0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Σπύρο,Να ξεκαθαρίσω ότι το θύμα σου δεν είναι η μηχανή. Τα θύματα είμαστε εμείς που παρακολουθούμε τις κατασκευές σου, και εάν συνεχίσεις με αυτό το ρυθμό, θα σου στείλω σύντομα το λογαριασμό του οφθαλμίατρου... Καλή αρχή και από μένα φίλε!!!Απόστολος
Καλησπέρα Απόστολε, Πιστέυω ότι ένα κιτάκι κάθε 2-3 μήνες είναι καλά. Τώρα που ανοίγει ο καιρός και μεγαλώνουν οι ημέρες θα είναι ακόμη πιό σύντομος ο χρόνος.Όσο αφορά τον οφθαλμίατρο .. πέρα από την πλάκα, φίλε αρχίζω και έχω πρόβλημα (και λόγω ηλικίας ). Ήλπιζα ότι η suzuki θα είναι ένα χαλαρωτικό κιτ μέχρι που ανοιξα το κουτί και είδα ότι έχει και αναβάτη... εδώ θα γελάσουμε πολύ. Λέω να τον βάψω νέγρο!! Τι λές;Ο φίλος σουΣπύρος
Όχι Σπύρο!!!!!μην τον πετάς...κάντον έγχρωμο...αυτό θέλω να το δώ
Αγαπητοί φίλοι,Καθώς δεν έχω βάψει ποτέ πρόσωπο, η αυτοψία θα δείξει τι θα βγεί.Προσωπικά δεν μαρέσει να εκθέσω τη μηχανή με αναβάτη αλλά θα τον φτιάξω μόνο και μόνο για σχόλια, (του χαβαλέ και εσωτερική κατανάλωση).Σπύρος
Απόστολε όταν μεγαλώσω και βάλω μυαλό, θα αγοράσω ένα κιτ της tamiya. Έως τότε θα εξαντλήσω το στοκ που έχω από τα μικράτα μου.Σπύρος