Αποστολέας Θέμα: Kре́йсер «Варя́г» 1/350 Звезда  (Αναγνώστηκε 22781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
Απ: Kре́йсер «Варя́г» 1/350 Звезда
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 28, 2012, 12:56:16 πμ »
Απλα τελειο!!!λοιπν θα ξεκινησω απο βδομαδα τη κατασκευη των μικρων κομματιων κ μετα βλεπω..θα ψαξω για αερογραφο εδω αν κ δν νομιζω οτι θ βρω μ αυτη τη τιμη.κατι ακομη.πληρωμα μπορω να βρω εδω;η κ αυτο πρεπει απ εξω;

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 28, 2012, 12:57:56 πμ »
Η συζητηση μαζι σου ειναι σαν σεμιναριο!!!!:))

Αποσυνδεδεμένος KATSFLYBY

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 28, 2012, 01:19:11 πμ »
Φιγουρες μπορεις να αγορασεις ειτε μεταλλικες οπως σου ειπαν τα παιδια , ειτε ρητηνης  οπως αυτες που βλεπεις στο HMS Kent.Οι φιγουρες ρητηνης ειναι 3D και αρα ποιο ρεαλιστικες , αλλα θελουν ποιο πολυ χρονο στο βαψιμο , καθαρισμα απο flash  κτλπ.Επισης ειναι και λιγο ποιο ακριβες.

Οι φιγοyρες που ειχα απο την Goffy εχουν σταματησει πλεον να παραγονται (ατσι ακουσα).Οποτε οι μονες που ξερω ρητηνης ειναι απο την L'Arsenal .

http://www.modelships.info/larsenal-usa/350.html

περιπου 16 usd  για περιπου 50 .

http://www.modelshipgallery.com/gallery/bb/hms/Hood-350-nd/index.htm

ενα λινκ με ενα πανεμορφο Hood 1/350 με αυτες τις φιγουρες, για να παριες μια ιδεα.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 28, 2012, 01:40:19 πμ »
Δινουν αλλη ζωντανια παντως..απο τον Γρηγορη που ειπαν τα παιδια τα βρισκεις;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 28, 2012, 01:49:36 πμ »
δεν ξερω να σου πω .Δεν ξερω το μαγαζι , μιας και εγω ειμαι λιγακι ποιο βορεια απο ολους σας (Δραμα) τα παραγγελνω ολα απο το εξωτερικο , μιας και δεν υπαρχουν μαγαζια εδω με τα υλικα αυτα .Ειτε απο το site της εταιριας , ειτε απο το Ebay.Ενας λογαριασμος Paypal ειναι το μονο που χρειαζεσαι συνηθως.Πιθανοτατα εαν δεν εχεις, μερικα παιδια απο ποιο κοντα σε εσενα να μπορουν να σε βοηθησουν σε αυτο το θεμα ειτε πως να ανοιξεις εναν, ειτε πως να παραγγειλεις.   

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 28, 2012, 01:55:18 πμ »
Απλα ηθελα ν αποφυγω το να βγαλω καρτα κτλ. Θα μου πουν αν ειναι οι υπολοιποι αν γινεται μεσω αυτου του μαγαζιου.ασχετο κ νωρις ν ασχοληθω μ αυτο αλλα η θαλασσα στισ φωτο
ειναι με ποια τεχνικη;σιλικονη;οταν με το καλο το τελειωσω κ αν ειμαι ικανοποιημενη(το ελπιζω!) εχω σκοπο να το δοκιμασω.εχω διαβασει για μερικες τεχνικες.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 28, 2012, 01:57:10 πμ »
Ενα σχετικο ημετελες tutorial που νομιζω ειχα διαβασει εδω μηπως ειναι δικο σ;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 28, 2012, 02:03:04 πμ »
Ναι.Εχω φαει πολυ κραξιμο γιαυτο (ημητελες). :twisted:

Τελειωσε εσυ μια φορα κατι και εδω ειμαστε εμεις.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 28, 2012, 02:06:50 πμ »
Εννοειται!πληροφοριακα ρωτησα!παντως αν το τελειωσεις θα δωσεις τα φωτα σου σε πολ κοσμο!!!ευχαριστω για τη κουβεντα κ τις πληροφοριες!καλο βραδυ

