Τώρα θα μου πεις, ρε φίλε μόνο σε εμένα γράφεις... ?
Λίγο πολύ παρακολουθώ το θέμα σου επειδή μου αρέσει το άρμα, οπότε αν επιτρέπεις θα έλεγα ότι το αδίκησες..
Το dungel gelb σου όσο μπορώ να διακρίνω είναι μια χαρά, θα μπορούσες βέβαια να παίξεις με τις τονικότητες για να δώσεις βάθος αλλά πταίσμα..
Για την παραλλαγή.... Προσπαθώ να καταλάβω πώς το έβαψες και το μάτι μου δεν μπορεί να ακολουθήσει το μοτίβο σου.. Σε άλλα σημεία είναι λεπτή η δέσμη, σε άλλα (κυρίως στο καφέ) χοντροκομμένη.. Παραλλαγή θα μου πείς είναι αλλά καλοπροαίρετα νομίζω ότι αυτό που είχες στο μυαλό σου δεν το έβγαλες..
Τώρα για την λάκ.. Θα μπορούσες αφού τελειώσεις την παραλλαγή με ένα σφουγγαράκι νοτισμένο με το βασικό να παίξεις πάνω στην παραλλαγή σου και να μην φας ταλαιπωρία με την τεχνική της λάκ, η οποία στην προκειμένη δεν φαίνεται τουλάχιστον στις φώτο ότι έχει πραγματοποιηθεί..

Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια σου και τα παραπάνω είναι γνώμη μου.. Αν εσένα σου αρέσει το αποτέλεσμα τότε εγώ περισσεύω, όμως νομίζω ότι γενικά το έχεις οπότε παίρνω και το θάρρος.
Καλή συνέχεια