Καλημέρα σας.Παρακολουθώ στενά το φορουμ όσον αφορά τα πολιτικά θέματα.Κατασκευάζω μόνο πολιτικά από το 1996,έκανα ότι κυκλοφορούσε μέχρι το 2003 σε αεροπλάνα και μετά το γύρισα σε πλοία.Από το 1992 μέχρι το 1996 φυσικά ξεκίνησα με πολεμικά αεροσκάφη.
Το συγκεκριμένο είναι από την air-fix το παλιό 737-300 και αφού το βρήκα μπροστά μου,είπα να του βάλω από τα διαθέσιμα και παραπεταμένα decals της liveries ,που παρείγγειλα τέλη του 99.Δεν ταίριαζαν όμως και είπα να κάνω την πρώτη μου παραγγελεία από την Nazca-decals.Oi χαλκομανίες της τελευταίας,αν συγκρίνω μόνο από το θέμα που βλέπεται ,είναι πολύ κατώτερες από εκείνες της liveries,σχετικά 'χοντρές' με μπόλικο παραπανήσιο φίλμ τριγύρω και χρειάστηκε παραπάνω πέρασμα με το Mr.Mark softer ,για να ..ισιώσει.Δεν είμαι στο επίπεδο των υπόλοιπων μελών ,μιας που τα..νεύρα απ τη φύση μου,είναι απαγορευτικά για το χόμπυ ,αλλά η αγάπη μου για την πολιτική αεροπορία και η ώση που μου δίνει να έχω μαζεμένα σε κάποιο σημείο του σπιτιού πολύχρωμα πολιτικά θέματα, μ αναγκάζουν να ..προσπαθώ να τα κάνω ο ίδιος.Στο μέλλον θα βάλω και άλλα.Έχω καμιά 40αριά θέματα,που αναφέρονται σε εθνικούς αερομεταφορείς,αλλά η 11η/9 αξέχαστη εκείνη αποφράδα μέρα,ήταν η αιτία ν αλλάξουν πολλές εταιρείες τα χρώματά τους ,να βγουν επετειακά θέματα και τα αεροσκάφη να φορτώνονται με παραπανήσια κιλά χρωμάτων προς τέρψιν της όρασης.