Με χαρά ανακοινώνω στους παραπονούμενους , οτι κατά την σημερινή συνάθροιση της Συγκλήτου στο Lurium, ο Αυτοκράτορας Αρκάδιος εισάκουσε τους...Τιβεριανούς και έδωσε παράταση μέχρι και τό επόμενο Σάββατο, με την προϋπόθεση να παρελάσουν τελειωμένα σπιρτόκουτα μπροστά Του στο Lurium.
Παρόλο που είχα άδεια από τη δουλειά λόγω ελαφρού τραυματισμού, πάλι δεν είχα αρκετό χρόνο , λόγω της μικρής. Έφαγα τα μούτρα μου να το προλάβω και άφησα πολλά σημεία άφτιαχτα και άλλα με ελλιπή προσοχή....

Αυτό με τις παρατάσεις έχει παρατραβηχτεί κατά τη γνώμη μου. Για να φτιαχτεί ένα μοντέλο σε Vintage Week δεν φτάνει μια εβδομάδα για κάποιον που θέλει να χαράξει και πριτσινώσει. Αφού είναι Vintage, ας μείνουν όπως είναι. Κι εγώ ήθελα να πειραματιστώ σε κάποια θέματα, οπότε διάλεξα μόνο να χαράξω, αφού είχα μόνο μια εβδομάδα. Ούτε ζώνες έφτιαξα, ούτε και HUD.
Αν θέλετε παράταση, εγώ δεν έχω πρόβλημα από'δω και πέρα, αλλά ας αλλάξει ο τίτλος του Group Build, αφού πλέον δεν θα είναι εβδομάδα, καθώς και στα άλλα Vintage, όλο και κάτι παραπάνω θα θελήσουμε να κάνουμε αντί να φτιάξουμε το μοντέλο από το κουτί...
Και στο κάτω-κάτω, αφού πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες ενός φόρουμ, ας σεβαστούμε και τη διάρκεια ενός Group Build.
Αν δεν το έχουμε έτοιμο μέχρι τότε, δε χάθηκε κι ο κόσμος! Δεν κάνουμε ανταγωνισμό...