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 28, 2012, 09:27:43 πμ »
Απλα ηθελα ν αποφυγω το να βγαλω καρτα κτλ. Θα μου πουν αν ειναι οι υπολοιποι αν γινεται μεσω αυτου του μαγαζιου.ασχετο κ νωρις ν ασχοληθω μ αυτο αλλα η θαλασσα στισ φωτο
ειναι με ποια τεχνικη;σιλικονη;οταν με το καλο το τελειωσω κ αν ειμαι ικανοποιημενη(το ελπιζω!) εχω σκοπο να το δοκιμασω.εχω διαβασει για μερικες τεχνικες.
Καλημέρα.
Χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση, για να μην παρεξηγιόμαστε, έτσι;...
Εάν ζητήσεις από τον Γρηγόρη να σου φέρει πράγματα από το εξωτερικό 99% θα στα φέρει. Αν κάτι δεν συμφέρει θα στο πει.
Αν μένεις κοντά κάνε μια βόλτα από το μαγαζί και συζήτα το μαζί του, ή πάρε κάποιο τηλέφωνο.  Είναι πολύ εξυπηρετικός.
Γιώργος
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 28, 2012, 11:31:55 πμ »
Μιας και θα αρχισεις με το Varyag , αλλα και οποιων αλλων τον ενδιαφερει , βρηκα και αυτα τα πολυ ωραια ρητηνενια κανονια (πολυ ανωτερα απο το κιτ ) στο Ebay .

http://www.ebay.com/itm/Komplect-ZIP-152-mm-resin-Canet-guns-for-Varyag-Zvezda-1-350-/220982372846?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33739369ee

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 28, 2012, 11:43:08 πμ »
Σ ευχαριστω.ειναι οντωσ πιο ομορφα!ισως το ψαξω στο ebay κ παραγγειλω μονη μου.θα δω.ειχα σκοπο για αρχη να παρω μονο ρελια.φανταζομαι εσυ θα μου πεις να παρω ολοκληρο το φωτοχαραγμενο βελτιωτικο!δεν το εχω ψαξει ακομη για την τεχνικη τοποθετησης τους.θα ριξω μια ματια πρωτα για κανα video στο youtube.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:02:12 μμ »
Παιδια αυριο θα παω να παρω το κιτ.εχω προβλατιστει με το βαψιμο.ο φιλος πιο πανω μ εβαλε να σκεφτω για αερογραφο.απ οτι διαβαζω ομως οι περισσοτεροι με πινελο ξεκινησαν.μηπως ειναι πιο συνετο αυτο να κανω κ εγω για πρωτο μοντελο;δν ξερω τι ν αποφασισω για μα παρω κ τ αναλογα χρωματα!μπορει να βγει τοσο χαλια με πινελο που να το μετανιωσω μετα;να θυμισω πως μιλαω για 1:350

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:09:34 μμ »
Γιατί δεν παίρνεις ένα πλοίο σε μικρότερη κλίμακα, ώστε να το βάψεις με πινέλο; Υπάρχουν όμορφα μοντέλα σε 1/700 και 1/600, ή και σχετικά μικρά σκάφη σε 1/400, οπότε θα έχεις και την λεπτομέρεια που ζητάς. Αν τελικά σου αρέσει το...σπόρ, τότε προχωράς σε πιό σοβαρή επένδυση με αγορά αερογράφου και κομπρεσσέρ, και κιτ μεγαλύτερης κλίμακας. Μήν πλακώνεσαι από την αρχή στα δύσκολα (φωτοχαραγμένα, ξάρτια, ρέλια) γιατί μπορεί να απογοητευτείς από το χόμπυ χωρίς λόγο, αν κάτι δεν σου πάει καλά. Ταπεινή μου γνώμη τα παραπάνω... :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:13:21 μμ »
Το πο μικρο δεν ειναι πιο δυσκολο απο θεμα κατασκευης;δν εχει ποιο πολ λεπτοδουλεια;αν δεις στην αρχη του θεματος τα παιδια μ ειπαν για 1:350.δν θ απογοητευτω.καθε αρχη κ δυσκολη.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:16:24 μμ »
Εγώ θεωρώ πως όχι... Το πρώτο μου καραβάκι το έβαψα με πινέλο σε ηλικία 14 χρονών, και δοξα το Θεώ σώζεται αξιοπρεπώς ακομη. Ηταν 1/600, και το είχα καταφέρει καλά. Μήκος γύρω στα 20 εκατοστα.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:20:35 μμ »
Η αληθεια ειναι πως το εχω ψαξει τοσο για το varyag που μου εχρι κατσει τωρα να το κανω.να σε ρωτησω κατι;ουσιαστικα η μονη μεγαλη επιφανεια  δεν ειναι το κατω μέρος;αυτο δεν μπορει να γινει με καποιο σπρει κ τα υπολοιπα με πινελο;

