Παιδια χιλια ευχαριστω για τα καλα σας λογια ειλικρινα.Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε το βαψιμο.Ας πιασουμε και τα κατασκευαστικα
Στραβη κανη ::arrowred::Τελικα το κοιταξα χθες βραδυ.Η κανη ειναι ενταξει αλλα ο φλογοκρυπτης ειναι οντως τοποθετημενος με μια κλιση προς τα κατω(ηταν ξεχωριστο κομματι αρα δεν ειναι θεμα της εταιρειας αλλα δικο μου λαθος).Βεβαια μιλαμε για τετοια μεγεθη που αν δεν το επισημαινατε δεν θα το εβλεπα ποτε.(Τελικα η καινορια φωτογραφικη ισως να μην ειναι και τοσο καλη.Δεν κρυβει τιποτα

).Ειναι ευκολο να διορθωθει πιστευω αλλα κι αν δεν τα καταφερω θα κανω αυτο που λεει ο Δημητρης.Θα την κοψω να παει στην ευχη.Μια ετοιμη κανη βεβαια που λεει ο αλλος Δημητρης θα ηταν ακομη καλυτερα αλλα δεν το σκεφτηκα να ειμαι ειλικρινης.
zimmerit ::arrowred::Δημητρη εχεις δικιο ηταν θα φαινοταν πιο ωραιο με zimmerit αλλα ειναι το τριτο 72αρι που φτιαχνω και να πω την αληθεια,αφου υπηρχαν και χωρις,με βολεψε

ποδιες ::arrowred::Συνηθως δεν κατεβαζω μοντελο απο τη βιτρινα,αλλα τωρα για να μου το λετε ολοι αρχιζω και μπαινω σε σκεψεις.

.Την επομενη φορα παντως σιγουρα θα το κανω.
Ειλικρινα παντως ευχαριστω για το χρονο που αφιερωνετε