιπων...Ασε που οι φλοτεραδες για να τελειωσουν ενα κιτ με ολες τις βελτιωσεις του... οχι 10 αλλα ουτε 110 μερες δεν φτανουν.
Ειναι πιο ψειρες τι να κανουμε;(Καλα κανουν  :wink:)
BTW ωραιο το καφασακι με τα συρματοσχοινα (που δεν εχεις βαλει  ::glossa::)Σισκιν ειπαμαν;Ή φιουρι; :oops:
Καλα τελειωματα
I rest my case, τώρα που έλαβα εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη απάντηση. (Εμφανίζεται και η ελπίδα να τα ξαναδούμε από Ρέβελ δηλαδή! Αφού έβγαλε 2, θα βγάλει και τα άλλα!!!:wink:)
Το Φιούρυ μου θα φορέσει συρματόσχοινα βεβαίως, αλλά αυτό θα γίνει αφού οι πτέρυγες παγώσουν με ασφάλεια στην θέση τους! Παίζει και Σισκίν στο GB από ότι είδα από κάποιο φίλο! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #516 στις: Απριλίου 29, 2012, 07:23:25 μμ »
Προς κκ. ΣΣ και Τάλω: Ωραία τα Fireflies σας κύριοι, αλλά (αν θέλετε φυσικά), θα πρέπει να λιμάρετε τους φλογοκρύπτες σας, να γίνουν σφαιρικοί. Το 17pdr, είχε χαρακτηριστικό φλογοκρύπτη, το σχήμα του οποίου, δεν έχει "πιάσει" η Matchbox.

Γενικά πάντως, όντως έχουμε δει μερικές πανέμορφες κατασκευές σε αυτό το GB. Μπράβο σε όλους!!!!!

Από πλοία, η Revell έχει επανακυκλοφορήσει και το HMS Duke of York. Δυστυχώς (το παραδοσιακά ηλίθιο) τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας, δεν έχει κυκλοφορήσει τα Kelly, Ariadne και Exeter, τα οποία ακόμα και σήμερα είναι "the only game in town". Πάντως, τα πλοία της δεν είναι τόσο καλά, όσο τα υπόλοιπα μοντέλα της Matchbox.

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #517 στις: Απριλίου 29, 2012, 07:39:25 μμ »
Προς κκ. ΣΣ και Τάλω: Ωραία τα Fireflies σας κύριοι, αλλά (αν θέλετε φυσικά), θα πρέπει να λιμάρετε τους φλογοκρύπτες σας, να γίνουν σφαιρικοί. Το 17pdr, είχε χαρακτηριστικό φλογοκρύπτη, το σχήμα του οποίου, δεν έχει "πιάσει" η Matchbox.

.....ΔΚ 

εχεις δίκιο. μου το είχες πει και το ξέχασα, όπως και τις πλαινές θωρακίσεις που μου είχε επισημάνει ο γκοντόγκιος.
αμφότερα, θα τα κάνω όμως στην επόμενη Πυργολαμπίδα μου
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #518 στις: Απριλίου 29, 2012, 08:33:17 μμ »
Eαν έχω μετρήσει σωστά, έχουμε 36 συμμετοχές εκ των οποίων οι 13 επανεκδόσεις Revell και οι 23 Μatchbox. Ειλικρινά, δνε περίμενα τόσος κόσμος και να συμμετέχει και να έχει και πρωτότυπα matchboxάκια. Μπράβο παιδιά και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε την ιδέα μου. Πίσω στο hunter τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #519 στις: Απριλίου 29, 2012, 08:43:41 μμ »
Eαν έχω μετρήσει σωστά, έχουμε 36 συμμετοχές εκ των οποίων οι 13 επανεκδόσεις Revell και οι 23 Μatchbox. Ειλικρινά, δνε περίμενα τόσος κόσμος και να συμμετέχει και να έχει και πρωτότυπα matchboxάκια. Μπράβο παιδιά και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε την ιδέα μου. Πίσω στο hunter τώρα.

έχεις δίκιο Γιάννο.
κι εγω δεν το περίμενα, καθως οταν είχε προτείνει το Vintage GB πριν κι απο το Pacific,
πιο πολλές ήταν οι "παραξενιές" και τα "αρνητικά" παρά οι θετικές απαντήσεις.
τέλος πάντων. η ουσία είναι ότι έγινε τελικά και ήταν από τα πιο επιτυχημένα.
και θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο όταν τα μαζεψουμε όλα μαζί στην επόμενη έκθεση της IPMS.
οσο για την πρόταση του Γκοντόγκιου, ήδη έφυγε η ηλεκτρονική επιστολή προς την Revell.
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #520 στις: Απριλίου 29, 2012, 10:39:33 μμ »
Εντάξει, θα αγχωθώ και θα τρέχω, αλλά ο πειρασμός ήταν μεγάλος και τελικά ενέδωσα (όχι πως το πάλεψα και πολύ, αλλά λέμε...) He 115 λοιπόν, απίστευτη βοθτιά στο παρελθόν, είναι τρελλό πόσες αναμνήσεις βγήκαν στην επιφάνεια και μόνο που κοίταγα τα πλαίσια του κιτ.

