Σας ευχαριστώ και τους δυο για τα καλά σας λόγια, πάρα τις χάλια φωτογραφίες!!! Έχετε απόλυτο δίκιο για τις φώτο, άλλα ο φωτισμός στο σπίτι είναι πολύ .......... πρέπει να προμηθευτώ και μια λάμπα με μεγεθυντικό φακό, για να βλέπω και καλύτερα!! Μου βγήκαν τα μάτια χθες!!
Τώρα εντυπώσεις, ίσως είναι νωρίς ακόμα μιας και έχω βρει ένα μαγαζί μόνο μέχρι στιγμής, το οποίο είναι κοντά στο σπίτι που μένω!! Έχει 4-5 σε μια πόλη 150000 κατοίκων! Έχει για όλα τα γούστα από στατικά έως τηλεκατευθυνόμενα και τρένα!!! Μεγάλο μαγαζί, όμως με παράρτημα και για στολές καρναβαλιού, συρρικνώνεται ο χώρος για τα μοντέλα!! Ίσως τώρα που τελείωσε το Hallowen; να μεγαλώσει και το μαγαζί και να έχει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία!!!
Μου άρεσε το γεγονός ότι έμπαιναν ολόκληρες οικογένειες μέσα για να ψωνίσουν, η άπλα να χαζέψουν!! Στις τιμές θα ήταν άδικο να αναφερθώ, μιας και είναι διαφορετικό το ύψος τον μισθών εδώ!! ʼλλα το πιο πιθανό είναι να συνεχίζω να ψωνίζω από την Ελλάδα!!! Ελπίζω ο dealer μου να μπορεί να μου προμηθεύσει τα μοντέλα που θα χρειαστώ!!!θετικές εντυπώσεις έχω και από το προσωπικό, του μαγαζιού που σπεύδει να βοηθήσει, αλλα δεν μπόρεσα να βρω μπουκάλα για τον αερογραφο μου, έχουν μόνο για τις ταμιγια και δεν ταιριάζουν στο μπατζερ μου!!! Οπότε μέχρι να βρω τα υπόλοιπα καταστηματα, θα γυρίσω πίσω στα πινέλα!!!! Έβαφα άθλια με τον αερογραφο, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι τώρα με τα πινέλα!!!
Ίσως όταν θα βρω και τα υπόλοιπα να έχω πιο σφαιρική άποψη!!! Πάντως από το λίγο που είδα, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλά τα πράγματα!!