0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε ρε λασπουριά!! Να δούμε πως θα γίνει, και πως θα "επιπλέει" στις λάσπες...κα-τα-ρα-μέ-νη ρασπούτιτσα Επιμένων: μεταφέρεται;
Δείχνει καλό... Οι φώτο όμως μάλλον το αδικούν... Έβαλες πολύ κοντά τη λάμπα...
Βελτιωθηκε το μοντελο ΜΑΚΡΑΝ!!!!!!!!Μαζι του εχω την εντυπωση οτι βελτιωνεσαι κι εσυ παρα πολυ!! Φερε σημειωσεις για τα ιδιαιτερα το Σαββατο
Παρκαρει ανετα παντου....αρκει να μην ερθουν οι ιδιοκτητες των απο κατω αυτοκινητων μεχρι την ωρα που θα φυγεις
Τα καταφερνεις μια χαρά με τις φθορές και τα "λερώματα"
Παράθεση από: 117tacan στις Ιανουαρίου 06, 2007, 10:32:19 μμΤα καταφερνεις μια χαρά με τις φθορές και τα "λερώματα" Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι σε μια κατασκευή!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιανουαρίου 06, 2007, 10:37:47 μμΠαράθεση από: 117tacan στις Ιανουαρίου 06, 2007, 10:32:19 μμΤα καταφερνεις μια χαρά με τις φθορές και τα "λερώματα" Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι σε μια κατασκευή!Θα χρειαστώ τα "φώτα" σου μόλις αρχίσει η "παλαίωση" του sd.kfz 251
Ευχαριστώ GEO! Θέλω να το βάλω σε ένα μικρό διοραματάκι, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα...Ίσως να προσπαθεί να περάσει από μία στενή γέφυρα, ή από ένα στενό δρόμο. Κάτι τέτοιο έχω στο νου μου!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιανουαρίου 07, 2007, 02:14:53 πμΕυχαριστώ GEO! Θέλω να το βάλω σε ένα μικρό διοραματάκι, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα...Ίσως να προσπαθεί να περάσει από μία στενή γέφυρα, ή από ένα στενό δρόμο. Κάτι τέτοιο έχω στο νου μου!Έλα θα σε φτιάξω μάγκα τώρα......King Tiger σε μικρό (πολύ μικρό) γρασιδοτό χαντάκι με τον πύργο γυρισμένο κατά 90 μοίρες έτσι ώστε να κλείνει με το κανόνι του το χωματόδρομο δίπλα του! Α πέταξε και μια Zundap KS750 με τον οδηγό να κοιτάει παράξενα τον αρματιστή οδηγό που του έκλεισε το δρόμο!