Αποστολέας Θέμα: F-21 LION 1/48 ESCI Τέλος 100% !!!  (Αναγνώστηκε 8330 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
F-21 LION 1/48 ESCI Τέλος 100% !!!
« στις: Μαρτίου 10, 2012, 06:07:25 μμ »
Συνεχεια του μοντελιστικου οιστρου που με εχει πιασει τελευταια με ενα ακομη αρχαιο χρεπακι και αυτο της ESCI ,μετα το wanna be  FJ-3  Σειρα εχει το F-21 .. .2 ηταν οι βασικοι λογοι που αποφασισα να το ξεκινησω,...πρωτον,λεω σιγα σιγα να ξεχρεπιαζω το στοκ μου γιατι εχω αρκετουτσικα και να μεινουν τα πιο καλα και πιο καινουργια κιτ για πιο πολυ περιποιηση και δευτερον γιατι μου αρεσε παρα πολυ το f-21  που εφτιαξε προσφατα ο felix και με εκανε να θυμηθω πως εχω κι εγω ενα και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.θελω να το κανω με διχρωμη ερημι παραλλαγη κατι περιπου οπως στην φωτο παραπανω,,αν μπορει να βαφτει ετσι φυσικα..(οι γνωστες ας δωσουν τα φωτα τους)και να γινουν και ολιγες φθορες - βρωμισματα,,πιστευω πως το σηκωνει,,..αρχη στην ενωση των δυο μισων της ατρακτου (θελει λιγη δουλιτσα ακομη) και με βαμενο το κοκπιτ και περασμα τις χαλκομανιες που δινει,,,το κοκπιτ εχει μονο το βασικα,,,δηλαδη τιποτα και μαλλον θα παει για κλειστη καλυπτρα μιας που δεν θα κανω και πολλα σε αυτο αντε κανενα drybrush  και αυτο ειναι ολο,,ειπαμε προκειται για ελαφρως ξεπετα προσπαθωντας ομως να μην ειναι και για τον καλαθο των αχρηστων τουλαχιστον εξωτερικα,α ξεχασα να αναφερω πως στην ατρακτο εχει γινει χαραξη των γραμμωσεων και θα γινει και στα φτερα που θα σας δειξω στο επομενο  update..αυτα προς το παρον ,,,

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Απ: F-21 LION 1/48 ESCI
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 10, 2012, 06:28:55 μμ »
Βασιλη καλη αρχη με το μαναρι.
Αν και ειμαι της αποψης να το περιποιηθεις και μεσα (ειτε σκρατσια ειτε με Ισρακαστ) ακριβως λογω σπανιοτητας και ιστορικης αξιας του μοντελου και ειδικοτερα αφου μπηκες στον κοπο να χαραξεις.
Αλλα ξα σου που λενε και στην Κρητη.(δηλαδη κανε οπως καταλαβαινεις  :wink:)
Η καμουφλα που σκεφτεσαι συμπαθητικη ειναι ,αλλα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με του agressora που δινει το κιτ.Ασε που μαλλον ειναι Κφιρ (γιατι το Lion τιειναι; ::glossa:: :lol: :lol: :lol:)
Για ξανασκεψου την τριχρωμια  :wink:
Καλη επιτυχια και χαλλλλαρααααα!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 10, 2012, 07:16:30 μμ »
Ωραίο αεροσκάφος Βασίλη αν και το κιτ θέλει μεράκι.

Η φωτογραφία του σα να δείχνει γκρι αεροσκάφος σε ηλιοβασίλεμα και όχι ερημή.

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 10, 2012, 07:42:54 μμ »
Bασιλη απο τι βλεπω το εχεις το ..χαραγμα :wink: καλη συνεχεια με μπολικο μερακι στο εργο σου  ::salut::
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 10, 2012, 07:43:24 μμ »
Καλή αρχή και απο εμένα Βασίλη.Πολύ ωραίο το θέμα σου.Μιας και esci.... άρα σπανιότατα kit δουλεψε το όπως ξέρεις και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!!! Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 10, 2012, 07:46:28 μμ »
Μπιλλυ καλη συνεχεια κι'απο μενα.Αν κρινω απο τη μεταμορφωση του fury θα βγει κουφετο! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 10, 2012, 07:52:20 μμ »
Καλή αρχή Βασίλη και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε άλλο ένα φοβερό μοντέλο από σένα!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 10, 2012, 08:24:56 μμ »
Καλη αρχη Βασιλη!Πολυ ομορφο θεμα!Το χαραγμα πολυ καλο!Γνωμη μου ειναι ν'αφησεις την καλυπτρα ανοιχτη.Παντως τα παιρνεις χρεπια οπως λες και τα κανεις σκετα κουκλια! :wink:
Η φωτογραφία του σα να δείχνει γκρι αεροσκάφος σε ηλιοβασίλεμα και όχι ερημή.
Και μενα για δυο γκρι μου κανει.Δεν θυμαμαι να εχω δει καποιο με desert παραλλαγη.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 10, 2012, 08:45:50 μμ »
Το "ερημί" KFIR C2 είναι ένα από τα 2 που ανήκουν στην ATAC, μία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για την εκπαίδευση πιλότων της Αεροπορίας, του Ναυτικού και της Εθνοφυλακής των ΗΠΑ. Για την ακριβή τους απόχρωση ας αποφανθεί κάποιος πιό ανοιχτομάτης από μένα!

Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 11, 2012, 11:04:19 πμ »
Παιδια σας ευχαριστω ολους ....η αληθεια ειναι πως εχω κι εγω ψιλομπερδευτει με την παραλλαγη και μαλλον εχετε δικιο για την φωτο μαλλον ξεγελαει το ψως του ηλιου και το κανει ερημι.αν και θα ηθελα να το κανω desert  λογικα δεν  μπορει να γινει οποτε ισως να παει για την τριχρωμη η για την διχρωμη της atac οπως στις φωτο που εδειξε  ο gpav παραπανω,,,οταν θα ερθει η ωρα του βαψιματος θα το δουμε ολοι μαζι παρεα για να καταληξουμε,,εαν υπαρχουν βεβαια και αλλες φωτος η προτασεις για παραλλαγη δεκτες ολες να τις εξετασουμε,,οσο για το κοκπιτ Μιχαλη  δυσκολο πλεον να κανω κατι παραπανω..γιατι εχει ηδη μπει στην θεση του,,,δεν ξερω αν μπορω να κανω εστω και μια μικρη προσθηκη να το αναδειξω λιγακι..εχετε αραγε και γι αυτο καποια καλη προταση βοηθειας?Λιγο αργοτερα θα ανεβασω και 1-2 φωτος με τις πτερυγες κολλημενες και χαραγμενες ..εκτος απο αποια σημεια που θα τα αναφερω στις φωτος...ευχαριστω και παλι για τα ευχελαια παιδες ,,καθε βοηθεια σε καθε τομεα ευπροσδεκτη. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 11, 2012, 08:54:35 μμ »
Βασιλη καλη αρχη και καλη συνεχεια. Σε μπριζωσα ε?  :mrgreen:
Το κφιρ ειναι πολυ ωραιο αεροπλανο και εχει και ωραιες παραλλαγες. Αλλα εγω θα σου προτεινα USN και ghost οπως και στο κουτι. Ακρως δελεαστικη παραλλαγη  :wink: ::salut::
Νώντας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 11, 2012, 09:41:55 μμ »
Νωντα καλησπερα ,,αν με μπριζωσες λεει? μου ετρεχαν τα σαλια μολις ειδα τα δικα σου οποτε ειπα να δοκιμασω να δω τι ψαρια θα πιασουμε,,, μαλλον για την τριχρωμη λεω να παω τελικα κι εγω νομιζω πως ειναι η πιο ταιριαστη και ομορφη για το συγκεκριμενο αεροσκαφος,,,πες μου λιγακι τι χρωματα χρησιμοποιησες? η USN  ποια χρωματα εχει/?

• Scale 1/35
  • *
Απ: F-21 LION 1/48 ESCI UPDATE
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 11, 2012, 10:01:06 μμ »
Καλησπερα και παλι...μικρο update  σημερα με  ολοκληρωση των κολλησεων των πτερυγων και μικρες βελτιωσεις στην εξαγωγη του κινητηρα μπας και καταφερω και να το κανω να δειχνει ως εξαγωγη γιατι αυτη που εχει το κιτ ειναι μαι τρυπα (κυριολεκτικα)στο νερο και ειναι και πολυ ρηχη..οποτε κοπηκε το πισω μερος της,επιμηκυνθηκε με την βοηθεια ενος καπακιου μαρκαδορου ετσι ωστε να παει πιο μεσα   και στην ακρη του καπακιου λιγο πιο μεσα δηλαδη  τοποθετηθηκε ενα κομματι απο ρεσω κερι (το κομματι που κραταει το φυτιλι δηλαδη) για να μην φαινετα σκετη τρυπα και να προσομειωθει το  after burner  (αν το λεω σωστα δηλαδη και αν ετσι λεγεται) ,οσο το   δυνατον πιο νορμαλ.μενει να βαφτει μεσα εξω και να ερθει στα ισα του με χρωμα βρωμιες καπνιες κλπ...σχολιαστε και φασκελωστε υπευθυνα:lol:

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 11, 2012, 10:53:59 μμ »
Πολύ καλή δουλειά ως εδώ βασίλη.Το βρώμισμα της εξαγωγής πάρα πολύ καλό.Σε παρακολουθώ με προσοχή!!!!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 12, 2012, 01:05:12 πμ »
Τελεια η εξαγωγη Βασιλη!Αντε καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 12, 2012, 01:12:52 πμ »
Βασίλη άμα βλέπω τέτοια εξαγωγή φαντάζομαι τί θα ακολουθήσει! Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 12, 2012, 02:36:39 πμ »
Tι ωραία βελτίωση είναι αυτή Βασίλη στην εξαγωγή;   ::icon_antegeia::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 12, 2012, 09:04:47 πμ »
πες μου λιγακι τι χρωματα χρησιμοποιησες? η USN  ποια χρωματα εχει/?

