0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντως μου έδωσες μια ιδέα για φύλαξη των πινέλων αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν καπνίζω!
Εννοεί αυτά τα πλαστικά "καπάκια" που βλέπεις στη φωτογραφία:
Ωραιότατος λόγος για να αρχίσει κανείς το κάπνισμα!!
Σε αυτα τα καπακια αναφερωμε οπως πολυ σωστα υποδειξε και ο gpav. Προφανως και δεν κανουν γιαυτο που ζητας ακριβως αλλα μετα το πλυσιμο με σαπουνι οι τριχες μαλακωνουν αρκετα και για εμενα τουλαχιστον (λογω και ελειψεις χωρου) μετα απο στεγνωμα με μαλακο πανι τα αφηνω να στεγνωσουν στην παρακατω Θηκη (απο πουρα ειναι η συγκεκριμενη). Sorry αν σε μπερδεψα....
Δοκιμασε να κοψεις μικρα πλαστικα κοματια απο πλαστικο σωληνα διαφανο και περασε τα στα πινελα μετα το πλυσιμο, νομιζω πως βοηθαει πολυ και τα κρατάει ίσια. Αυτο το λεω γιατι αν εχεις πολλα πινελα τοτε το οποιδηποτε στιριγμα αυτων θα πιασει πολυ χωρο.
Μιλάμε για επαγγελματική λύση!!Και η τιμή αυτής;
επειδή με ενδιαφέρει το θέμα σου από τι είναι αυτός ο πλαστικος σωλήνας ? υπαρχουν μεγέθη ?
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εντοπισει ακομα απο που μπορουμε να βρουμε διαφορα μεγεθη απο τετοιους πλαστικους σωληνες, ισως καποιος αλλος συναδελφος μπορει να βοηθησει. Εγω το μονο που εχω βρει διαθεσιμο ειναι απο θερμοσυστελομενα πλαστικα διαφορων μεγεθων που ετυχε να βρω σε ηλεκτρολογικο υλικο.