Πριν μερικες μερες στην υπηρεσια που ειναι ατελειωτη και χωρις υπνο ψαχνοντας να δω κανα εργο ξαφνικα βρηκα στον σκληρο μου το band of brothers και λεω εδω ειμαστε εντος θεματος δουλειας

και πολλες ωρες.........
Ελα ομως που το ριμαδι μου εβαλε ιδεες και μου ανοιξε δουλειες τωρα
Ψαχνοντας απο δω και απο κει βρηκα στον καλο μας ΑΠΟΣΤΟΛΟ ενα 88αρι προς πωληση το οποιο θα εχω εντος τησ ερχομενης εβδομαδας. Καπου εχω μια ομαδα με αλεξιπτωτιστες και για να εχω μπολικη δουλεια (δεν τις μπορω τις φιγουρες με τπτ) θα παρω αλλη μια.
Και για να σας βαζω στη σκεψη μου με την πτωση της 101ς τους στελνουν να καταστρεψουν κατι 88αρια. Το ολο επεισοδιο βασιζεται σε αυτη την μινι αποστολη και αυτο θελω να φτιαξω.
Στο θεμα μας τωρα φιγουρες και 88αρι εχουμε. Το ολο θεμα ειναι η βαση την οποια εχω στο μυαλο μου πως θα κανω, θα ανεβασω και ενα προχειρο σχεδιο. Το εδαφος θα γινει απο κατω με γυψο πυλο η κατι τετοιο, το προβλημα μου τι θα βαλω για το
χωμα που εχει ολο το ορυγμα που ειναι θα ειναι μεσα το 88αρι και για τα
χορτα που ειναι εξω απο το ορυγμα. Εψαξα διαφορα πραγματα αλλα λογο αγνοιας δεν ειμαι σιγουρος αλλα αυτο μου αρεσει καλυτερα απο οσα εχω βρει
http://www.hobbygallery.gr/product_info.php?cPath=27_92&products_id=8480Ακομα θελω προτασεις τι να κανω με το θεμα θαμνοι που θελω μερικους και 2-3 δεντρα οσα βρηκα παντου λενε mm δεν λεει κανενας για τι κλιμακα κανουν ( ξεχασα το πιο βασικο 1/35 θα γινουν ολα)