0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, μετά από επιτόπιο ρεπορτάζ , διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα!Η φωτογράφηση επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς.
Στη μαρίνα Ζέας δεν και ένα μουσείο του ναυτικού???? δλδ να πάω απο τη μεριά της μαρίνας προς το μικρολίμανο??? Θα κρατάω μια Olympus με 30x οπτικό. Εδώ λέω να τη στήσω....
Εκει ειδαμε και τον Τομ Κρουζ να αναπολει περασμενα μεγαλεια
την Κέλλυ μακ Γκίλις μόνο που ξέχασε
Πρωτοπόρος όπως πάντα ο Γιώργης.... Ωραίες φωτογραφίες φίλε...
Και σήμερα το βράδυ που πήγα, κάτι η σχετική συσκότιση του πλοίου, κάτι που δεν είχα τρίποδο, πάλι μάπα βγήκανε...
Εγω μάγκες σήμερα έπαθα ψυχρολουσία. Μου είπαν από την δουλειά μου (Αμερικάνικη Τράπεζα) ότι δόθηκαν δύο επίσημες προσκλήσεις για επίσκεψη σε στελέχη της τράπεζας και δεξίωση για σήμερα το πρωίΔυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός με έχει καθηλώσει στο σπίτι εδώ κ 2 μήνες περίπου (σπάσιμο κνήμης) αλλά παρόλα αυτά αν οι λακαμαδες στην δουλειά μου το έλεγαν θα είχα πάει πετώντας.... Το αποτέλεσμα ήταν κανένας να μην πάει απο την δουλεια....Το αποκορύφωμα ήταν σήμερα που ένας φίλος Καπετάνιος Φερυ μποτ στην Σαλαμίνα πήγαν για να βγάλουν έξω κόσμο κ θα μπορούσε να με είχε πάρει μαζί.... Δεύτερη χαμένη ευκαιρίαΜάλιστα πρέπει να είναι ένα από τα 2 φερυ μποτ που φαίνονται στην φωτογραφία... γαμ.... την τυχη μου
Εκει ηταν κι αυτη
Mε την high tech & top secret φωτογραφική μου, σας παρουσιάζω το αληθινό U.S.S. Enterprise που είναι στον Πειραιά και όχι αυτό που με υπερσύγχρονα μέσα παραλλαγής προβάλουν οι Αμερικάνοι στο ανθρώπινο μάτι... σε πρώτο πλάνο διακρίνεται το UFO που η διαχείρηση επέλεξε για συντονιστή στο φορουμ!