φίλε Aeon δεν συγκρίνεται ο Custom Micron με τον INFINITY, γιαυτό και δεν συγκρίνονται και οι τιμές τους.Μιας που νομίζω όμως ότι πας να αγοράσεις Ferrari για να μάθεις να οδηγείς, θα σου πρότεινα αντ'αυτού να πάρεις αντί τον Custom Micron , δυο Iwata που θα σου κάνουν δουλειά άριστη θα σε μάθουν και θα τους μάθεις και κυρίως δεν θα κλάψεις τα ωραία σου χρήματα, αν κάποιος απο αυτούς πάθει κάτι απο κακή χρήση ή ελλιπής συντήρηση.
Η πρόταση μου είναι o REVOLUTION CR :

ή ο ECLIPSE CS:

αερογράφοι για να ψεκάζεις τα βασικά σου χρώματα , τα βερνίκια σου, τα alclad σου και ότι άλλο θές, φθηνοί (για αυτό που προσφέρουν), με άριστη ποιότητα, συμπεριφορά και τους μαθαίνεις εύκολα .
Για τις λεπτοδουλειές που χρειάζεται ακρίβεια , ο HIGH PERFORMANCE HP-B-PLUS τα καταφέρνει περίφημα προσφέροντας σου την πιο λεπτή δέσμη (για μότλιγκ κλπ):

Εχω την εντύπωση ότι θα σου περισσέψουν 20-30 ευρώ απο αυτή την πρόταση (ίσως και παραπάνω!).
Οι παραπάνω επιλογές με αερογράφους βαρύτητας είναι εντελώς τυχαία και μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις άλλες αντίστοιχες υλοποιήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας.
Πάντα καλοπροαιρετα και έχοντας εμπειρία απο όλους αυτούς τους αερογράφους που αναφέρονται σε αυτό το post!...