Αυτό μας έλειπε γατάκια, να κάνετε εμένα και τον Darth ίσα κι όμοια με τoν Μιχάλιερ.
Εγώ κι ο Μήτσος φτιάχνουμε και
Τ Ε Λ Ε Ι Ω Ν Ο Υ Μ Ε και κάνα μοντέλο...
Και για να μιλήσω για τον εαυτό μου, το τελευταίο δίμηνο έχω τελειώσει 4 μοντέλα εκ των οποίων έχω ποστάρει τα 2 (Sea Harrier 1/72, M2000 1/48, Saracen 1/76 και FW-190D9 1/72).
Τουλάχιστον εγώ αφήνω τα μοντέλα μισοτελειωμένα (τα... "βαριά" projects), γιατί έχω λιώσει στη δουλειά κι όχι επειδή τρέχω από σινεμά σε μπυραρία και από καφέ σε ταβέρνα

Αντίθετα, κάποια από τα γατάκια που άνοιξαν το στοματάκι τους παραπάνω, έχουν μήνες να τελειώσουν μοντέλο

Barkman, πρόσεξε τι λές, γιατί μιά με το Tradewind και μιά με το Tiran, σε βλέπω... gay ραββίνο

Γιάννη, ο Δημήτρης (Τσιτσό) είναι λίγο υπερβολικός... Tης τρουμπέτας είναι ότι πρέπει για δότης, αν θές να κάνεις το Tamiya Tiran. Κλέβεις όλα τα κομμάτια που το διαφοροποιούν από το T-55 και με απειροελάχιστες βελτιώσεις πάνω τους τα περνάς στο Tamiya

Όσο για σένα διαστημάνθρωπε, που μόνο φυτιλιές ξέρεις να βάζεις, που θα πάει... δε θα φέρεις τον... τίγρη σου από 'δω

:
Θα στον κάνω τόσο χρέπι στο chipping, τα τρεξίματα και τη λάσπη, που θα σου... αρέσει τόσο πολύ που θα μου τον κάνεις δώρο

ΜΦΧ