0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου εκανε εντυπωση ενα P-47!!οι ειδικοι παρακαλουνται για πληροφοριες
Δυστηχως υπαρχει προβλημα χρηματοδοτησης για την συντηρηση των κτιριακων εγκαταστασεων ,επειδη καποιος απο τους προηγουμενους διευθυντες κατηγορηθηκε για ατασθαλιες και επισης ηθελε να πουλησει καποια απο τα εκθεματα παρανομα βεβαια Αν θελει ο sluff ,μπορω να ανεβασω στο ιδιο τοπικ φωτο απο την δικη μου επισκεψη εκει .Spoiler (hover to show)Και ναι ,εχω κρατησει και το εισητηριο
Να ρωτήσω κάτι; Το δικινητήριο υψηλοπτέρυγο υδροπλάνο δίπλα στο Μπήβερ, που μοιάζει με Αλμπατρος σε δίαιτα , τί πουλάκι είναι;
Grumman G-44 Widgeon
Η σωστή απάντηση είναι η από πάνω!
Πολυ ωραιο σετακι παρα τον ασχημο καιρο!Εκει πισω απο την Ντακοτα ειχε ενα Λυβικο MiG-23... Δεν ειναι ακομα εκει;Συγνωμη, σε ποια φωτογραφια σου ειναι το P-47;
Ευχαριστώ Φεντομ Φίξερ! Πολύ ενδιαφέρον, όπως κι όλα τα αμφίβια! Υπέροχα τα δύο φωτορεπορτάζ, και συγκινητική η προσπάθεια που γίνεται στην Σερβία, να διασωθεί η αεροπορική ιστορία της χώρας, έστω κι άν τα εκθέματα φαίνεται πως δεν συντηρούνται, τουλάχιστον δεν φαίνεται να βανδαλίζονται...
θα το δεις σε μια απο τις 2 γενικες φωτο απο μακρια τραβηγμενες http://i795.photobucket.com/albums/yy235/stathis7/100_3511.jpg