Καλησπέρα σας!
Πρώτη απόπειρα γενικότερα κατασκευής διτρόχου και ειδικότερα στήν ''μάχιμη'' 1/9 κλίμακα όπου αντικειμενικά δεν κρύβεται τίποτα.
Όλα στη φόρα λοιπόν μ'ένα ''τίμιο'' κίτ ως πρός την ποιότητα (κατατοπιστικότατες και σκαναρισμένες οδηγίες κατασκευής, καλή ποιότητα πλαστικού,
αγωνιστικό stunt, πολύ καλές χαλκομανίες, βιδωτό ferring, γόμες ελαστικών και γενικότερα πολύ ρεαλιστική και πετυχημένη αναπαράσταση του 1:1 μοντέλου
....α, και η τιμή του άκρως σοκαριστική...17Ε αγορασμένο απο την εγχώρια αγορά....

).
Αυτό που δεν μου ''γέμισε το μάτι'' ιδιαίτερα είναι ο ανεμοθώρακας (η ''ζελατίνα'' του μπροστινού αλλιώς) που είναι αρκετά χοντροκομμένη και το σύστημα
εξάτμισεών (λαιμοί + τελικά) που δίνονται σε....1000 κομμάτια (θα πέσει το στοκάρισμα/τρίψιμο της ''αρκούδας'').
Εν ολίγοις η Italeri κυριολεκτικα....''τα σπάει'', έχω πάθει την πλάκα μου με το κίτ...
Πάμε για την παρουσίαση να πάρετε μια γεύση....

Ξεκίνησα με τίς βασικές και απαραίτητες εργασίες:
Αφθονα dry-fits, κόλλημα, αστάρωμα και βάψιμο του κινητήρα με το MetalCote Pollished Alluminium της Humbrol (spray).
Αφού στεγνώσει καλά το χρώμα θα γυαλιστεί με πανάκι να αποκτήσει extra γυαλάδα και θ'αρχίσω να βάφω τις λεπτομέρειες...

Η ίδια ''συνταγή'' ακολουθήθηκε και με τα πλαστικά μέρη. Τα ''υλικά'' δοκιμασμένα και εμπιστοσύνης (Primer1, Black Gloss 21, Chrome 191), εννοείται όλα σε spray.

Αυτά πρός το παρόν, η συνέχεια του

''έπους''

λίαν συντόμως στίς οθόνες σας, μείνετε συντονισμένοι.

Μέχρι τότε σας ευχαριστώ για το χρόνο και την προσοχή σας!
Αλέξης