Εδω ειμαι ωρε μην βαρατε

.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τα καλα σας λογια.Ειλικρινα χαιρομαι που σας αρεσει.Στα επιμερους.Θαναση δεν αποτελει ποτε spam το μουστακι του μουστακια.Καλα του τα λες

(Ο Γεωργιτσης ομως του το κοψανε το μουστακι.Του Φιλιππου ομως ποτε).Οσο για το οτι δεν τον ενδιαφερουν τα χρωματα εγω να τον πιστεψω.Μαλλον τα εχει δει live στα νιατα του και το παιζει κινεζος,γιατι ενταξει δυσκολες εποχες,δεν θελει να τις θυμαται

.
Οσο για τα χρωματα κι εδω υπαρχει ενα ψιλομπαχαλο.Μεχρι και το 27 τα πραγματα ηταν στο φλου οπως περιγραφουν και οι πιο πανω οδηγιες.Μετα ομως ολα αλλαξαν

.Εισηχθη το συστημα ral.Οποτε τα χρωματα της Buntfarbenanstrich μετατραπηκαν απο clay yellow,dark green,earth brown σε Nr. 17 Erdgelb-matt,Nr. 28 Grün-matt,Nr. 18 Braun-matt η αλλιως RAL 8002,RAL 6007,Ral 8010.Κι εκει που λυθηκε το θεμα το 32 βαλανε και παραλλαγες αυτων των χρωματων (RAL 8014 αντι για το 8010)( RAL 1005 Erdgelb Nr. 22 αντι για RAL 8002 Nr. 17 Erdgelb-matt)(RAL 6002 Grün Nr. 27 αντι για RAL 6007 Nr. 28 Grün-matt).Χωρις ομως να καταργηθουν οι πρωτοι κωδικοι.Και παλι μπαχαλο δηλαδη.Ετσι λοιπον πηγε μεχρι την εισαγωγη του panzer grey.
Μοντελιστικα τωρα υπαρχουν διαφορες αποψεις σε αυτο το ζητημα.Οσο κι αν εψαξα κανενας δεν ηταν σιγουρος για τις ακριβεις αποχρωσεις και προτασεις υπαρχουν διαφορες.Αυτα που εγω χρησιμοποιησα ειναι
erdgelb ::arrowred::Humbrol 94 με λιγο 186
Grün ::arrowred::Vallejo model color 70979 German cam. dark green
Braun ::arrowred::Vallejo model color 70822 German cam. black brown
Ολα ξανοιγμενα για το scale effect και τις φωτοσκιασεις.
Αυτα.Τωρα ολα τα παραπανω με καθε επιφυλαξη.Ετσι τα διαβασα ετσι σας τα μεταφερω