Ορέστη συγχαρητήρια για την πρόοδο και οσονούπω και ολοκλήρωση ελπίζω του οχήματός σου. Μου αρέσει η απόχρωση του "ερημί" που έχεις βάψει, καθώς και τα παιχνίδια με τις τονικότητες. Συμφωνώ όμως με τους υπόλοιπους για την μεγάλη έκταση των ξεφλουδισμάτων, μοιάζουν σαν να έχουν ξεφύγει λίγο στη δεξιά μεριά. Αν θες, μπορείς ίσως να τα μετριάσεις με λίγο βασικό κίτρινο από πάνω. Επίσης, εκ παραδρομής άφησες τις 4 τρύπες στη δεξιά μερτιά ανοιχτές, εκεί που στο άλλο V150 με το Mecar πυροβόλο είναι οι θέσεις στήριξης συρματόσχοινου (δεν το ξέρω, το υποθέτω). Τώρα πια αντί να στοκάρεις και ξαναβάφεις, προτείνω να κρεμάσεις κουβέρτες και σακίδια. Προσοχή μόνο να φαίνεται από που έχουν κρεμαστεί.

Για τις αντέννες, εγώ έβαλα τις πιο λεπτές μεταλλικές της Albion (από Καλφάκη). Το ίδιο νομίζω ότι μπορεί να γίνει και με τεντωμένο πλαστικό, λογικά. Απλά να προσέξεις πώς θα κάνεις τις οπές για να μπουν, ώστε να μην έχεις ατυχήματα, όπως εγώ που το έκανα "γεφύρι της ʼρτας" από ένα σημείο και μετά.
Τέλος, μερικές λεπτομέρειες που είδα και προτείνω είναι: να βαφτεί κίτρινο το κάθετο στέλεχος στο τζάμι του προβολέα. Να βαφτεί μεταλλική τη βάση του κοντακίου του MAG στον πυργίσκο (τουλάχιστον από όσα είχα βρει, δεν το ξέρω ότι είναι 100% όλα έτσι). Το αριστερό "φλασάκι" μπροστά στο πήγμα κάτω από τους προβολείς, έσπασε κι έφυγε απο τη θέση του;
Και λίγο φωτογραφικό υλικό για ιδέες και έμπνευση (φωτογραφίες από το web και από τους Chris Mrosko & ʼρη Κοσιονίδη από ένα σχετικό θέμα στο Missing Links)

Αυτό πρέπει να είναι το έμβλημα της μονάδας, και λέω "πρέπει" γιατί είχα βρει 3-4 συνολικά και δεν μπορώ να τα διαβάσω, οπότε σύμφωνα με την απεικόνιση εικάζω ότι αυτό είναι.
Για κάθε περίπτωση, αν τα χρειαστείς ή τα θέλει κάποιος άλλος (αλλά και για να μη λέει ο Νίκος

) εδώ είναι τα σήματα που έβαλα:

και για ποικιλία αριθμών:

Γενικά είναι σχετικά δύσκολο να βρεθούν στοιχεία για την Εθνοφρουρά, σε γλώσσα άλλη των Αραβικών, και οι αυτόματοι μεταφραστές ως γνωστόν δεν είναι και πολύ βοηθητικοί σε αρκετές περιπτώσεις. Όσον αφορά τη φιγούρα, αυτά που κατάφερα να βρω είναι ότι φορούσαν τις αμερικανικές BDUs της εποχής, με ατ 6 χρώματα και τα χαρακτηριστικά "chocolate chips".

Όμως η φωτογραφία αυτού του εθνοφρουρού δείχνει άλλα χρώματα. Δεν ξέρω ποιάς εποχής είναι αυτή η φωτογραφία, αλλά για ευκολία και χωρίς να είναι λάθος ή παράλογο μπορείς να τον βάψεις με τα χρώματα της αμερικανικής παραλλαγής. Σε vallejo είναι:
Base: 986 Deck Tan
2nd Base: 986 Deck Tan + 988 Khaki (80:20)
1st Red Brown: 818 Red Leather OR 846 Mahogany Brown
2nd Red Brown: 818 Red Leather (or 846) + 871 Brown Leather (80:20)
Pebbles: 950 Black overlayed with 918 Ivory
Δεν ξέρω αν έχεις εντοπίσει τη φιγούρα (ή τις φιγούρες) που θα χρησιμοποιήσεις, εγώ διάλεξα αυτή:

Θα χρειαστούν όμως κάποιες, ελπίζω ελαφρές, μετατροπές για να έρθει να μοιάζει πιο πολύ με την αμερικανική BDU.
Και για να του βάλεις και διακριτικά αν θες:

Αυτά τα ολίγα είχα σαν παρατηρήσεις και προτάσεις. Εύχομαι καλή συνέχεια και να το τελειώσεις επιτυχώς και να το ευχαριστηθείς!