0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό έφτιαχνες και μου είχες εξαφανιστεί πουλάκι μου; Μπράβο ʼκη... Καταπληκτική επιλογή, θεματάρα και κιτάρα και αεροπλανάρα και -άρα γενικώς.... Χρειάστηκε να ισιώσεις καθόλου τις πτέρυγες ή την άτρακτο;
Αυτο ειναι θηριο!Καποτε το ειχα κι'εγω αλλα το εδωσα γιατι φτιαγμενο δε χωραει πουθενα!(1 τετραγωνικο μετρο με τα φτερα ανοιχτα).Καλη συνεχεια.
::spam_smilie::Αυτό θα έλειπε Γιώργο να λείπει από εσένα ένα τέτοιο αεροσκάφος!!!Τώρα λείπει όμως
ʼκη, καλή αρχή με το καμάτο αυτό αεροπλάνο (και μοντέλο) Καταπληκτική επιλογή θέματος/κλίμακας Spoiler (hover to show)Το δικό μου το 72άρι, δυστυχώς σκονίζεται μισοτελειωμένο, στο πιο ψιλό ράφι του στόκ ΜΦΧ
Πολυ φοβαμαι οτι μετα απ'αυτες τις δηλωσεις θα ξεκινησει το Μ.Κ.Ρ.(Μυστικη Κινηση Ροκγουελ)η(Μανωλη Κανε Ροκγουελ) :lol:Ο Μιχαλης 20 ακουει;;;
ΟΚ κανένα πρόβλημα, να το τελειώσω. Αρκεί να το πάρει κάποιος (ας πούμε εσύ ) να το χαράξει και μετά το συνεχίζω ευχαρίστως Ναι, πρόκειται για το γνωστό καλούπι της Airfix και είναι παρατημένο από το 88' ΜΦΧ