Μετά τις παροτρύνσεις-προτροπές, ξεκίνησε το "χειρουργείο".
Η "Μπανιέρα" κολλήθηκε πρόχειρα με blue Tac και έφτιαξα ένα περίγραμμα πάνω στο πλαϊνό τμήμα της ατράκτου, που περιλάμβανε ότι πρέπει να καλυφθεί, με ένα μαρκαδόρο.
Στη συνέχεια εφάρμοσα από πάνω μια λαδόκολλα (για να είναι διαφανής) και το αντέγραψα.
Η λαδόκολλα πήγε σε φύλλο πλαστικού το οποίο κόπηκε στο ανάλογο σχήμα.

Το κόλλησα στο cockpit, και πρόσθεσα άλλο ένα κομμάτι από πίσω, καθώς ήθελε λίγο ακόμα:

Στη συνέχεια στοκάρισα - έριψα, και "έφαγα" το κομμάτι που εξείχε από πάνω, για να έρθει με την ευθεία της ατράκτου. Σημειώνω εδώ, ότι εκεί που είναι οι δύο καλύπτρες, θέλει και άλλο φάγωμα, για να γίνουν οι καμπύλες που έχουν στις άκρες τους. Έτσι βέβαια, δεν πάιζει σενάριο να κλείσουν οι καλύπτρες και να έχουν σωστό σχήμα, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αυτό το παραπάνω βαθούλωμα, το έχω αφήσει για αργότερα.
Πως έγινε:

Εκεί μέσα δεν χρειάζεται πολλά ακόμα, από όσο είδα σε φωτό, τα πλαϊνά είναι τελείως γυμνά.
Ξεκίνησα λοιπόν και την αναβάθμιση της "μπανιέρας".
Μα πείτε μου, είναι αυτό πιλοτήριο;;;

Χωρίς να έχω στοκ από αλλού, θυμήθηκα τα περισσεύματα του πιλοτηρίου του C-27J.
Κόβωνατας (με πολύ προσοχή) κομμάτια από το Overhead τα πλαϊνά και το pedestal, δημιούργησα κάποια Panel και τα έβαλα σε μια θέση.
Μου αρέσει γενικά

Το κομμάτι φύλλου πλαστικού μπροστά, είναι μια βάση για να φτιαχτούν τα κομμάτια που ανήκουν στο Main panel και εφάπτονται με τα πλαϊνά. Στο μοντέλο δε δίνονται καθόλου. Το κενό που υπάρχει μεταξύ main panel και πλαϊνών είναι περίπου 1,5cm.

Κάτι θα φτιαχτεί εκεί, θα δω από αύριο τι...
Μέχρι τότε, τα σχόλιά σας.

-=Manwlo=-