Αποστολέας Θέμα: Δεν βρήκα φελό και εβαλα βελανιδόχαρτο..  (Αναγνώστηκε 3175 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis400

• Scale 1/144
  • *
Δεν βρήκα φελό και εβαλα βελανιδόχαρτο..
« στις: Μαρτίου 12, 2012, 10:57:34 πμ »
Καλημέρα σε όλους μετα απο ενα χρόνο περιπου.. τα ειχα ψιλοξεκινησει το ξηλωσα επειδη δεν μου άρεσε και ξαναρχισα πριν 2 ημέρες.Προσπάθησα να βρω φελό αλλά βρηκα φύλα λαστιχοφελο για φλάτσες σε καταστηματα για ανταλακτικά αυτοκινήτων, ο οποίος δεν πιστευω να κανει ακόμη και ο λεπτός του 1χιλιοστου (ειναι και πανακριβος 20EUR το μέτρο).
Εδώ στο φορουμ λέγοντας φελό εσεις εννωητε τον λαστιχοφελο ή απλο φελο και που μπορω να τον πάρω online.
Τελικα πήρα φύλο βελανιδόχαρτου 2 χιλιόστων, και πιστευω οτι και με αυτο θα κάνω μια χαρα την δουλεια μου.Αυτο μου το πρωτειναν σε ενα μαγαζι με ανταλακτικα αυτοκινητου... η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα για ποιό λόγο το χρησιμοποιουν το βελανιδοχαρτο.Απ ότι βλέπω πάντως κόβετε με ξαλίδι χοντρό...

Αποσυνδεδεμένος dimelsec

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ταμπουρια και αμφιαλη
Απ: Δεν βρήκα φελό και εβαλα βελανιδόχαρτο..
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 12, 2012, 12:34:57 μμ »
γιαννη ο φελλος πρεπει να ειναι 4-5 mm για να ριξεισ μετα το σκυρο τον βρισκεις πλαισιο η σε καταστηματα που πωλουν παρκε ξυλινα πατωματα.εχει περιπου 5 -10 ευρω το φυλλο.

Αποσυνδεδεμένος KoMo

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 12, 2012, 12:38:42 μμ »
Και μια αναζήτηση στο google να κάνεις για φύλλο φελλού θα βρεις διάφορα μαγαζιά που πουλάνε.

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 12, 2012, 12:42:34 μμ »
 :o :oβελανιδόχαρτο???????? :o?????? :o????? :o

Θα φυτρώσει  .................δέντρο :lol: και μετά θα ψάχνεσαι.
Βάλε φελλό . Η Ελλάδα έχει μπόλικους. 8) 
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος dionisios

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΜΟΣΧΑΤΟ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 12, 2012, 03:18:52 μμ »
Φελο  θα βρείτε στο Πειραιά πίσω από τον παπαστρατο και είναι πολύ φτηνά (κατά την άποψη μου 2-3mm  είναι πιο αληθοφανές) αν θέλετε θα έχω αύριο την διεύθυνση
carpe diem

Αποσυνδεδεμένος dm

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 12, 2012, 08:16:46 μμ »
φελό θα βρεις  στη Χρήστου Λαδά είναι δρόμος κάθετος στη Σταδίου (προς Σύνταγμα)
έχει νομίζω 1,20EUR/χιλ. το φύλλο

Αποσυνδεδεμένος Railway

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 13, 2012, 07:20:02 πμ »
Στο πλαισιο εχει σε διαφορα παχη.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 13, 2012, 10:39:56 πμ »
γιαννη ο φελλος πρεπει να ειναι 4-5 mm για να ριξεισ μετα το σκυρο τον βρισκεις πλαισιο η σε καταστηματα που πωλουν παρκε ξυλινα πατωματα.εχει περιπου 5 -10 ευρω το φυλλο.
Το πολύ πολύ βάζω διπλο το βελανιδόχαρτο για να εχω 3mm, κ το κολάω με ξυλοκολα.Τι ειναι το σκύρο που λές?
(αν και νομιζω οτι 1,5mm ειναι αρκετο, αλλα οπως γραφω νομιζω!!)

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 13, 2012, 10:43:10 πμ »
Στο πλαισιο εχει σε διαφορα παχη.
thanks.. θεοδωρε χαθηκαμε, τι κανεις πως τα περνας όλα καλα?

Αποσυνδεδεμένος Railway

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 13, 2012, 11:35:00 πμ »
Καλημερα Γιαννη. Ελα ντε χαθηκαμε  ::salut:: Απο υγεια καλα παμε (ευτυχως) απο τα υπολοιπα δεν παμε και πολυ καλα....

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 13, 2012, 01:33:51 μμ »
Καλημερα Γιαννη. Ελα ντε χαθηκαμε  ::salut:: Απο υγεια καλα παμε (ευτυχως) απο τα υπολοιπα δεν παμε και πολυ καλα....
Και εμεις απο υγεια καλα, αλλα απο τα αλλα αστα.. αλλα τωρα τερμα τα ψεματα θα ασχολειθω με το σπορ.
Θα σου στειλω και κανα μηνυμα στο msn, νομιζω το εχω.
Τωρα στο θεμα μας, αν βάλω βελανιδοχαρτο : http://www.e-agros.gr/index.php?target=products&product_id=32830 το ενα πανω σο αλλο με αποτελεσμα να εχω 3mm αντι για φελο δεν θα κανω δουλεια λες? το θεμα ειναι οτι την πατησα στο κοστος... δλδ αν επερνα φελο θα εδινα 10EUR τα 2μχ1,20 και τωρα για 1,2χ1μ εδωσα 17EUR. Βλακεια δεν ψαχτηκα στο ιντερνετ και θα επερνα οτι ηθελα.Τεσπα ολα αυτα τα λεω για να μην παει χαμενο το βελανιδοχαρτο, ή να το πάω πισω και να πάρω λαδια για το μηχανακι (διοτι το πηρα απο μαγαζι με ανταλακτικα αυτοκινητου) κ να παραγγειλω απο το ιντερνετ φελο.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 13, 2012, 03:23:13 μμ »
τελικα  πηγα πισω το βελανιδοχαρτο και παρειγγηλα απο το πλαισιο http://www.plaisio.gr/Art-Design/Scale-Model/Balsa-Cork-Sheets/Bi-Office-900X600X4-Mm-Small-Grain-SH040404.htm 2 τεμαχια, δεν παρηγγειλα θαμνους-δρομους-δεντρα-γρασιδια.. αυτα θα πάω να τα παρω απο εκει οταν τελιωσω τις γραμμες

Tags: