0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμορφος ο death γάτος.Μία παρατήρηση-απορία μόνο: μήπως τα Beware of Blast λίγο πριν τα ακροφύσια είναι ανάποδα;Για παράδειγμα σε ένα F-14Dhttp://www.airliners.net/photo/USA---Navy/Grumman-F-14A-Tomcat/2051477/L/&sid=f426dac01bea9792a63b3a5a2e486d77
Κρύβε λόγια έκανα μ.....
Ωραίο απλό και προσεγμένο. Όπως ταιριάζει άλλωστε στα f-14. Απο κάτω πως είναι με το wash; μοιρίζομαι οτι θα θελε άλλο ένα χέρι σε weathering εκεί (βλέπε και φωτος απο Περσικού αφη μοιρών). Απο πάνω μια χαρά είναι, αναδικνύει και τις κομψές γραμμές του τομγατου και ξεχωρίζει και το πιλοτήριο.Όπου υπάρχει το κίτρινο κάνει καλή αντίθεση με το όλον, άρα καλή επιλογή και στα συγκεκριμένα decals
καλημέρα Γιωργο. ο γατούλης υπεροχος μου αρεσε παρα πολυ το κοκπιτ το οποιο είναι σε ρεαλιστικές αναλογίες χρωματικα σε ολα. εχεις κανει υπεροχη κατασκευη.Φιλικα...μια πρόταση με βάση του τι βλέπω και οτι βγάζει η κάμερα... προτεινω να μην κάνεις wash με ΤΟΣΟ σκουρο χρώμα κανει τρομερή αντίθεση και σε μερικά σημεία οριακα δεν φτανει στην υπερβολη.θεωρω με ενα πιο γκριζοπο χρωμα π.χ Dark gull grey θα εκανες ενα πολυ πιο σβηστό wash με τα γκριζοπά χρώματα του γατούλη γιατί το μαυρο ειναι συνήθως έντονο χρώμα.και παλι φιλικά μια προταση και χωρις να μειώνω καθόλου το μοντέλο που ειναι πραγματικά εξαιρετικο και προσεγμενο.
Γιώργο αυτό που βλέπω εγώ είναι μεγάλη βελτίωση από μοντέλο σε μοντέλο! Το γατοcockpit της aires το ανέδειξες σούπερ. ::thumbleft::Καλή συνέχεια!
Επιτέλους θα δούμε αξιόλογο αεροσκάφος τελικά & ειδικά της VF-111, αλλά γατοκατασκευαστή το κόκπιτ νομίζω το παράκανες στο wash, εντάξει έχει μπίχλα το πραγματικό ειδικά σε αεροπλανοφόρο αλλά δεν πετάγανε και κουβάδες ..... μέσα. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό πως θέλει ο καθένας το μοντέλο του αλλά αν θέλεις προλαβαίνεις με μια νοτισμένη μπατονέτα και λίγο στεγνό πινέλο με ανοικτό γκρί λάδι. Προσοχή μην το παρακάνεις & καλή συνέχεια .
πολυ ωραιο Γιωργο και φανταζομαι τι τραβηξες για να το φερεις στα ισια...ενα σου λεω μονο....μη και δεν εχει δοντια μπροστα...