0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χθές άρχισα το θεριό της Ταmiya και φυσικά θα γίνει όπως λέει και ο τίτλος ένα Χριστιανικότατο και Αγιο άρμα δεν θα μπορούσε να γίνει με τίποτα άλλο εννοείται αυτό. :mrgreen:Εχω προχωρήσει μέχρι εδώ όπως βλέπεται στην φωτό...
As far I know... Late = No Zimmerit... Καλή αρχή Μήτσο, στον καλύτερο κυνηγό του πολέμου
Χαλαρα ο καλυτερος κυνηγος αρματων που κατασκευαστηκε ποτε!Γιντεται γαλλικο!Τα χρησιμοποιησαν μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του '50 αλλα φυσικα ειναι βλασφημια ενα μη "χριστιανικο" Jagdpanther Oι φωτο σου ειναι τοσο ψυχεδελικες οσο οι δικες μου Θα σας αγχωσω τωρα αλλα τα "late" Pak 43/4 (βιδωτο κολαρο),δεν προλαβαν τη Νορμανδια... Καλη συνεχεια
Ερώτηση για τους ειδήμονες,το εσωτερικό του με τι χρωμα το βάφουμε;η tamiya λέει με λευκό αλλά δεν μου κολλάει και κάπου πρέπει να έχω δεί ότι ήταν κάτι πρός το ανοιχτό πολύ πράσινο περίπου πρός στο sky.Οποιος ξέρει ας βάλει κάποιον κωδικό σε ακρυλικά χρώματα.ευχαριστώ πολύ.
δεν είχε μόνο ένα χρώμα μέσα JIM, θα δω και τι έχω για 560 στις Αρδέννες και θα σου στείλω αργότερα π.μ.
Καλή αρχή Μήτσο! Ελπίζουμε αυτή τη φορά με καθαρές φωτό!
Πάλι τα ίδια...Μία φώτο και συνεχίζεται... Δεν παίζεσαι με τίποτε...
Μετά από την ιώση που πέρασα και μια τεμπελιά ως συνήθως προχώρησα σήμερα στο αστάρωμα του Επιβλητικού Χριστιανικού Κτήνους με το θαυματουργό αστάρι της Hycote για να ακολουθήσει κάποια στιγμή και το βάψιμο.Ιδιαίτερη προσοχή κάνει το Holy Grail των 88 χιλιοστών το οποίο έκανε Κατήχηση και Κοινωνούσε τους διάφορους πιστούς και μή,και οι οποίοι φυσικά δεχόντουσαν αδιαμαρτήρητα την Θεία κοινωνία του.
εσύ ρε παληκαράκι για να έχουμε το καλό ερώτημα γιατι πετάγεσε με ένα μάτσο φωτό και ούτε ένα σχόλιο;;;;!!!...ε;;;;!!!... ή μήπως το σχόλιο στην υπογραφή σου "ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ,ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΝΟΥΝ" (ήθελα να ΄ξερα σε ποιο σουβλατζίδικο της Αργυρούπολης τα έμαθες αυτά!!) θεωρείς ότι τα λέει όλα;;!! Spoiler (hover to show)γεια σου ρε Σωτήρη αθάνατε παπάτζα!!