0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι επειδη μενουν αλλες 8 μερες χαϊδευω και το He-115.
Ελπιζω να κανεις το σωστο και να το βαψεις λευκο, λαμπερο, καθαρο, παρελασατο USN
Aeon καλή αρχή με το επικό Harrier.Mε τα χαντάκια για γραμμώσεις να σε δω τι θα κάνεις και άσε τις πιθανές ανακρίβειες με το πραγματικό.
Το κιτ δεν δίνει την μεσαία κολώνα στα δυο πλαινά.Θα πρέπει να την προσθέσω για να μπορέσω να αφήσω τις πόρτες ανοιχτές.Αυτό βολεύει περισσότερο μιας και η εφαρμογή τους για να μείνουν κλειστές είναι τουλάχιστον τραγική.
thx φίλε μου! Αν και μιλούσα γενικά για την πιστότητα στα project ... θα το παλέψω ως το τέλος με τα χαντάκια.
Χαντακια;;Αυτο μια χαρα ειναι!Που να δεις και του buckeye,σαν αρδευτικα καναλια ειναι! ::glossa::Ολοι κοντευουν να τελειωσουν κι εγω ακομα δεν κολλησα ατρακτο σνιφ,κλαψ!
Αγαπητέ έχεις κάνει φοβερή δουλειά στο μπουμπούκι σου, ΜΠΡΑΒΟ σου και χαρά στην υπομονή σου!!! Πάντος είμαι σίγουρος οτι θα είναι έτοιμο στην ώρα του και θα κλέψει την παράσταση! Spoiler (hover to show)Αντε πάλι..... το άρπαξες το κοπλιμαν μάστορα.....
μην ανησυχείς έχεις παρέα....
Χα!Ούτε εγώ κόλλησα άτρακτο ακόμη! Γμτ,περίμενα την Κυριακή να προχωρήσω λίγο,και λείπαμε όλη μέρα...Να δω τώρα καθημερινές με δουλειά και παιδιά τι κάνουμε...
Γιωργο μας βλεπω να κανουμε τους βρυκολακες!
προσθέστε ακόμα έναν!
Ωραια θα γυρισουμε θριλλερ:Το καταραμενο Buckeye!
Φιλε Αeon thank you! Θα το κανω κι'οπως γινει!Να μοντελαρω υπο πιεση χρονου δεν ειναι το φορτε μου.Φυλαω δυναμεις για το Two Bobs!
πολυ ομορφα καθίσματα wildcat.Το πορτοκαλί υλικό που έβαλες για προσκέφαλα τι είναι;