Δεν ξερω ακομα ποια εταιρια θα το βαψω, το κιτ δινει wiener philarmoniker το οποιο ειναι πολυ ομορφο αλλα νομιζω οτι επισκιαζει την ομορφια του ιδιου του αεροπλανου.Μαλλον θα το κανω SAS για το οποιο δινει και σηματα.Κρυφος μου ποθος ομως ειναι να το κανω ολυμπιακη αλλα το βλεπω χλωμο να βρω σηματα.
Για το φαν εχεις δικιο, ειναι πιο σκουρο θα το διορθωσω.
Για το elevator, ακολουθησα πιστα τις οδηγιες και σημειωσα ποιο ειναι δεξι και ποιο αριστερο για να μην μπερδευτω.Δοκιμασα να τα βαλω αλλιως αλλα σχηματιζουν αρνητικη διεδρο γωνια που ειναι εντελως λαθος.Επειδη δεν ειναι ακομα κολλημενα και "κρεμονται" λιγο , γι'αυτο ισως σου φανηκε λαθος.
Για το στοκαρισμα των κινιτηρων συμφωνω μαζι σου και με τον μανωλο , ακριβως οι ιδιες σκεψεις βασανιζαν το μυαλο μου τις προηγουμενες μερες , και εβγαλα τα ιδια σχεδον συμπερασματα με εσας, με μια διαφορα, θα δοκιμασω να στοκαρω το εσωτερικο με .....λευκη ξυλοκολλα.
Εχω δει καποιους να το κανουν , μολις στεγνωσει, ξεπλενουν την κολλα που περισσευει με βρεγμενο πανι και κενο δεν υπαρχει.Θα δοκιμασω και θα δω, μπορει και να μην γινεται.
Για το γκρι-μπλε που ανεφερες, που παει και ποιο χρωμα εινα?
Ευχαριστω πολυ φιλε Γιωργο, ειναι πολυτιμες και καλοδεχουμενες οι παρατηρησεις σου