Σύντροφοι, τα πάντα είναι συνάρτηση του τι θέλουμε να κάνουμε. Το δικό κίτρινο πιτσιρίκι με βολεύει για αρκετές δουλειές στις οποίες περιλαμβάνετε και το τρύπημα πλακετών. ΑΛΛΑ το τρύπημα πλακετών είναι μία δουλειά που μπορεί να διαρκέσει ώρα, το τρυπανάκι όμως δε δουλεύει συνέχεια αλλά σε bursts των 2-3sec κάθε 10-20sec. Μέ τέτοιο ρυθμό δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα υπερθέρμανης ή πτώσης των επιδόσεων και από ότι βλέπω στο αμπερόμετρο τραβάει το ίδιο σχεδόν ρεύμα κρύο και ζεστό (470mA max στα 15V DC).
Σε μοντελοδουλειές το έχω δουλέψει συνεχώς στο 50% - 70% της πλήρους ισχύος, με το δικό του τροφοδοτικό, για τουλάχιστον 15 min, και πάλι χωρίς πρόβλημα.
Εν ολίγοις, για τα λεφτά που έδωσα (και τώρα δε θυμάμαι πόσα ήταν

αλλά δεν ήταν κάποιο τεράστιο ποσό, κάπου γύρω στα 25EUR...) είναι τίμια λύση. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα, πάντα υπάρχουν καλύτερα, για τη δουλειά που θέλω όμως προσωπικά δεν τα χρειάζομαι. Και αν τα πράγματα ζορίσουν, έχω το αθάνατο Miniplex που έχει τρυπήσει στρέματα πλακέτες και έχει κόψει άπειρα κομμάτια από κουτιά αλουμινίου και συνεχίζει να ζεί έπειτα από 24 συναπτά έτη.