Συνεχεια του μοντελιστικου οιστρου που με εχει πιασει τελευταια με ενα ακομη αρχαιο χρεπακι και αυτο της ESCI ,μετα το wanna be FJ-3 Σειρα εχει το F-21 .. .2 ηταν οι βασικοι λογοι που αποφασισα να το ξεκινησω,...πρωτον,λεω σιγα σιγα να ξεχρεπιαζω το στοκ μου γιατι εχω αρκετουτσικα και να μεινουν τα πιο καλα και πιο καινουργια κιτ για πιο πολυ περιποιηση και δευτερον γιατι μου αρεσε παρα πολυ το f-21 που εφτιαξε προσφατα ο felix και με εκανε να θυμηθω πως εχω κι εγω ενα και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.θελω να το κανω με διχρωμη ερημι παραλλαγη κατι περιπου οπως στην φωτο παραπανω,,αν μπορει να βαφτει ετσι φυσικα..(οι γνωστες ας δωσουν τα φωτα τους)και να γινουν και ολιγες φθορες - βρωμισματα,,πιστευω πως το σηκωνει,,..αρχη στην ενωση των δυο μισων της ατρακτου (θελει λιγη δουλιτσα ακομη) και με βαμενο το κοκπιτ και περασμα τις χαλκομανιες που δινει,,,το κοκπιτ εχει μονο το βασικα,,,δηλαδη τιποτα και μαλλον θα παει για κλειστη καλυπτρα μιας που δεν θα κανω και πολλα σε αυτο αντε κανενα drybrush και αυτο ειναι ολο,,ειπαμε προκειται για ελαφρως ξεπετα προσπαθωντας ομως να μην ειναι και για τον καλαθο των αχρηστων τουλαχιστον εξωτερικα,α ξεχασα να αναφερω πως στην ατρακτο εχει γινει χαραξη των γραμμωσεων και θα γινει και στα φτερα που θα σας δειξω στο επομενο update..αυτα προς το παρον ,,,