Κόλλημα οι πτέρυγες και λίγο χάραγμα, ίσα να έχει να πατήσει κάπυο σαν οδηγό το post shading.

Κόλλημα και οι τεράστιοι πλωτήρες...

...και μία γενική δοκιμή όπου για μία ακόμα φορά εντύπωση μου έκανε η ποιότητα της εφαρμογής σε ένα καλούδι το οποίο φέρει έτπος κατασκευής 1972!!!

Τώρα για τη συνέχεια, κάπου έχω θαμμένα RLM72 και RLM73, πρέπει να τα βρώ για να είμαι 100% (και ψυχωτικά ::glossa:: ) σωστός. Πρέπει να βρω και μεγάλες σβάστικες οπότε με περιμένει και δεύτερη κατάδυση... Το προορίζω για χειμερινή παραλλαγή, λευκό που πέρναγαν πρόχειρα σε τυχαία patterns πάνω από την ήδη αρκετά ταλαιπωρημένη παραλλαγή.

Καλή συνέχεια σε όλους. Οι κατασκευές είναι εξαιρετικές, προβλέπεται πολύ μπούγιο στην έκθεση στο σχετικό τραπέζι. Ξαναπροτείνω: ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη Matchbox σήμερα; Νομίζω η Revell. Πιστεύω πως πρέπει να λάβει γνώση του συμβάντος.

Γιωργο και αγχωσου και τρεξε,κι εγω παω να βρω ενα σκοτεινο και ανηλιαγο μερος να καταχωνιασω το δικο μου
Θα δουμε πανεμορφα πραματα παλι!
Καλη αρχη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #521 στις: Απριλίου 29, 2012, 10:58:27 μμ »
Γιωργο και αγχωσου και τρεξε
Τρέχω, τρέχω!

Το αστείο του θέματος. πήγα να βγάλω τον πιλότο από το πλαίσιο και σε ένα τραγικό ατύχημα κόπηκαν τα πόδια του! Μιλάμε αλφάδι στις μπότες!!! Ευτυχώς είχαμε χειρουργείο έτοιμο και τον αποκαταστήσαμε το φουκαρά ::glossa::

Και το θηρίο πήρε μορφή. Επεσαν και κάτι στόκοι από κάτω που είχε περικά sink marks και αν με αφήσουν ήσυχο την Πρωτομαγιά το προφταίνω. Εχει μεν πολύ δουλειά για να φύγει η ένωση της ατράκτου που έχει και κομμάτι ΜΕΣΑ στο cockpit, αλλά παλεύεται.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #522 στις: Απριλίου 29, 2012, 11:11:52 μμ »
Crow πολύ ωραίο το μικρό! Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι φθορές και το ντεκάλ στη μηχανή!
Phantomakia ωραία η παραλλαγή  αλλά το βιάστηκες λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε στο στοκάρισμα.Δε πειράζει θα το δούμε καλύτερο από gkontog  ::glossa:: :lol:
gkontog γέλασα με το πιλότο  :o
Stavros Αν και jetάς μου αρέσει πολύ αισθητικά το μοντέλο σου.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #523 στις: Απριλίου 29, 2012, 11:34:54 μμ »
Αρη βιαστηκα κι αμελησα το στοκαρισμα (επαναστοκαρισμα γιατι ειχα στοκαρει αλλα ανοιξε  ο ρημαδης)
γιατι το ΣΚ δεμ προβλεποτανε χρονος μοντελαρισματος (οπως κι εγινε τελικα  :evil:)
Σαφως και δεν πειραζει,αρκει να περναμε ωραια ολοι μαζι παρεα  :wink:
ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟ το νου σου στα διαφανη στο Χαϊνκελ,ειναι "λιιιγο" τζαναμπετικα  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος 336sqn_Hawk

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο-Κρήτη
    • 336 (Hellenic) virtual sqn
« Απάντηση #524 στις: Απριλίου 29, 2012, 11:51:07 μμ »
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.
23:11 δείχνει το ρολόι του pc και αν δεν είχε δωθεί παράταση θα προλάβαινα στο παρατσάκ...το δεύτερο Matchbox.
Απόψε το Corsair τελείωσε.Μία φωτογραφία για τους τίτλους τέλους και οι λοιπές στις συμμετοχές,που αν ήταν άλλες εποχές θα φτιαχναμε όλη τη γκάμα της Matchbox σε ένα μήνα.

-Πάκη το είχα φτιάξει κι εγώ πινελάτο...κάπου πριν 30 χρόνια και το έκανα δώρο  (ο βλάκας)

-gkontog το Frog που αναφέρεσαι παραπάνω το έχω...αν θες στο δίνω ευχαρίστως.Δεν θέλω να ξέρω οτι υπάρχει.

-Γνωρίζω τον Reinhold του matchboxkits.org .Αν εγκρίνει η διαχείρηση,μπορώ να του δείξω τι γίνεται εδώ με τη Matchbox και να τα ανεβάσει (αν συμφωνεί βέβαια και ο ίδιος)στο matchboxkits.org στα Guided Tours.

-Ωραίο το P-40N Δημήτρη.

Κώστας Κολυβάκης