0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και δύο φωτό από την παραλίγο κατασκευή μου, το 109. Είναι εμφανές, το γιατί δεν με πάνε τα πετούμενα.......Και μερικές (άθλιες - ακόμα και για τα δικά μου δεδομένα ), από το Μ-24. Έχω τρυπήσει τις κάννες, έχω βάλει συρματάκι για τους κρίκους ανύψωσης, πρόσθεσα λίγη λεπτομέρεια στη θυρίδα και έφτιαξα (από συρραπτικό), τα προστατευτικά των φώτων. Εξυπακούεται ότι τίποτα από όλα αυτά, δεν είχε γίνει όταν το είχα πρωτοφτιάξει....ΔΚ
Οπως ειπα κι εχτες το παντσερακι τελειωσε! Η βασουλα που χρησιμοποιηθηκε ειναι απο το Μ-16 επισης της ΜατσμποξΔεν ξερω αν η συγκεκριμενη μοναδα ειχε κατεβει στην επιχειριση Μαριτα αλλα σκοπος μου ειναι να δειξω ενα Pz-II που κατεβαινει μεσω σιδηροδρομικων γραμμων στην Αθηνα.Η δικια του η βασουλα ειναι αυτη: Περιμενει σκονισμα η καημενουλα Τωρα εχω αυτα τα δυο: Το Χαινκελ ηθελα να πιασω αλλα ειδα αναγλυφη πτερυγα-χαραγμενη ατρακτο και ξενερωσα!Το Ντορνιε καπου εχω χασει την πισω ελικα Αν την βρω εγκαιρως αυτο θα πιασω.............ΑΝ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ!Πάρτε λοιπόν μία ποδιά της IPMS να σωθείτε!Νίκο πολύ όμορφο. Παρά τις ατυχίες γίνετε κουκλί.
Νικο τι χρωμα χρησιμοποιησες για το πορτοκαλι? Ελπιζω να ειναι σε gunze
Είναι κοκκινο ακρυλικό της WACO (αγορασμένο προ αμνημονεύτων ετών απο το Πλαίσιο ή practiker) που είναι το κοντινότερο στο "international orange" FS 12197 που διαθέτω στο στοκ! Είναι εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό "νερού" (οχι δηλαδή τύπου "GunzeTamiya" που δεχονται και laquer δυαλιτικό).
Αυτο ακριβως ψαχνω το international orange για το Dolphin. Eχω προμηθευτει το πορτοκαλι της gunze κ κοκκινο κ θα το φτιαξω αναγκαστικα μονος μου. Τοσο πολυ χρησιμο χρωμα κ καμια εταιρεια (περα της testors (???)) δεν το βγαζει....
άντε κ απο μένα ένα δειγμα για σήμερα...Βαφτηκε το δευτερο dark green HUM 149
Οπως το πας θα μας αρρωστήσεις εσύ, τη βλέπω εγώ τη δουλειά... Καλή συνέχεια!
Δεν ηξερες οτι ειναι αναγλυφη;;Πιασε το scriber και προχωρα!
Μοναδικές δικές μου επεμβασεις, το άνοιγμα των ταπωμένων μπουριών και η επέκταση τους με... καλαμάκι του φραπέ
Θέλω να βάψω το ελικόπτερό μου με χρώματα σμάλτου της humbrol, ασημί (11) και χρυσό (16) Τί προτείνετε να βάψω σαν υπόστρωμα : ΒΟΗΘΑΤΕ........... Μην αρχίσετε να λέτε, άλλες εταιρείες (aclad κλπ.). Είπαμε vintage........