Τα χρωματα που χρησιμοποιησα, ειναι αυτα της ghost των δικων μας F-16. Σε gunze H324 για το μπεζ, H317 ξανοιγμενο με λευκο σε αναλογια 3/2 Η317/Η11 για το γκρι και Τamiya XF-66 ξανοιγμενο με λευκο σε αναλογια περιπου 1/1 για το γαλαζιο.

Πολυ καλη η εξαγωγη  :wink: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος FOX-3

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 12, 2012, 09:51:59 πμ »
Καλή αρχή και απο εμένα

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 12, 2012, 08:09:49 μμ »
Παιδες σας ευχαριστω θερμα για τα σχολια σας,,χαιρομαι που σας αρεσε η βελτιωση..προσπαθω οσο γινεται να το συμμαζεψω λιγακι γιατι  η λεπτομερεια ειναι αγνωστη λεξη για το κιτ,,,Νωντα σε ευχαριστω για τις πληροφοριες των χρωματων..συντομα update μικρο, με την εξαγωγη τελειωμενη βαμενη καπνισμενη κλπ...ευχαριστω και παλι

• Scale 1/35
  • *
Απ: F-21 LION 1/48 ESCI UPDATE2 scracth
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 17, 2012, 05:44:04 μμ »
Καλησπερα και παλι παιδες μετα απο λιγες μερες απραξιας ασχοληθηκα λιγακι με το αεροσκαφος και τελειωσα με την εξαγωγη η οποια βαφτηκε  και εγιναν φθορες κλπ μεσα εξω και τοποθετηθηκε προχειρα στην ατρακτο γιανα δω πως καθεται εκει...(φωτο παρακατω)...μετα απο αυτο αποφασισα να ασχοληθω λιγακι με το καθισμα για να το κανω να μιαζει οσο μπορω με καθισμα γιατι αυτο που δινει το κιτ ειναι απλα ενα τιποτα...φτιαχτηκαν λοιπον ζωνες μαξιλαρακια και κατι ψιλα και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπετε στις φωτος παρακατω ..ελπιζω να μοιαζει λιγακι με καθισμα τωρα.Τελος μετα απο ωριμη σκεψη αποφασισα να εχω ανοιχτη την καλυπτρα οταν ολοκληρωθει και επειδη  με ετρωγε το χερι μου ειπα τελικα να ψιλοσυμμορφωσω και λιγακι το κοκπιτ προσθετωντας καποιες καλοδιωσεις και κατι μανετες και κατι ψιλοοργανακια στον κεντρο του πινακα οργανων,,,και την υποδοχη για το hud  το οποιο δεν το δινει καθολου το κιτ.ξερω πως απο ακριβεια δεν ισχυει ιδιαιτερα η βελτιωση σε οτι αφορα το κοκπιτ και τον πινακα οραγνων αλλα τουλαχιστον επειδη  τελικα θα ειναι ανοιχτη η καλυπτρα να εχει και κατι μεσα να δειξει εκτος απο 2 απλες χαλκομανιες και τιποτα αλλο..μενει να βαφτουν οι βελτιωσεις στο κοκπιτ και να γινουν και κατι αλλες διορθωσεις ,τριψιματα κλπ και σιγα σιγα να προχωρησουμε παρακατω για να φτασουμε και στο βαψιμο..συντομα θα ανεβασω και αλλες φωτος απο το κοκπιτ ολοκληρωμενο,βαμενο κλπ.παρακατω οι φωτος απο την μικρη προοδο,,,σχολιαστε  παρατηρηστε και φασκελωστε αμα λαχει ολα free  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 17, 2012, 05:55:38 μμ »
Βασίλη ωραία αλλά και ηρωική δουλειά :wink:. Μπράβο ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 17, 2012, 06:12:32 μμ »
Η δουλεια σου ειναι πολυ προσεγμενη και καλη μπραβο φιλε...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 17, 2012, 07:04:58 μμ »
Βασίλη μπράβο για την υπομονή σου να βελτιώσεις το κιτ. Αυτο που με παραξένευσε όμως είναι το πάχος των πλαϊνών του ejection seat,Ειναι αφύσικα χoντρό.
Και όντως το κάθισμα ειναι λεπτό στο αληθινό:

Source: http://www.flickr.com/photos/fujiboy/5101369590/

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 17, 2012, 07:09:12 μμ »
Τα κουμπάκια στο cokpit και η εξάτμιση δείχνουν φοβερά  ::salut::

Tags: