0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με φώναξε κανείς :Όχι τίποτ' άλλο, δηλαδή, αλλά προσπαθούσα να τελειώσω ένα μοντέλο (ξέρετε, αυτό το α/φ των ʼγγλων...αυτό μωρέ, που απο-προσγειώνεται καθέτως.....) και συνέχεια κάτι με διακόπτει
Ήρθες κοκόνα μου.... Για πες για πες...
και φαντάστέιτε ακόμη δεν εχει η πρωταπριλια.....
Σιγά να μην πω
...θεωρώ ότι ο κανόνας (για λόγους, που έχουν ήδη παρατεθεί) θα έπρεπε να είναι το Lure
Τότε θα τελειώσω το Τ-62 (o Blitz-X λαμβάνει?)
Δηλαδή σας κακόπεσε το Πινόκιο με τα κοριτσάκια...γεροξεκούτιδες
Καλά... κάτσε να μαζευτούμε εκεί κάνα τριάρι φορές ακόμα (εμείς οι καφρίλοι) και σου λέω εγώ αν θα ξαναπατήσουν τα κοριτσάκια ΜΦΧ
Εσύ το Σάββατο που έρχεσαι στο μοντελοκαφέ βγαίνεις και για γκόμενες; Γιατί δε σε βλέπω και πολύ σε φόρμα...Βράδια και καθημερινές δε σε αφήνουν να βγαίνεις για κοριτσάκια;
...(αυτές οι ...δυο ωρίτσες να είχα ακόμα)...
...Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν σας ξέρω και δεν ξέρω πως θα σας αναγνωρίσω...?...
Κράτα κανα ταψί μπακλαβά και θα σ' αναγνωρίσουν αυτοί!
To πινόκιο είναι για αργά το βράδυ για ποτάκι επειδή έχω πάει,για αυτό καλύτερα στο lure που μας ξέρουν τι αρκουδιάρηδες είμαστε και μας περιποιείται και η Κωνσταντίνα μας.
Οκ παιδιά. Κάτι θα κάνω με τον μπακλαβά... Φαντάζομαι ότι μετά τις 12 θα μαζευτείτε.
Kριμα που το μεταλαδικο TEXAS CLUB εγινε τρεντυ καφετερια με σαχλο ονομα ,ακους εκει Πινοκιο
Αν είναι να φέρεις μπακλαβά έλα από τις 11 και 30 που θα είμαστε λίγοι... Μετά τις 12 είναι πλακώνει ο πολύς ο κόσμος...
Αστο τον μπακλαβα,που να βρισκουμε πιατα χαρτοπετσετες ,θα λερωσουμε κιολας, καλυτερα να φερεις πιτογυρα ,τα δικα μου να ειναι 2 πιτα γυρο κοτοπουλο ντοματα πατατα γιαουρτι και παπρικα α και μια κοκα λαιτ