Αποστολέας Θέμα: Kре́йсер «Варя́г» 1/350 Звезда  (Αναγνώστηκε 22749 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
Απ: Kре́йсер «Варя́г» 1/350 Звезда
« Απάντηση #325 στις: Ιουνίου 04, 2012, 12:11:47 μμ »
Με αγχωνει κ μονο η ιδεα!κ αυτο γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο που πρεπει να καταληγουν στ καταστρωμα!μου εχουν στειλει καποιες φωτο καποια παιδια εδω αλλα δεν εχω μια σαφη εικονα!θα δειξει οταν φτασει η ωρα!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #326 στις: Ιουνίου 04, 2012, 12:22:51 μμ »
C.nemo σ ευχαριστω πολυ!μακαρι να ειναι περαστικά!μονο μ τη γαστρα ασχοληθηκα.μηπως εχεις ευκαιρη καμια φωτο με τ πρασινο που λες να πάρω μια ιδεα;εκτος απο τη μαυρίλα στα φουγαρα κανω ενα wash σ ολες τις επιφανειες φανταζομαι ν λερωθει λιγο τ γκρι,σωστα;

Gkontog σ ευχαριστω πολυ!οταν τελειωσει με το καλο θα το δειτε κ απο κοντα!εκθεση;με κολακευεις αλλα δν νομιζω οτι με παιρνει!

Για τη φωτο θα ψάξω!Μπορείς να κάνεις ένα wash αλλά δε χρειάζεται να λερώσεις τα πάντα.Μπορείς να σκουπίζεις διάφορα σημεία με μια μπατονέτα και να μένουν τελείως καθαρά.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #327 στις: Ιουνίου 04, 2012, 12:24:39 μμ »
Οκ!σ ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #328 στις: Ιουνίου 04, 2012, 12:28:31 μμ »
Εννοουσα αν τ εχεις κανει σεε κανενα μοντελο σου.αλλιως μην μπεις στη διαδικασια να ψαξεις φωτο.θα το κανω εγω! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #329 στις: Ιουνίου 04, 2012, 01:23:05 μμ »
Ναι το έχω κάνει.....για δες εδώ ...λαδάκι άσπρο που και που σπασμένο με ελάχιστο πράσσινο!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #330 στις: Ιουνίου 04, 2012, 01:26:33 μμ »
Σ ευχαριστω πολυ! :)

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #331 στις: Ιουνίου 04, 2012, 06:13:32 μμ »
Νομίζω ότι πρέπει να καθαρίσεις την μαυρίλα στη γάστρα εκεί που είναι οι μπούμες του διχτυού. Είναι πολύ έντονο, ειδικά από πάνω. Εστίασε μόνο εκεί που πατάνε οι μπούμες στην γάστρα. Επίσης και το κατάστρωμα είναι πολύ βρώμικο, συνήθως το έτριβαν με ζήλο, ακόμα κι ας ήταν το υπόλοιπο καράβι χάλια...

Τα τρεξίματα είναι πολύ καλά, μάζεψε γενικά την μαυρίλα, δεν μαυρίζουν τα καράβια, μόνο σκουριάζουν.

Εγώ συνήθως βάζω μαύρο λάδι για να αναδειχθεί η λεπτομέρεια και καφέ για τις σκουριές. Δοκίμασε και σκόνες αγιογραφίας...  :wink:

Καλή συνέχεια, ελπίζω να το δούμε τον Οκτώβρη στην έκθεση το καραβάκι να το θάψουμε όλοι μαζί παρέα...  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Όσο για τον κο gkontog τον καταγγέλω γιατί φοβάται τα φωτοέτσια αλλά μόνος του δηλώνει ότι βρίσκει εύκολο να περνάει σχοινάκια στα διπλάνα του...  ::glossa:: ::glossa:: :twisted:

Tags: