Αποστολέας Θέμα: The F-16 Viper project  (Αναγνώστηκε 10939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: The F-16 Viper project
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 11:33:02 μμ »
Πάμε λίγο στο κατασκευαστικό...

Το πιλοτήριο είναι λίγο what if και πολύ what the fuck!!!

Στα ακροπτερύγια δίνει φορέα ΑΙΜ9.

Στην εισαγωγή μάλλον ξεχάσανε να βάλουν το πάνω μισό του οχετού εισαγωγής

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 11:32:17 πμ »
Ωραίο αεροσκάφος, άπειρες επιλογές, έμπειρος ο κατασκευαστής, αυτή την ρημάδα την εισαγωγή να μην είχε και θα ήταν το πιο εύκολο project...

Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος Corsair_A7

• Κατά πάσα possibility...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα - Αθήνα
  • Μεταξύ διπέταλου και αερογράφου...
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 12:05:14 μμ »
Για όλα αυτά τα F-16 σκέφτεσαι να πάρεις και βελτιωτικά ή πολλές μετατροπές θα γίνουν από εσένα;
(edit) Τώρα διάβασα για τα βελτιωτικά...
Χαρά στο κουράγιο σου  ::salut::

Πάντως για λατινικό F-16 εγώ θα έλεγα Χιλιανό http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-16/f-16c_profile08.shtml   :wink:

Robotech, Area 88, Star Musketeer Bismarck, Star Trek!

Αποσυνδεδεμένος D-Day

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλαματα 50% - Αθηνα 20% - Υπολοιπη Ελλαδα 30%
  • modelclub.gr

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 06:38:41 μμ »
Καλή αρχή Νικόλα με το "εντυπωσιακό" σε ιδέα πρότζεκτ σου...απλά θέλω μια χάρη.
Σε κάθε καινούριο κιτ που ξεκινάς να γράφουμε αν γίνεται, με την βοήθεια κ των υπολοίπων βέβαια, ΤΙ δίνει κ Τι όχι μέσα το κιτ (κ μετατροπές που χρειάζονται) ώστε να γίνει ένα ελληνικό σωστό block30/50/52+

Υ.Γ. Ετοιμάζω σε λίγο καιρό ένα συγκεντρωτικό ποστ-πινακάκι που θα έχει μέσα πληροφορίες για τα κιτ (αρχικά για τι φου 16) που μπορούν να γίνουν ελληνικά... Θα μπει στο θέμα με τα κατάλληλα κιτ για την ελ. αεροπορία...

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 08:13:02 μμ »
α...καλα! παει...ξεφυγες κ εσυ.... καλη αρχη νικολα κ πολυχρονος εστω κ αργα (40 μερες δεν βασταει?ετσι δεν λενε? :lol: :mrgreen:)

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος star570133

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Χανία
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 09:03:13 μμ »
http://www.airfighters.com/photo/63872/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240

Απο ότι βλέπεις εδώ φοράει ΑΙΜ-120 στα ακροπτερύγια. Οι φορείς αλλάζουν, κάντο θα δείξει τρομερό και φυσικά αληθοφανές.

Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 09:32:56 μμ »
Γεια σου Νικο με τα ωραια σου. Τελικα εχεις πολυ πραγμα απο F-16 ε. Αντε, καλη αρχη και καλη συνεχεια. Θα παρακολουθω...ολο και καποιο Agressor της Αλασκας θα φτιαξεις  :wink: :mrgreen: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:24:58 πμ »
Στο τέλος σε βλέπω να μεταφέρεις τα έτοιμα μοντέλα σου σε κατάστρωμα φρεγάτας! :P

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:46:32 πμ »
Νικόλα καλή αρχή :wink:
 ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:51:55 πμ »
Αδερφέ καταρχήν πολύχρονος και 1000 συγνώμη που δε σε ευχήθηκα προσωπικά  :oops:
Από κεί και πέρα,το σχέδιο είναι άκρως εντυπωσιακό θα έλεγα και εφόσον έχεις την όρεξη,θα μας κουφάνεις εδώ πέρα (ΟΚ,μπορεί να φεύγω αλλά ευελπιστώ να τα έχεις φτιάξει έως το καλοκαίρι  :mrgreen:)
Για το στόκ σου όπως και πολλών άλλων εδώ μέσα.......Απλά υποκλίνομαι,ούτε στα όνειρά μου τόσα κίτ  :wink:
Καλή αρχή και καλή επιτυχία στις κατασκευές σου  ::salut:: ::salut:: ::salut::
IPMS 1188

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:21:14 μμ »
Αδερφέ καταρχήν πολύχρονος και 1000 συγνώμη που δε σε ευχήθηκα προσωπικά  :oops:
Από κεί και πέρα,το σχέδιο είναι άκρως εντυπωσιακό θα έλεγα και εφόσον έχεις την όρεξη,θα μας κουφάνεις εδώ πέρα (ΟΚ,μπορεί να φεύγω αλλά ευελπιστώ να τα έχεις φτιάξει έως το καλοκαίρι  :mrgreen:)
Για το στόκ σου όπως και πολλών άλλων εδώ μέσα.......Απλά υποκλίνομαι,ούτε στα όνειρά μου τόσα κίτ  :wink:
Καλή αρχή και καλή επιτυχία στις κατασκευές σου  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Αδερφέ και συνοδοιπόρε καλές θάλασσες να έχεις και να μαθαίνεις καλά μαντάτα από την πατρίδα εύχομαι, μιας και ξέρω ότι θα έχεις το αυτί σου εδώ... Μέχρι το καλοκαίρι δεν με βλέπω αλλά, επειδή στο αεροπορικό θέμα δεν σκάω και ιδιαίτερα για να φτιάξω λεπτομερέστατη και πλήρως προσεγμένη κατασκευή, ελπίζω να κρατήσω καλό ρυθμό.

Αυτό που φοβάμαι είναι τα Ελληνικά, μιας και είναι απαιτητική η παραλλαγή και είναι και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, δεν θέλω να τα κάνω περίπου αλλά ακριβώς... Υπάρχουν πολλοί που θα με βοηθήσουν εδώ και τους ευχαριστώ προκαταβολικά...

Νικόλα καλή αρχή :wink:
 ::keep_mod::
Να είσαι καλά συνονόματε και πιάσε και το καραβάκι σου γιατί κρυώνει το κακόμοιρο στην υπόγα..  :wink: ::salut::

Στο τέλος σε βλέπω να μεταφέρεις τα έτοιμα μοντέλα σου σε κατάστρωμα φρεγάτας! :P
Εεεεεεύκολα...  :twisted: :twisted:

Γεια σου Νικο με τα ωραια σου. Τελικα εχεις πολυ πραγμα απο F-16 ε. Αντε, καλη αρχη και καλη συνεχεια. Θα παρακολουθω...ολο και καποιο Agressor της Αλασκας θα φτιαξεις  :wink: :mrgreen: ::salut::
Ευχαριστώ Νώντα, Αλάσκα έχει σίγουρα, αλλά όταν μάθω να βάφω καλύτερα...

α...καλα! παει...ξεφυγες κ εσυ.... καλη αρχη νικολα κ πολυχρονος εστω κ αργα (40 μερες δεν βασταει?ετσι δεν λενε? :lol: :mrgreen:)
Θα το γράψω για πολλοστή φορά... Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, γι' αυτό κι εγώ μπήκα στο Ναυτικό...  :mrgreen: Θα μιλήσουμε για καφεδάκι σύντομα...  :wink:

Για όλα αυτά τα F-16 σκέφτεσαι να πάρεις και βελτιωτικά ή πολλές μετατροπές θα γίνουν από εσένα;
(edit) Τώρα διάβασα για τα βελτιωτικά...
Χαρά στο κουράγιο σου  ::salut::

Πάντως για λατινικό F-16 εγώ θα έλεγα Χιλιανό http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-16/f-16c_profile08.shtml   :wink:
Το χιλιανό έχει παρόμοια παραλλαγή με το Κορεάτικο που θα φτιάξω με λίγο πιο σκούρα χρώματα... Δράκοι της Βενεζουέλας θα είναι το ένα και βλέπουμε...

Ωραίο αεροσκάφος, άπειρες επιλογές, έμπειρος ο κατασκευαστής, αυτή την ρημάδα την εισαγωγή να μην είχε και θα ήταν το πιο εύκολο project...

Καλή συνέχεια!
Ευχαριστώ Γιάννη.. Για την εισαγωγή που λες, είχα την εντύπωση ότι τα κιτ δίνουν δύο εσωτερικά μισά, πάνω και κάτω, αλλά αυτό δίνει μόνο το κάτω... Μάλλον θα θέλουν να κάνουν οικονομία στο πλαστικό οι φρατέλοι της Ιταλέυρι,  :roll: :roll:

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:25:27 μμ »
Καλή αρχή Νικόλα με το "εντυπωσιακό" σε ιδέα πρότζεκτ σου...απλά θέλω μια χάρη.
Σε κάθε καινούριο κιτ που ξεκινάς να γράφουμε αν γίνεται, με την βοήθεια κ των υπολοίπων βέβαια, ΤΙ δίνει κ Τι όχι μέσα το κιτ (κ μετατροπές που χρειάζονται) ώστε να γίνει ένα ελληνικό σωστό block30/50/52+

Υ.Γ. Ετοιμάζω σε λίγο καιρό ένα συγκεντρωτικό ποστ-πινακάκι που θα έχει μέσα πληροφορίες για τα κιτ (αρχικά για τι φου 16) που μπορούν να γίνουν ελληνικά... Θα μπει στο θέμα με τα κατάλληλα κιτ για την ελ. αεροπορία...
Γιάννη σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα... Επειδή έχω σπάσει το κεφάλι μου διαβάζωντας για τις εκδόσεις και τις διαφορές τους αλλά και για το ποια κιτ κάνουν και ποια όχι,για κάθε κιτ θα παρουσιάζεται τι δίνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Ελληνικό και τι όχι...

http://www.airfighters.com/photo/63872/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240

Απο ότι βλέπεις εδώ φοράει ΑΙΜ-120 στα ακροπτερύγια. Οι φορείς αλλάζουν, κάντο θα δείξει τρομερό και φυσικά αληθοφανές.

Δημήτρη έχω φορείς αλλά δεν θέλω να το σφάξω στα ακροπτερύγια... Θα σκεφτώ, επειδή έχω πτερυγικούς πυλώνες για ΑΙΜ120 μήπως το φορτώσω με 4 ΑΙΜ9 και δύο ΑΙΜ120 αντί για τους μεσαίους πυλώνες ή 2 ΑΙΜ9, δύο ΑΙΜ120 και δύο μπαγκαζιέρες...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:35:41 μμ »
Αδερφέ και συνοδοιπόρε καλές θάλασσες να έχεις και να μαθαίνεις καλά μαντάτα από την πατρίδα εύχομαι, μιας και ξέρω ότι θα έχεις το αυτί σου εδώ... Μέχρι το καλοκαίρι δεν με βλέπω αλλά, επειδή στο αεροπορικό θέμα δεν σκάω και ιδιαίτερα για να φτιάξω λεπτομερέστατη και πλήρως προσεγμένη κατασκευή, ελπίζω να κρατήσω καλό ρυθμό.

Αυτό που φοβάμαι είναι τα Ελληνικά, μιας και είναι απαιτητική η παραλλαγή και είναι και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, δεν θέλω να τα κάνω περίπου αλλά ακριβώς... Υπάρχουν πολλοί που θα με βοηθήσουν εδώ και τους ευχαριστώ προκαταβολικά...
Nικόλα σ'ευχαριστώ για τις ευχές αρχικά  :wink: Έχεις δίκιο,στανταράκι το μυαλό μου θα είναι εδώ πέρα και εάν βρώ τις κατάλληλες ''άκρες'',σε κάποια λιμάνια θα έχω και ίντερνετ,οπότε θα σε τσεκάρω  :mrgreen: ʼντε,καλές κατασκευές και τα μυαλά στα κάγκελα  :D
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 02:29:45 μμ »
Καλή αρχή και συνέχεια στο όλο πολύ ενδιαφέρον project!! Τώρα για τα κιτ της Italeri αφού είναι τα μόνα που έχω δει:

:mrgreen: :mrgreen:

Anytime Baby....!!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 03:17:01 μμ »
Ανδρέα τα κιτ της Ιταλέρι είναι τίμια για τα λεφτά τους... Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...

Μιας και σήμερα είχε όρεξη να μοντελίσω από το να πιω καφέ με τους συμφορουμίτες και να δω τον ΜΦΧ aka Blitz-X προχώρησα την κατασκευή.Επίσης αποφάσισα ότι θα κουβαλάει δύο δεξαμενές, δύο μπαγκαζιέρες δανεικές από Χασεγκάβα, δύο ΑΙΜ120 (φορείς από Χάσε, βλήματα από το κιτ) και δύο ΑΙΜ9 στα ακροπτερύγια...

Για αρχή έπιασα να φέρω την εισαγωγή, με τον πολυλατρεμένο ακρυλικό στόκο οικοδομής:

ο οποίος στόκος οικοδομής διατίθεται και σε συσκευασία για τον ντεμέκ Τομ Κρουζ, μικρό μας (αφού άλλαξε κλίμακα) Αλέξη:

Έπειτα πήρα τους φορείς των ΑΙΜ120 και προσέχωντας τις οδηγίες και το που τοποθετούνται αυτοκόλλητα τους κόλλησα στην πτέρυγα για να εξασφαλίσω καλύτερο κόλλημα. Οι υπόλοιποι πυλώνες και φορτία θα μπουν μετά τα αυτοκόλλητα... Συναρμολογήθηκαν και οι δεξαμενές και οι μπαγκαζιέρες. (αυτή η ρημάδα η Χασεγκάβα γιατί έχει τόσο γυαλιστερό πλαστικό μόνο η ίδια το ξέρει, εκτός αν τα έχει κάνει πλακάκια με τους παραγωγούς ασταριών):

Τέλος, το κιτ δίνει αυτή την εξαγωγή, η οποία σε συνδιασμό με την μικρή εισαγωγή να υποθέσω ότι είναι από κινητήρα prat&whitney  :?: Επειδή όμως δεν μου αρέσει πολύ κλειστή θα δω μήπως βρω από χάσε κιτ...

Αυτά προς το παρόν, σχόλια, βρισιές και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 03:45:24 μμ »
Καλη συνεχεια Νικο με το Viper project.
Πολυ ομορφα πραγματα μεχρι στιγμης. Μενω  συντονισμενος και παρακολουθω την εξελιξη.

::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 04:13:19 μμ »
Κάπου μάλλον έχω ανοιχτή εισαγωγή από ρητίνη. Αν την  βρώ δική σου Νίκο :wink:

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 05:22:10 μμ »
Κάπου μάλλον έχω ανοιχτή εισαγωγή από ρητίνη. Αν την  βρώ δική σου Νίκο :wink:
Ευχαριστώ Νίκο... Υπόχρεος...  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:04:43 μμ »
Το γραφείο είναι έτοιμο:

Και μια μπαγκαζιέρα...

Ερώτηση: το HUD είναι διάφανο ή πράσινο;

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:11:02 μμ »
Το γραφείο είναι έτοιμο:

Και μια μπαγκαζιέρα...

διάφανο είναι. Το τζάμι προβολής των στοιχείων στο σκιάδιο είναι πράσινο.

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:11:49 μμ »
Το γραφείο είναι έτοιμο:

Και μια μπαγκαζιέρα...

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:24:40 μμ »
ʼρα το κολλάω όπως είναι; :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:54:23 μμ »
Νικο θυμασαι μια πρατ εξαγωγη που μου εδωσες;Δεν την χρησιμοποιησα οποτε στην βαζω με τα πιστολια για επιστροφη.Αγαντα!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:55:41 μμ »
Νικο θυμασαι μια πρατ εξαγωγη που μου εδωσες;Δεν την χρησιμοποιησα οποτε στην βαζω με τα πιστολια για επιστροφη.Αγαντα!
::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse::

Σούπερ... έτσι κι αλλιώς τελευταία θα έμπαινε η εξαγωγή...  8) 8) 8)

Tags: f-16