Αποστολέας Θέμα: Κλειδωμα θεματος  (Αναγνώστηκε 1353 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αλεξης.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηπειρος
  • modelclub.gr
Κλειδωμα θεματος
« στις: Μαρτίου 14, 2012, 10:01:14 μμ »
Καλησπερα.
Εχθες δημοσιευσα ενα θεμα με τιτλο "Su 35 Ghost;"
Ειναι ενα θεμα του defencenet.gr για την πιθανη αγορα του εν λογω αεροπλανου απο την Π.Α.
Το θεμα κλειδωσε.
Και δεν ξερω τον λογο.
Οχι δεν παρεξηγηθηκα, απλα θα ητανε ωραιο προς το προσωπο μου ενα μικρο σχολιο για τον λογο του κλειδωματος.
Μπορειτε ελευθερα αν θελετε να σβησετε και το παρον μηνυμα αν αντιβαινει στους κανονισμους.
Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Απ: Κλειδωμα θεματος
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 14, 2012, 10:58:16 μμ »
Δεν εκανες τπτ κακό φιλε μου απλώς επειδη εχει γίνει πολλές φορες κ#@λος το φορουμ με αφορμη τετοια θεματα-εντελως ασχετα με τον μοντελισμό-παρθηκε η απόφαση απο τους συντονιστές να μην αναρτωνται τετοιου ειδους ειδήσεις εδώ και καιρό.....  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 14, 2012, 11:00:20 μμ »
Δεν εκανες τπτ κακό φιλε μου απλώς επειδη εχει γίνει πολλές φορες κ#@λος το φορουμ με αφορμη τετοια θεματα-εντελως ασχετα με τον μοντελισμό-παρθηκε η απόφαση απο τους συντονιστές να μην αναρτωνται τετοιου ειδους ειδήσεις εδώ και καιρό.....  ::salut::

Ακριβώς αυτό φίλε Αλέξη. ;)
Θα έπρεπε να είχα αναφέρει και τον λόγο όπως πολύ σωστά επισήμανες, αλλά από λάθος μου δεν το έκανα.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 15, 2012, 10:33:46 πμ »
...  με αφορμη τετοια θεματα-εντελως ασχετα με τον μοντελισμό-....

Το πρόβλημα δεν είναι ότι το θέμα είναι εντελώς άσχετο με τον μοντελισμό (που ΔΕΝ είναι, άσχετο με τον μοντελισμό είναι πχ ένα ανέκδοτο με τον Τ.Νόρρις κλπ.)

Το πρόβλημα είναι ότι τέτοια θέματα (εξοπλιστικά κλπ) γυρνάνε εύκολα στα πολιτικά και μετά... άντε να το μαζέψεις.

Αν πχ ανοίγαμε θέμα για τα Rafale / Eurofighter της Ινδίας δεν νομίζω να το κλειδώναμε.

Tags: