0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε κ το σημερινό μου update.Να πω μόνο ότι με έχει πιάσει ο αυχένας με τόσο μασκαρισμα - ξεμασακρισμα.Προσπάθησα να ακολουθήσω το pattern όσο ποιο πιστά γίνεται από ένα παρόμοιο που μου άρεσε στο ARC.To σχέδιο του κουτιού δεν είναι σωστό κ δεν έχει όλες τις πλευρέςΨεκάστηκε κ το μαύρο κ ξεμπαρκάρισα κ παραθέτω μερικές φωτος. Έχουν ξεφύγει Κανά δυο σημεία αλλά θα τα τακτοποιήσω... ένα έχω να πω η παραλλαγή είναι κανονικό σπυρί στο κW.....Σχόλια παρακαλώ
Με μεγάλη χαρά αποφάσισα να φτιάξω ξανά ένα από τα πρώτα κιτ της πάλαι ποτέ νιότης μου!
όλα τα σαπακια παρουσιανταιαπορώ για ποιο λόγο
Λίγη πρόοδος...Φτιάχτηκε ένα υποτυπώδες σκιάδιο στον πίνακα και αλλαγή του σχήματος μιας και ήταν...παραλληλόγραμμο!!! ταυτόχρονα φτιάχτηκαν και χειριστήριαΜετά από απανωτά στοκαρίσματα,έδειξαν σαν του Ντορνιέ....Και μετά από ένα χέρι HycoteΠριν λίγο ασταρώθηκαν και οι πτέρυγες,και να δούμε πότε θα βάλω αερογράφο,μπας και κλείσουμε άτρακτο...Φυσικά αν θέλω να προλάβω,ξεχνάμε χαράγματα και πολλές λεπτομέρειες...
Αχ αυτό το Viggen... εξαιρετικό!
Πάκη το Viggen με έχει τρελάνει εντελώς!!!!! Και μιλάμε ότι διάλεξες "εύκολο" θέμα, όχι αστεία!Συγχαρητήρια για την πρόοδο όλων αλλά... εγώ έχω λοκάρει στον Σουηδό.
Aντε να κανουμε και καμια δουλεια γιατι στο τελος ουτε εδω θα προλαβω... Αρχη λοιπον για το Ρ-40Ν.Το κιτ αυτο ξεφευγει καπως απο τα κλασικα προτυπα της Matchbox. Η γραμωση ειναι χαντακι μονο στο εμπρος μερος της ατρακτου. Απο το κοκπιτ και πισω και στα φτερα ειναι αναγλυφη και μοιαζει πιο πολυ με ταψι μπακλαβα παρα με γραμωση αεροπλανου!Επεσε λοιπον μια επαναχαραξη και εξαφανιση του αναγλυφου.Στην συνεχεια βαφτηκε το κοκπιτ και οι φωλεες με το interior green της Pactra (Ακομα και το χρωμα vintage ειναι!) και εγινε η γενικη συναρμολογηση χωρις ιδιαιτερο προβλημα. Φωτο και συνεχεια αυριο.
Συνεχεια στην κατασκευη μου. Τοποθετηθηκαν οι διαφορες αντενες και κατι ψιλολογια και πλεον το επομενο βημα ειναι το βαψιμο...