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:31:46 μμ »
Ναι, πιστεύω πως θα μπορούσες να το κάνεις με σπρεύ, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες, δεν το έχω κάνει ποτέ.
Θα σου πώ μονάχα, αύριο που θα πάς τη βόλτα σου, δές όλα τα κίτ πλοίων, σε όλες τις κλίμακες...Τα κουτιά γράφουν απέξω και τις τελικές διαστάσεις του μοντέλου, ώστε να μετρήσεις και τις δυνάμεις σου. Υπάρχουν και μικρότερα πλοία, τορπιλλάκατοι, πυραυλάκατοι  κτλ, σε κλίμακα 1/72, με καλή λεπτομέρεια για να ευχαριστηθείς. Αν παρ'όλα αυτά το Βαρυάγκ είναι μονόδρομος, :D τότε καλή επιτυχία, πολλοί εδω μέσα θα σε βοηθήσουν για το καλύτερο! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:40:06 μμ »
Kαλημέρα. Η αγορά αερογράφου δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή του πρώτου κιτ. Αυτό που σου χρειάζεται είναι ένα απλο μοντέλο σε βάψιμο και ένα σετ με φωτοχαραγμένα ρέλια κατ ελάχιστο. Αυτό είναι το φανερό κόστος.
Ποιό είναι όμωςτο κρυφό κόστος :?: :?:
Βασικά χρώματα έχεις σε λάδια οπότε 0.
Πινέλα υποθέτω παλι οτι έχεις οπότε 0
3-4 χρώματα με την απόχρωση της παραλλαγής του πλοιου = 10 EUR
Sansodour λάδι ή τουρπετίνη υποθέτω πάλι οτι έχεις, οπότε 0
κοφτη, πενσούλα, λαβίδα τρυπανάκι = 20 ευρώ
λίμες και ψαλιδάκια υποθέτω οτι έχεις οπότε 0
ντουκόχαρτα = 5 ευρώ
ασταρι σπρευ 5-7 ευρώ
(τα φωτοχαραγμένα ενδέχεται να χρειάζονται και ειδικό ασταρι που κάνει άλλα 7 ευρώ)
ταινία μασκαρίσματος 3 ευρώ
βερνικια 0-5 ευρώ
στόκος μοντελιστικός ανάλογα με την μαρκα
κόλλες θες 3 ,μια για την συναρμολογηση, μια logo στιγμής και μία κυανιοκρυλική για τα ρελια = 20 ευρώ
Μήπως βγήκε ενα ποσό γύρω στα 80 ευρώ :?: :? Που δεν στο είπε κανένας.....

Και ναι η γάστρα μπορεί να γίνει με σπρευ αρκει να εχεις την κατάλληλη απόχρωση (που δεν θα την βρείς)

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:43:24 μμ »
Το ποσο  το ξερω ηδη!εννοειται πως εχω μπει σε e shop κ χω μια αποψη!οποτε απο τα λεγομενα σου δπρει δεν παιζει..

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:47:51 μμ »
... Υπάρχουν και μικρότερα πλοία, τορπιλλάκατοι, πυραυλάκατοι  κτλ, σε κλίμακα 1/72, με καλή λεπτομέρεια για να ευχαριστηθείς...
Και φυσικά, υπάρχουν ναυτάκια σε αυτήν την κλίμακα, σε προσιτότατη τιμή, από την Ρεβελ νομίζω, με εξαιρετική λεπτομέρεια, που θα ευχαριστηθείς να βάφεις!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:48:56 μμ »
Eνα σπρέυ ξεκινά από 5,5 ευρώ και δεν υπάρχουν ολες οι πολεμικές αποχρώσεις. Ενα χρώμα σμάλτου 1,5-3 ευρώ. Συγγνώμη, είδα σήμερα τις καινούριες κρατήσεις στον μισθό μου και με έχει πιάσει μια τσιγκουνιά. Εχεις σκεφτεί πολιτικό πλοίο  :?: Χρωματα σε σπρευ γιαυτά θα βρείς  :arrow: http://www.fasmamodels.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=61&products_id=6216

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:55:53 μμ »
Καλή μέρα και από εμένα...
Θα σου πω κάτι σαν τελευταίο ποστ από μεριά μου...
Αν ερχόταν κάποιος σε εμένα προσωπικά και μου έλεγε "θέλω να πάρω ένα καράβι να ξεκινήσω να μοντελάρω και έχω τόσα λεφτά" εφόσον δεν θα έφταναν για σετ αερογράφου και κομπρεσέρ, οι αγορές θα ήταν αυτές:
Μοντέλο, χρώματα, πινέλα, βασικά εργαλεία...
Από εκεί και πέρα αν τα πράγματα πήγαιναν κατ' ευχήν θα πρότεινα οπωσδήποτε ρέλια (και μόνο ρέλια για αρχή) και τίποτα άλλο... ακόμα και τα λάδια ξύδια, για πρώτο μοντέλο τα θεωρώ περιτά
Αυτά...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:56:47 μμ »
Απο κρατησεις αλλο τιποτα...πολεμικο μ ενδιαφερει.κ τωρα εχω καταμπερδευτει...

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 29, 2012, 01:58:19 μμ »
Με καλυψες!!

Tags: