Αποστολέας Θέμα: Τι μου (μας) έχει προσφέρει το Modelclub  (Αναγνώστηκε 6259 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Τι μου (μας) έχει προσφέρει το Modelclub
« στις: Ιουλίου 26, 2006, 12:53:18 μμ »
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι έχω αποκομίσει από την συμμετοχή μου στην κοινότητα μας  :D :

Μετά από σχεδόν 11 μήνες στο φόρουμ θα τολμούσα να πω ότι εκτός
από τις ενδιαφέρουσες τεχνικές που έχω διδαχθεί από τους μετρ του είδους,
από την καθημερινή «γέννηση» καινούργιων ιδεών παρακολουθώντας τις εξαίρετες δουλειές συνάδελφων,
από την συνεχή συμπαράσταση με ανταλλαγή μοντελιστικων πληροφοριών, 
από την αστείρευτη διάθεση για χιούμορ όλων μας που μας κάνει την ημέρα ποιο χαρούμενη, θεωρώ ότι έχω φίλους σε όλο τον κόσμο και ας μην τους έχω δει ποτέ :!: :!: :!: :!:

Ελπίζω και εύχομαι σύντομα να γνωρίσω από κοντά όλους τους φίλους μου  :wink:

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον δημιουργό και τους συντονιστές της κοινότητας μας που μοιράζονται τον χρόνο τους και τις ανησυχίες τους
Το  Modelclub αποτελεί μια όαση για την ελληνική πραγματικότητα και όχι μόνο... :!: :!: :!:

Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα αλλάξει ακόμα περισσότερα πράγματα στον χώρο και θα προσελκύσει νέους φίλους στην παρέα.... :wink:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Rambo

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
Απ: Τι μου (μας) έχει προσφέρει το Modelclub
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 26, 2006, 03:03:04 μμ »
βασικα να πουμε λογω modelclub ξαναξεκινησα μετα απο χρόνια
το μόντελινκ (τα πλαστικά οχι τις πασαρέλες  :wink: :mrgreen:)
the devil lies in the details

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 26, 2006, 04:08:21 μμ »
Αν δεν υπήρχε το διαδύκτιο, τα forum και τέλος το Modelclub πολύ απλά θα φτιάχναμε τα μοντέλα μόνοι μας χωρίς να υπάρχουν άλλοι που θα μας επιβράβευαν για την προσπάθεια και θα μας βοηθούσαν για την πρόοδο του χόμπι μας με τις γνώσεις τους.

Είμαστε μια μικρή κοινωνία με κοινή αγάπη στο αντικείμενο αυτό και έτσι μπορούμε να είμαστε πιο κοντά χάριν του forum.

Φανταστείτε ότι δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο αλλά επικοινωνούμε μεταξύ μας σαν φίλοι.
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 26, 2006, 04:36:09 μμ »
Στα 12 άρχισα τον μοντελισμό, στα 12,5 τον σταμάτησα...
ένα μήνα πριν ανακαλύψω το Modelclub τον ξανάρχισα λόγω ενός φίλου μου και ήξερα να φτιάχνω μόνο με κόλλα,πινέλο κ μπογια...με 0 εμπειρια...
μετά από 1+ χρόνο εδω στο Modelclub έμαθα τεχνικές που ούτε πιστευα πως υπάρχουν ώστε να βελτιώσω τα μοντέλα μου...
ευχαριστω όλους εδω που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα...

αλλά και η παρέα που αποκτήσαμε είναι το κάτι άλλο... :-) :-)

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 26, 2006, 11:47:56 μμ »
Παρα πολλα....

Μαθαινω παρα πολλα οσον αφορα τον μοντελισμο και κυριως τεχνικες...
Βρηκα μερικα απο τα πιο μαματα παιδια οπως ειπε και ο φιλτατος "Tacan"...
Ηρεμια στο χωρο του μαγικου μας χομπι...
και "Μπριζωμα" απο μερικους απο τους καλυτερους του ειδους οταν τα ματακια μου βλεπουν μερικα απο τα καλυτερα Ελληνικα θεματα...

Και πολυ απλα χαιρομαι να λυνω αποριες σχετικα με θεματα στα οποια μπορει να εχω καποια γνωση παραπανω....
Και χαιρομαι που σας γνωρισα ολους!
Λαμπρο μας εδωσες την ευκαιρια αυτη με την κατασκευη του φορουμ και σε ευχαριστουμε!!!

Αυτα απο τον 16αρη.... :wink:

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 27, 2006, 12:12:37 πμ »
Συμφωνώ με όλους σας!
Η υποστήριξη τεχνική και ψυχολογική,η πλάκα και το τζέρτζελο που γίνετε εδώ μέσα είναι τα
σημαντικότερα ωφελήματά μου από το forum!
Κάτι που μου έκανε εντύπωση στο forum είναι πως δεν έχω δει καβγάδες!
Σε άλλα forum ή mailing lists που ανήκω έχω διαβάσει τα τέρατα(μέχρι άγρια μπινελίκια και βλασφημίες)
ενώ εδώ δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό αλλά και αν κάτι κάποτε πήγε να στραβώσει δεν έλαβε μεγάλες διαστάsεις.
Πιστεύω πως πάνω απ'όλα είμαστε μια παρέα που σεβόμαστε εμάς και τους συναδέλφους μας και εκεί στηρίζω
την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 27, 2006, 12:37:00 πμ »
Και εγώ θα συμφωνήσω με ότι είπαν όλα τα παιδιά παραπάνω! Επίσης σαν Έλληνας του εξωτερικού θα προσθέσω και το υπέροχο συναίσθημα να μιλάς και να συνεργάζεσαι με άλλους Έλληνες έστω και μακριά από τη χωρα σου. Δε ξέρετε ποσο το forum έχει προσθέσει στη ζωή μου από τότε που το βρήκα... Πιστεύω ότι και όλα τα αλλα παιδιά του εξωτερικού έχουν το ίδιο συναίσθημα! Λαμπρό, Γιώργο, Κώστα, Ανδρέα ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 27, 2006, 02:13:12 μμ »
Opos akrivos to ipe o filos o Giannis.  Gia mas sto exoteriko to Modelclub exi emploutisi afantasta ti zoi mas.  Oi epafi gia mas me filous montelistes stin patrida einai kati to anektimito kai anepanalipto.  Euxaristoume para poli ta paidia pou sinevalan stin epitixia autou tou forum kai idiaitera ton Lambro pou to empneustike kai dimiourgise.

EYXARISTOUME!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 27, 2006, 03:50:15 μμ »
Τι μου έχει δώσει το modelclub? Χμμμμ  η σωστή ερώτηση θα ήταν τι δεν μου έχει δώσει το modelclub.....γιατί πραγματικά από την στιγμή που είδα αυτό το θέμα που άνοιξε ο φίλος Δημήτρης αυτό προσπαθώ να βρω. Κατ΄ αρχήν την χαρά να αποκαλώ όλα τα παιδιά με τα οποία συνομιλώ φίλους. Έχουν Έρθει στιγμές που έχω ανοίξει αυτήν την συζήτηση με την παρέα μου εδώ στο νησί και τους έχω πει ότι αυτό που έχουμε καταφέρει εδώ μέσα είναι φοβερό. Τόσοι άνθρωποι που οι περισσότεροι δεν έχουμε βρεθεί face to face και όμως είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια....
Μέσα από την παρέα μας έχω βρει ηρεμία, χιούμορ,  καλαμπούρι,  άπειρες τεχνικές που τις αγνοούσα...και και και.....  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αδέρφια ούτε λίγο ούτε πολύ το clubάκι μας είναι η αιτία που ξαναμπήκα στον μαγικό κόσμο του modeling.  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για όλα αυτά που έχω αποκομίσει μέσα από την παρέα ή μάλλον την οικογένεια μας αλλά θα σταματήσω εδώ λέγοντας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δημιουργούς, φίλους αυτού του club και εύχομαι συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι και μεγαλύτεροι, σε αριθμό όχι σε ηλικία εκεί θα μένουμε πάντα παιδιά....
 :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 27, 2006, 05:10:01 μμ »
"Πρίζωμα", ναι, αυτή είναι η κατάλληλη λέξη...
Θυμάμαι πέρσι καλοκαίρι, 1 με 3 το βράδυ να μοντελάρω και μετά να ποστάρω και την αλλη μέρα να περιμένω μπας και αντιδράσει κανείς με αυτά που είχα καταφέρει το προηγούμενο βράδυ - ενώ μέχρι παλαιότερα ήξερα ρεαλιστικά πως ό,τι φτιάξω θα το δω και θα το αξιολογήσω βασικά εγώ, άντε και ο - μη μοντελιστής - αδερφός μου (ο οποίος βέβαια όσο έβλεπε τόσο αποκτούσε γνώση των στραβών ή καλών στις τεχνικές κλπ)
Η "παρέα" (οι γνωστοί "παίδες") είστε φοβεροί τύποι και πρέπει πάλι να ευχαριστήσω όσους με έχουν βοηθήσει με όποιο τρόπο (για το χόμπυ ή και γενικότερα).

Ναι, είμαστε πάντα παιδιά, παίδες!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 27, 2006, 09:07:51 μμ »
Μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ενδιαφέροντα άτομα...
Όχι μόνο καλούς μοντελιστές αλλά και ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ με ήθος, ευγένεια & πάνω απ' όλα υψηλά ιδανικά και πατριωτισμό!!!

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 27, 2006, 10:09:36 μμ »
Μιας και συμπληρώνω σήμερα τέσσερεις μήνες συμμετοχής στο club ας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Ελάχιστα από τα μέλη είναι αυτοί που τους γνωρίζω προσωπικά. Όμως και όλους τους άλλους νιώθω να τους γνωρίζω από χρόνια, αφού με την ένταξή μου κιόλας μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Ακόμα και με 2-3 που έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και ειδικά τον mmaker. Είναι αυτό που λέει η παροιμία "βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...".Όπως γράφει και ο Yiannis L. τα δικά μου μοντέλα τα έβλεπα μόνο εγώ κι οι φίλοι μου κι εγώ έβλεπα αντίστοιχα τα δικά τους. Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή...Εδώ μπόρεσα να σας δείξω τα μοντέλα μου και να δω κι εγώ τα δικά σας και να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώμες για το χόμπυ μας σ'ένα κύκλο πολύ πιο διευρυμένο από αυτόν του περίγυρου μου. Αλλά και πέρα απ'το χόμπυ βλέπω ότι και κάθε άλλη συζήτηση κινείται μέσα σε φιλικό πλαίσιο αφού στο κάτω κάτω όλοι μας τα ίδια μυαλά κουβαλάμε. Ανυπομονώ να βρεθώ σε κάποιο από τα meeting για να σας γνωρίσω κι από κοντά.(....... θάλασσα που σε ...... τα ψάρια!!!) Προς τον παρόν περιμένω να γνωρίσω τον Crow που κατεβαίνει Κρήτη προσεχώς.

ΥΓ:Συγκινιτική στιγμή όταν έπιασα στα χέρια μου την μπλούζα με τις υπογραφές σας που παραδώσαμε στην οικογένεια του ήρωα Σγου Ηλιάκη.

LONG LIVE στους δημιουργούς αυτού του forum!!!

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 27, 2006, 11:07:14 μμ »
τελικα βλεπω ειμαστε πολλοι...οταν πρωτομπηκα ειμασταν 90 μελη....τωρα βλεπω ξεπερασαμε τους 300 και συνεχιζουμε....
ενωσε τους μοντελιστες ελλαδος και εξωτερικου δεν αισθανομαστε μονοι οπως εγω καποτε οταν ξεκινησα στα τελη της 10ετιας του 80...
αυτο εχει προσφερει το modelclub ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 27, 2006, 11:18:48 μμ »
Η δημιουργία του Modelclub ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους εμάς που έχουμε σαν χόμπι τον μοντελησμό.Τώρα υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας μέσο internet μεταξύ των μοντεληστών, που δεν υπήρχε παλαιότερα, ανεξαρτήτου ηλικίας και εμπειριών στο χόμπι, και συμβάλει στην ανάπτυξή του, σε επίπεδο γνωριμιών, ανταλλαγής απόψεων και τεχνικών, έκθεση μέσου internet φωτογραφίες μοντέλων μας και το βασικό απ'όλα για την ψυχαγωγία και την ευχαρίστησή μας.
Το Modelclub προσωπικά μου έχει επιρεάσει την καθημερινότητά μου, μπαίνοντας στο forum τουλάχιστον μισή ώρα κάθε μέρα, για να παρακολουθήσω ή να συμμετάσχω σε διάφορες συζητήσεις που γίνονται για διάφορα θέματα.Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και να κάνω καινούργιους φίλους ανταλλάσσοντας γνώσεις και τεχνικές πάνω στο χόμπι μας αλλά και σε θέματα πέρα απ'αυτά.
Ένα μέγάλο ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου στους ιδρυτές του Modelclyb για την χαρά που μας δίνουν καθημερινά με αυτό το site που δημιούργισαν και ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του club για το ήθος που δίχνουν μέσα απο τις συζητήσεις στο Forum και κρατάνε σε υψηλό επίπεδο ποιότητας αυτό το club :wink:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 28, 2006, 12:06:14 πμ »
Το ότι θα είμαι κολλημένος όλη μέρα (και νύχτα) σε ένα forum δεν το περίμενα ποτέ!
Έκανα επισκέψεις σε διάφορα sites του εξωτερικού αλλά μέχρι εκεί (μετά γύρναγα στη δουλειά)
Τώρα πια ξενερώνω κιόλας όταν δεν υπάρχει κίνηση!!! :mrgreen:
Είναι πραγματικά απίστευτη η επίδραση στην καθημερινότητα μου από το modelclub!

ΥΠΕΡ:
Έχω γνωρίσει τους μεγαλύτερους τρελάρες ever (όπως ακριβός και εγώ) και μου δίνεται η δυνατότητα να τους αποκαλώ φίλους!

Έχω επωφεληθεί από την καθημερινή μοντελοκουβέντα.

Έχω γλιτώσει χρήματα συμμετέχοντας σε ομαδικές αγορές.

Έχω περάσει απίστευτα Σάββατα στο καφέ.

Έχω κερδίσει καμιά 100 χρόνια ζωής!!!! (Δεν λένε ότι το γέλιο δίνει ζωή??? Ε εδώ μέσα έχουμε λιώσει)  :lol: :lol: :lol:

Μπλα-Μπλα-Μπλα

Και πολλά μπλα μπλα ακόμα!

ΚΑΤΑ:
Πονάνε τα μάτια μου από της πολλές ώρες στην οθόνη! :shock:

Ο εθισμός (Μπορεί να μπει και στα ΥΠΕΡ)

Ο χρόνος που μου τρώει (Μπορεί να μπει και στα ΥΠΕΡ)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Λάμπρο-Γιώργο-Κώστα-Αντρέα για το club και κάτι για όλα τα μέλη του Modelclub:

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ MODELCLUB ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 28, 2006, 01:00:44 πμ »
Αν και λόγω ιδιοσυγκρασίας, ποτέ δεν αποδέχομαι τους "καλούς" χαρακτηρισμούς,(μεταξύ μας με κάνουν να κοκκινίζω...), εδώ θα τους αποδεχθώ, μιας και προέρχονται από ΕΣΑΣ...

Πολλοί και καλοί φίλοι, άφθονο γέλιο, χαρά, προσμονή, ικανοποίηση, γνώσεις, μερικά κιλά παραπάνω(λίγα...), και μεγάλες δόσεις τρέλας, τρελής τρέλας... Τέτοιας που δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού στα 28(σχεδόν...) χρόνια μου, ούτε καν στον ΕΣ, το κατεξοχήν "τρελάδικο"...

Το modelclub είναι ότι το έχουν κάνει τα μέλη του. ΟΛΑ τα μέλη του, και όχι μόνον οι τέσσερις που το υποστηρίζουν τεχνικά... Όσο εσείς δείχνετε ενδιαφέρον και συμμετοχή, τουλάχιστον εγώ, τόσο μπριζώνομαι και κολλάω...

Υπάρχουν άσχετοι άνθρωποι που γνωρίζω εντελώς τυχαία, με αφορμή μια μπλούζα που φόραγα, που μου λένε ότι γνωρίζουν για την ύπαρξη μας και ότι κάνουμε καλή δουλειά, και ότι ζηλεύουν που δε μπορούν να ασχοληθούν και αυτοί όπως εμείς... Τους περιμένουμε όλους... Στο κάτω-κάτω τρέλα έχουμε όσοι χρειάζεται ο καθείς για να επανέλθει σε βρεφονηπιακό στάδιο...

Πότε καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει γίνει πλέον μέρος της πραγματικότητάς σου; Όταν μετά από λίγες ώρες παθαίνεις σύνδρομο στέρησης και ψάχνεις να βρεις υπολογιστή με πρόσβαση στο ίντερνετ, για να δεις τα τελευταία πόστ... Το κουαλάω λίγο παραπάνω από ένα χρόνο τώρα... Δε ζώ χωρίς αυτό, έχει γίνει πετσί...

Αυτά από μένα, και να θυμάστε: TO MODELCLUB EINAI TA 330 KATI ΜΕΛΗ ΤΟΥ, δηλαδή ΕΣΕΙΣ...

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 28, 2006, 01:06:57 πμ »
...Πότε καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει γίνει πλέον μέρος της πραγματικότητάς σου; Όταν μετά από λίγες ώρες παθαίνεις σύνδρομο στέρησης και ψάχνεις να βρεις υπολογιστή με πρόσβαση στο ίντερνετ, για να δεις τα τελευταία πόστ... Το κουαλάω λίγο παραπάνω από ένα χρόνο τώρα... Δε ζώ χωρίς αυτό, έχει γίνει πετσί...

Αυτό ξαναπέστο!
Το παράθυρο του ΙΕ είναι πάντα ανοιχτό ώστε απλά να κάνω ανανέωση και να βλέπω τα νέα posts και
όταν πηγαίνω στις κοπέλας μου την στέλνω να φέρει νερό για να κάτσω να δω αν έγραψε κάποιος
κάτι όση ώρα ήμουν στον δρόμο!!! :mrgreen:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 28, 2006, 01:29:29 πμ »
Αν και λόγω ιδιοσυγκρασίας, ποτέ δεν αποδέχομαι τους "καλούς" χαρακτηρισμούς,(μεταξύ μας με κάνουν να κοκκινίζω...), εδώ θα τους αποδεχθώ, μιας και προέρχονται από ΕΣΑΣ...
Aσε τα παπατζιλικια....... :D :wink:Ξες ποσο μ'αρεσει να σε πειραζω.....!!! :wink:

Αυτά από μένα, και να θυμάστε: TO MODELCLUB EINAI TA 330 KATI ΜΕΛΗ ΤΟΥ, δηλαδή ΕΣΕΙΣ...

Αυτο ξαναπεστο.... :!: :!: :!: :!: :!:
Εγω θα νοιωθω πολυ καλυτερα αν γινουμε 346Μ (346 Μέλη εννοω....) :wink:

Αποσυνδεδεμένος 335th_GRRichter

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 28, 2006, 09:58:21 πμ »
Πέρα από τις χρησιμότατες τεχνικές και πληροφορίες το σημαντικότερο για μένα είναι ότι με ώθησε να ξαναασχοληθώ μετά από κάτι χρονάκια απουσίας,

Όταν βλέπεις τόσο κόσμο να ασχολείται με κάτι που έχεις αγαπήσει, δεν γίνεται αλιώς ξαναεθίζεσαι. :)

Εύγε

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 28, 2006, 10:17:05 πμ »
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο συμμετοχής στην κοινότητα αισθάνομαι κάθε φορά που ανοίγω την σελίδα την ίδια περιέργεια και ενθουσιασμό  όπως την πρώτη φορά.

Αποτελεί για μένα το πιο πολύτιμο και χρηστικό εργαλείο που έχω, βάση δεδομένων που υπερκαλύπτει τις μοντελιστικές  ανάγκες μου  και μια  μεγάλη θα τολμούσα να πω κοινότητα των απανταχού Ελλήνων μοντελιστών, που έχει την μορφή του ποιο σύγχρονου και ενημερωμένου μοντελιστικού περιοδικού που μπορεί κάποιος να βρει.

Μου έδωσε την ευκαιρία να προβάλλω τις κατασκευές μου, να δεχτώ κριτική από ανθρώπους που ξέρουν να ξεχωρίζουν τις λεπτομέρειες να γνωρίσω άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα να αποδεχτεί εν μέρει η σύζυγος ότι δεν πετάω άσκοπα τα λεφτά μου, να δημιουργήσω στο γιο μου την περιέργεια για το τι εστί μοντελισμός και  να με κάνει να ασχοληθώ σοβαρά με ένα αγαπημένο μου χόμπι που το είχα παραμελήσει για χρόνια.

Δυστυχώς την στιγμή αυτή βρίσκομαι σε φάση διηπειρωτικής μετοικεσίας με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει τα σχέδια μου για το άμεσο μέλλον και να μην μπορώ να συμετάσχω στις καθημερινές συζητήσεις, πιστεύω όμως ότι μέχρι τα Χριστούγεννα να μπορέσω να ξεκινήσω κάτι. Αυτό σαν απολογία για την φτωχή συμμετοχή μου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι παρακολουθώ ανελλιπώς τα τετκαινόμενα στις διάφορες συζητήσεις. 

Ένα μεγάλο μπράβο στους ιδρυτές του club, και ένα μπράβο στα μέλη του τα οποία είναι πιστεύω η κινητήρια δύναμη, που δίνει την απαραίτητη ενέργεια στην 4'αδα να συνεχίζουν με ενθουσιασμό το θεάρεστο :mrgreen: έργο τους.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 28, 2006, 12:28:03 μμ »
Λοιπόν, τι μας έχει προσφέρει το Modelclub :!:
Είναι μια ερώτηση που πολύ δύσκολα απαντιέται.
Όλα όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα από εσάς ανταποκρίνονται πλήρως σ' αυτά που νιώθω για το forum, τα μέλη του και βέβαια τους ιδρυτές του.

Απλά θα σταθώ λίγο παραπάνω στις φιλίες που έχω κάνει.
Ναι μη σας φαίνεται περίεργο, έτσι νιώθω, ότι έχω κάνει φίλους και μάλιστα πολύ καλούς.
Μπορεί να μη βρισκόμαστε από κοντά και να λέμε τα προσωπικά μας ή να μην πηγαίνουμε για μπύρες μαζί ή διακοπές κλπ, αλλά αισθάνομαι μια απίστευτη οικειότητα μαζί σας.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που θα κατέβαινα Αθήνα για να βρω τα παιδιά στο ραντεβού στην Ιπποκράτους.
Τον Κώστα (melpas) και τον Γιώργο (mmaker), τους είχα πρήξει στα τηλέφωνα (τον Γιώργο μάλιστα θυμάμαι τον είχα ξυπνήσει κιόλας)  :mrgreen:
Τέτοια αγωνία είχα να τα πούμε από κοντά.
Βρήκα και σειρούλα μου (Heater ακούς; )  :D

Όσο για τις τεχνικές και τα άλλα θαυμαστά πράγματα που έχουν δει τα μάτια μου τους 10 αυτούς μήνες που είμαι γραμμένος, ε αυτά δεν περιγράφονται  :shock:
Κάτι τελευταίο που θέλω να επισημάνω είναι το κλίμα εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη του Modelclub, και γι' αυτό πραγματικά σας ευχαριστώ και για την επιστοσύνη που έχετε δείξει και σε μένα όλον αυτόν τον καιρό (melpas, crow, leopard, mmaker, stelios2000, brutalos, προσωπικά σας ευχαριστώ).

Δεν θέλω να συνεχίσω παραπάνω, γιατί πολύ απλά πιστεύω οτι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή.
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά, αλλά και την υποχρέωση να διαφυλάξουμε αυτόν τον αυθορμητισμό και την "αθωότητα" που έχει το Modelclub.  :D

Αυτά από μένα.
Να 'στε πάντα καλά,

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 28, 2006, 01:49:43 μμ »
Μιας και συμπληρώνω σήμερα τέσσερεις μήνες συμμετοχής στο club ας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Ελάχιστα από τα μέλη είναι αυτοί που τους γνωρίζω προσωπικά. Όμως και όλους τους άλλους νιώθω να τους γνωρίζω από χρόνια, αφού με την ένταξή μου κιόλας μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Ακόμα και με 2-3 που έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και ειδικά τον mmaker. Είναι αυτό που λέει η παροιμία "βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...".Όπως γράφει και ο Yiannis L. τα δικά μου μοντέλα τα έβλεπα μόνο εγώ κι οι φίλοι μου κι εγώ έβλεπα αντίστοιχα τα δικά τους. Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή...Εδώ μπόρεσα να σας δείξω τα μοντέλα μου και να δω κι εγώ τα δικά σας και να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώμες για το χόμπυ μας σ'ένα κύκλο πολύ πιο διευρυμένο από αυτόν του περίγυρου μου. Αλλά και πέρα απ'το χόμπυ βλέπω ότι και κάθε άλλη συζήτηση κινείται μέσα σε φιλικό πλαίσιο αφού στο κάτω κάτω όλοι μας τα ίδια μυαλά κουβαλάμε. Ανυπομονώ να βρεθώ σε κάποιο από τα meeting για να σας γνωρίσω κι από κοντά.(....... θάλασσα που σε ...... τα ψάρια!!!) Προς τον παρόν περιμένω να γνωρίσω τον Crow που κατεβαίνει Κρήτη προσεχώς.

ΥΓ:Συγκινιτική στιγμή όταν έπιασα στα χέρια μου την μπλούζα με τις υπογραφές σας που παραδώσαμε στην οικογένεια του ήρωα Σγου Ηλιάκη.

LONG LIVE στους δημιουργούς αυτού του forum!!!
7 και σημερα! :D

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 16, 2006, 05:45:37 μμ »
Αν και ακόμα δεν έχει τύχει να σας γνωρίσω από κοντά, έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων, μιας και βρήκα ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα!
Μου αρέσει όταν ποστάρω φωτογραφίες από τα μοντέλα μου και ακούω κριτηκές, είτε θετικές, είτε αρνητικές, αφού από τις αρνητικές διορθώνομαι!
 :D

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 16, 2006, 08:05:02 μμ »
Μπορεί να είμαι καινούριος στην παρέα ( οχι στον αρματομοντελισμο ) αλλά , με όσους απο σας παίδες συζητάω, ομολογώ πως τελικά άνθρωποι-φίλοι , δέν εχουν εκκλείψει απο τον χώρο μας.
Πιστεύω πως αυτό το φόρουμ ( και οι δημιουργοί του ) είναι ένας πολύ καλός σύνδεσμος και μαγνήτης τέτοιων ατόμων.
Εγώ σαν κιτατζής ( κοινώς : κατασκευαστής συναρμολογούμενων υπο κλίμακα στρατιωτικών θεμάτων οχημάτων απο υλικό δύο συστατικών υγρό πλαστικό με παράλληλο χάρτη οδηγιών συναρμολόγισης αυτών ) πιστεύω πως έχω κι εγω με την σειρά μου να προσφέρω ό,τι και οι άλλοι φίλοι εδώ. Τι? ΤΡΕΛΛΑ και μόνον ΤΡΕΛΛΑ. Τίπτις άλλου.
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 18, 2006, 02:39:07 μμ »
Είναι τόσα πολλά που θέλω να γράψω και ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω!!! :roll: :roll: Το φόρουμ μας είναι ένας θησαυρός γνώσεων αλλά και φιλίας! Γνώρισα άτομα που κουβαλάνε με μένα την ίδια κοπανημένη τρέλα με τον μοντελισμό, άσε δε που ο χαβαλές δίνει κ παίρνει εδώ μέσα!!! :mrgreen: :mrgreen: Μόνο ωφελημένος νιώθω από τότε που γράφτηκα! 8) Στην αρχή που πρωτογνώρισα τον mmaker και τον melpas και μετά τους υπόλοιπους κατάλαβα ότι το διαλυτικό, τα σμάλτα, τα ακρυλικά και τα alclad (melpas ακούει???? :lol: :lol: :lol:) πειράζουν τον εγκέφαλο! Έτσι λοιπόν από πειραγμένους δημιουργούνται κατασκευές που κάνουν τους υπόλοιπους να τρίβουν τα μάτια τους! (Το μυστικό τους είναι πριν ξεκινήσουν να παίρνουν μια γερή τζούρα από διαλυτικό νίτρου! Το κάνω και εγώ καμιά φορά! :shock: :shock: :shock: :shock:)
Από γέλιο άλλο τίποτα!!! :D Εδω μέσα φτιάχτηκε μια εξαιρετική παρέα από μοντελιστές που μόνο κερδισμένος θα μπορούσε κανείς να είναι αν συμμετάσχει! :wink: :wink:
Να κλείσω λέγοντας ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η συνεργασία και η βοήθεια ανάμεσα μας που υπάρχει σε όποια μοντελιστική δυσκολία συναντήσουμε... 8)

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!  :mrgreen: :mrgreen: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ MODELCLUB ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ!

Tags: